Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Flumed

Michael Kors MK5055

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, drodzy członkowie forum.

Mam dla ciebie ogromną prośbę.

Chcę dać mojej dziewczynie zegarek Michael Kors MK5055 i kupić go w sklepie Novotime.pl

Konsultant resetuje wszystkie zdjęcia i bardzo chętnie wyjaśnia wszystko. Ale nie wiem nic o tym sklepie i chciałbym usłyszeć od ciebie o tym.

Czy sprzedają oryginalny zegarek? Co możesz o nim powiedzieć? Bardzo pożądane jest usłyszeć odpowiedzi osób, które tam kupiły.

Mam nadzieję na twoją pomoc :)

post-105759-0-68409300-1532970253_thumb.jpeg

post-105759-0-98507000-1532970301_thumb.jpeg

post-105759-0-57537000-1532970314_thumb.jpeg

post-105759-0-56532600-1532970329_thumb.jpeg

post-105759-0-02848100-1532970348_thumb.jpeg

post-105759-0-77820100-1532970366_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Novotime to spoko sklep. Gorzej jednak, że MK to nie jest najlepszy wybór. Przemyśl to i może po prostu rozejrzyj się za jakimś ...zegarkiem ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Novotime to spoko sklep. Gorzej jednak, że MK to nie jest najlepszy wybór. Przemyśl to i może po prostu rozejrzyj się za jakimś ...zegarkiem ;-)

Więc ten sklep sprzedaje oryginalny zegarek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Tak, to sprawdzony sklep. Tylko jeśli chodzi o MK, to może lepszym wyborem byłaby jakaś torebka? Podobno fajne mają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, to sprawdzony sklep. Tylko jeśli chodzi o MK, to może lepszym wyborem byłaby jakaś torebka? Podobno fajne mają...

Twoim zdaniem zegar jest niskiej jakości?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Wpisz sobie w forumową wyszukiwarkę "majtkowiec", "majtkowce" czy "marki modowe", a szybko zorientujesz się, co mam na myśli ;-) Ale, jak mawiają starożytni Rosjanie, "nie moje małpy, nie mój cyrk" ;-) To Twoja kasa i zrobisz z nią co tylko zechcesz :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpisz sobie w forumową wyszukiwarkę "majtkowiec", "majtkowce" czy "marki modowe", a szybko zorientujesz się, co mam na myśli ;-) Ale, jak mawiają starożytni Rosjanie, "nie moje małpy, nie mój cyrk" ;-) To Twoja kasa i zrobisz z nią co tylko zechcesz :-)

Nic nie rozumiałem.

Odpowiadaj, proszę.

Same zegarki jakościowe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Najkrócej jak się da, IMO niewarte wydawanych na nie pieniędzy. Płacisz w zasadzie tylko za znaczek producenta "gaci", bez historii zegarkowej. Ale, może zadaj sobie trochę trudu i poczytaj na forum o zegarkach modowych. Póki co i tak nie jest najgorzej, bo jak rozumiem, jeszcze tego MK nie kupiłeś :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najkrócej jak się da, IMO niewarte wydawanych na nie pieniędzy. Płacisz w zasadzie tylko za znaczek producenta "gaci", bez historеii zegarkowej. Ale, może zadaj sobie trochę trudu i poczytaj na forum o zegarkach modowych. Póki co i tak nie jest najgorzej, bo jak rozumiem, jeszcze tego MK nie kupiłeś :-)

Szybko się załamujesz i tracisz wygląd?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I lepiej tego nie rób. To dziadostwo, a kolega fidelio bardzo waży swoje słowa. Generalnie, lepiej odpuść takie zegarki. To wyrzucanie pieniędzy w błoto. Poszukaj wśród marek produkujących zegarki. W tej samej cenie znajdziesz coś dużo lepszego.

Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpuść ten szmelc .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I lepiej tego nie rób. To dziadostwo, a kolega fidelio bardzo waży swoje słowa. Generalnie, lepiej odpuść takie zegarki. To wyrzucanie pieniędzy w błoto. Poszukaj wśród marek produkujących zegarki. W tej samej cenie znajdziesz coś dużo lepszego.

dziękuję bardzo)

A co możesz powiedzieć o Novotime.pl?

Niezawodny sklep?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedziecie te Korsy po całości a wiecie że dziewczyny je uwielbiają ? Dla kobiet liczy się wygląd, ma błyszczeć i wpadać w róż żadne Seiko tego nie daje - dla dziewczyny tylko kwarc żadnych automatów 

Bież Pan Korsa dziewczyna będzie zadowolona a za dwa lata kupisz coś nowego bo przecież dwa razy w tym samym pokazać się nie może

Sklep sprawdzony POLECAM !!! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najkrócej jak się da, IMO niewarte wydawanych na nie pieniędzy. Płacisz w zasadzie tylko za znaczek producenta "gaci", bez historii zegarkowej. Ale, może zadaj sobie trochę trudu i poczytaj na forum o zegarkach modowych. Póki co i tak nie jest najgorzej, bo jak rozumiem, jeszcze tego MK nie kupiłeś :-)

dziękuję bardzo)

Jedziecie te Korsy po całości a wiecie że dziewczyny je uwielbiają ? Dla kobiet liczy się wygląd, ma błyszczeć i wpadać w róż żadne Seiko tego nie daje - dla dziewczyny tylko kwarc żadnych automatów 

Bież Pan Korsa dziewczyna będzie zadowolona a za dwa lata kupisz coś nowego bo przecież dwa razy w tym samym pokazać się nie może

Sklep sprawdzony POLECAM !!!

dziękuję bardzo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklepu nie znam, ale chyba sprawdzony.

A jakiś Citizen czy Lorus też znajdzie się w wersji błyskotkowej. A przynajmniej nie będzie taki tandetny.

Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michael Kors to jest Fossil group.Wcale nie jest to taka padaczka jak tu piszecie.To są zegarki do 1 k pln.Nie polecam nikomu zegarka modowego bo to forum miłośników zegarków ale kierujcie się podstawowa zasadą.Komu ten zegarek ma się podobać?.Wam czy kobiecie autora tematu?.Moja ,żona ma 3 zegarki MK po kilka juz lat.Ma też szwajcary jak np. Tissot czy ML oraz Rado.Jakoś nie widzę po oglądnięciu jej zeagrków aby MK wyglądały jak badziew po tych wszystkich latach.PVD nie schodzi.W środku są japońskie miyoty, takie same podejrzewam jak w Lorusie czy Citizenach.Także imo mocno przesadzacie z tym hejtem... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100% racji Genovese_.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, drodzy członkowie forum.

Mam dla ciebie ogromną prośbę.

Chcę dać mojej dziewczynie zegarek Michael Kors MK5055 i kupić go w sklepie Novotime.pl

Konsultant resetuje wszystkie zdjęcia i bardzo chętnie wyjaśnia wszystko. Ale nie wiem nic o tym sklepie i chciałbym usłyszeć od ciebie o tym.

Czy sprzedają oryginalny zegarek? Co możesz o nim powiedzieć? Bardzo pożądane jest usłyszeć odpowiedzi osób, które tam kupiły.

Mam nadzieję na twoją pomoc :)

Post i kolejne jak reklama sklepu prosto z Google tłumacz. To chyba nie jest pytanie czy kupić MK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może kolega nie zna j polskiego i korzysta z tłumacza....

Novotime nie potrzebuje "takiej" reklamy.

A co do majtkowców.... Chyba warto czasem spojrzeć z innej perspektywy. Jeśli komuś się podoba to czemu nie? To zazwyczaj produkowane jest przez uznanych producentów pod modowymi markami. Owszem, nie płacimy tu za najwyższy zegarmistrzowski kunszt, tylko za "najmodniejszy z modnych model" ale nie każdy jest zegarkomaniakiem i nie ma co narzucać priorytetów. Osobie, która chce modnego Korsa żadnej radości nie sprawi podobny Lorus, Seiko czy coś tam....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

Przerobiłem z Novotime kilka tematów i zawsze pełen profesjonalizm, z czystym sumieniem polecam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.