Gość #626 Napisano 28 Kwietnia 2019 Świetnie wyszło! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16093 #627 Napisano 29 Kwietnia 2019 Podziękował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6775 #628 Napisano 30 Kwietnia 2019 Klasa. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulczenzo 1128 #629 Napisano 5 Maja 2019 Witajcie, to i ja pokaze co tam sobie wymazalem na skorze, ponizej moje dwie mandale, jest jeszcze jeleń ale nie mam jak cyknac foty, a ta ktora wrzucam jest zapozyczona od mojego artysty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16093 #630 Napisano 5 Maja 2019 Takie dotworkowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulczenzo 1128 #631 Napisano 5 Maja 2019 Takie dotworkowe.Dokladnie ta metoda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #632 Napisano 6 Maja 2019 jest jeszcze jeleń ale nie mam jak cyknac foty, Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk zdjęcia pośladków najlepiej do lustra;p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulczenzo 1128 #633 Napisano 6 Maja 2019 zdjęcia pośladków najlepiej do lustra;pAhaha akurat tam nic jeszcze nie mam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #634 Napisano 6 Maja 2019 Ahaha akurat tam nic jeszcze nie mam Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkAle nie udowadniaj nam, nie chcemy weryfikować :lol: Świetny dotwork. Moja małżonka jest w tej technice wydziobana U mnie troszkę inaczej: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16093 #635 Napisano 6 Maja 2019 Super zegarek i tatuaże. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #636 Napisano 6 Maja 2019 Super zegarek i tatuaże.Dzięki! Planeta to zdecydowanie jeden z moich ulubionych zegarów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulczenzo 1128 #637 Napisano 6 Maja 2019 Ale nie udowadniaj nam, nie chcemy weryfikować :lol: Świetny dotwork. Moja małżonka jest w tej technice wydziobana U mnie troszkę inaczej: Hahahhaaha nie boj nic nie mam zamiaru Kolory tez sa super sa planach nie ukrywam i PO Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #638 Napisano 8 Maja 2019 Są fani dotwork, to wrzucam braciszka mojego. Bardzo bolalo, bardzo dlugo trwalo, bardzo duzo kosztowalo ale zadowolony Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16093 #639 Napisano 8 Maja 2019 Poszedł na całość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #640 Napisano 8 Maja 2019 O żesz Panie grubo :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanekMakusz 0 #641 Napisano 9 Maja 2019 (edytowane) Ale nie udowadniaj nam, nie chcemy weryfikować :lol: Świetny dotwork. Moja małżonka jest w tej technice wydziobana U mnie troszkę inaczej:kolorowe tatuaże są fantastyczne Edytowane 9 Maja 2019 przez _Kwiatek_ Nie cytuj zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymar 63 #642 Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) Ale nie udowadniaj nam, nie chcemy weryfikować :lol: Świetny dotwork. Moja małżonka jest w tej technice wydziobana U mnie troszkę inaczej:Kurczę moje marzenie - oba ręce w tatuażach - chyba pora w końcu się zabrać za realizację! Edytowane 10 Maja 2019 przez _Kwiatek_ Nie cytuj zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #643 Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) Ehhh, te Wasze rękawy... Moje marzenie. Swojego czasu uwielbiałem dziurawienie się pod kolczyki (większość noszę do tej pory), ale pierwszy tatuaż okazał się tak traumatycznym przeżyciem, że do tej pory jest jedynym. Chyba już z 15 lat będzie, jak się bujam z tym tribalem na łopatce. Jakoś bym to teraz przerobił i nawet już się przemogłem, ale ceny są aktualnie tak zaporowe, że cycki opadają. :| Edytowane 10 Maja 2019 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16093 #644 Napisano 10 Maja 2019 Są maści znieczulające możesz spróbować co do cen to każdy ceni się inaczej jak robisz drugi, trzeci... piąty to wiadomo inaczej liczą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #645 Napisano 10 Maja 2019 Jasna sprawa. Kiedyś się w końcu za to zabiorę. I jeszcze jeden cel. Powiedziałem sobie kiedyś, że choćby nie wiem co, będę miał klasycznego delfinka tam gdzie wyrostek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #646 Napisano 10 Maja 2019 A gdzie Wyrostek ma delfinka? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #647 Napisano 10 Maja 2019 Pępek > 10 cm w prawo > 2 cm w dół.Tam ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42469 #648 Napisano 13 Maja 2019 ...I jeszcze jeden cel. Powiedziałem sobie kiedyś, że choćby nie wiem co, będę miał klasycznego delfinka tam gdzie wyrostek. Odważnie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #649 Napisano 2 Czerwca 2019 Może do 40-stki się uda skończyć rękę???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16093 #650 Napisano 3 Czerwca 2019 Zapowiada się zacnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach