Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Kilka fotek zielonego wavemastera, niedługo wstawię moją recenzję tego zegarka.

Też zastanawiałem się nad zielonym, ale ostatecznie wybrałem niebieski.

Edited by Generalmajor

Kilka fotek zielonego wavemastera, niedługo wstawię moją recenzję tego zegarka.

Jest gdzieś Twoja recenzja? Chciałbym nabyć (niebieski), ale nie widzę tej recki

Edited by Vonziej

Jest gdzieś recenzja? Chciałbym nabyć (niebieski), ale nie widzę tej recki

W pierwszym poście podałem link do recenzji.

Jeżeli masz problem z językiem to co byś chciał wiedzieć ?

W pierwszym poście podałem link do recenzji.

Jeżeli masz problem z językiem to co byś chciał wiedzieć ?

Oj nie, bez przesady - po 1. to widziałem, po 2. akurat z językiem nie mam problemów bo pracuję w nim na co dzień. B)  Tu raczej pisałem o tym, że kolega forumowy miał dodać swoją. :rolleyes:

Właśnie, jedyną rzeczą do której się czepiam to jak wspomniane w recenzji wskazówki i indeksy, ale przyzwyczaiłem się już.

No i jakość w stosunku do ceny jest rewelacyjna, tylko brać :)

Oj nie, bez przesady - po 1. to widziałem, po 2. akurat z językiem nie mam problemów bo pracuję w nim na co dzień. B) Tu raczej pisałem o tym, że kolega forumowy miał dodać swoją. :rolleyes:

Heh recenzja będzie tutaj - http://www.2gblogzegarkowy.pl ale dopiero za tydzień :)

Ale jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie tego zegarka to chętnie odpowiem.

Edited by Schioedtei

2gwatchblog.com         facebook: 2gwatchblog.com             instagram: 2gwatchblog

Recenzja jest rzeczowa i chyba szkoda że usunięta z forum. Czasem odwiedzam Waszego bloga więc ze znalezieniem tekstu nie miałem problemu i pasuje mi styl w jakim piszecie.

Co do Phoibosa w pełni potwierdzam wątpliwości co do jakości wykonania - to jeden z nielicznych zegarków, których się pozbyłem. Brzeg koperty miał ostrość, której nie powstydziła by się firma Gillette. :)

A tak ze zwykłej niczym nie uzasadnionej ciekawości, dlaczego temat został usunięty?

jedyną stałą cechą rozwoju jest zmiana

Recenzja jest rzeczowa i chyba szkoda że usunięta z forum. Czasem odwiedzam Waszego bloga więc ze znalezieniem tekstu nie miałem problemu i pasuje mi styl w jakim piszecie.

Co do Phoibosa w pełni potwierdzam wątpliwości co do jakości wykonania - to jeden z nielicznych zegarków, których się pozbyłem. Brzeg koperty miał ostrość, której nie powstydziła by się firma Gillette. :)

A tak ze zwykłej niczym nie uzasadnionej ciekawości, dlaczego temat został usunięty

Aby na pewno miałeś Wave mastera ? 

Tak, PY009 Black Dolna krawędź pomiędzy koronką a uszami była jakby niespolerowana i naprawdę ostra. Myślę, że to błąd kontroli jakości.

Aczkolwiek można to było łatwo naprawić.

jedyną stałą cechą rozwoju jest zmiana

Moj Phoibos Wavemaster jest bez wad ale wiem ze zdarzaja im sie wpadki, na zagranicznych forach byly o tym wzmianki. Mam wersje z NH38 + data ktora ma na koronce zamiast "P" logo firmy. Zegarmistrz byl zdziwiony ze tak ciezko skrocic bransolete xD czyli wszystko sie zgadza.

Edited by nexus2k

Długo myślałem nad Eagle Ray, mieli dobre promo z okazji Black Friday, ale trochę mało recenzji i komentarzy w interencie znalazłem. W każdym razie trzeba przyznać, że robią ciekawe projekty - oby popracowali nad kontrolą jakości, bo przewijają się niedoróbki w każdej recce

Wrzucam kilka fotek mojego nowego Phoibos'a Proteusa. Może właściciele Phoibosów się rozruszają 😆

DSC01057_1500_1000.thumb.JPG.4ab31342dc52fa018fec30cf6ed89aef.JPG

DSC01065_1500_1000.thumb.JPG.83a4196e3c0744ed6eb1fa534b422cdb.JPG

DSC01212_1504_1000.thumb.JPG.1cd251e9e0e578d90b32adff054288c2.JPG

DSC01218_1504_1000.thumb.JPG.5ca1bf998d24aae451ced779254e5798.JPG

DSC01224_1504_1000.thumb.JPG.24e81477a7afd811beabe0882097e083.JPG

DSC01226_1504_1000.thumb.JPG.547cf0bcc808ab63b79910caf6a63271.JPG

MixPhoibos.thumb.jpg.edaf7fcf479885052e2309118b052a20.jpg

Wygląda super :D dziwi mnie ich tak mała popularność, coś słaby mają marmeting w porownaniu np z takim Spinnakerem. A szkoda, bo ich zegarki mają wiele ciekawych smaczków