Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

a to mój skromy zbiorek 

DSC0034JP_eqsneer.JPG

MUZZY IN GONDOLAND

...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli przyjąć, że GW-9400 jest następcą GW-9200 (kwestia dyskusyjna, ale wiele osób tak uważa) to na następny zbliżony model trzeba poczekać jeszcze co najmniej 4 lata. ;)

O właśnie o taką zależność pytałem, dzięki :)

A jak było między G-9300 a GW-9400?

Edytowane przez pepepatryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

315g4cp.jpg

Otrzymałem bezel z żółtymi indexami i on nie jest czarny jak bezel z indexami siwymi i pomarańczowymi.

Nie wiem czy tak ma być czy przysłali mi jakiś odpad produkcyjny.

post-71916-0-75691100-1412959088.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otrzymałem bezel z żółtymi indexami i on nie jest czarny jak bezel z indexami siwymi i pomarańczowymi.

Nie wiem czy tak ma być czy przysłali mi jakiś odpad produkcyjny.

Jest to bezel z dość rzadko spotykanego modelu GW-3000G-1AJF :)

http://www.shoppinginjapan.net/gw-3000g-1ajf

Edytowane przez Riddick1500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

z 20stka na nadgarstku to mozna poszalec:) a my biedni w rozmiarze 17nascie?? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba wróce do tego modelu :)

Warto się pospieszyć, bo GX(W)-56 powoli znikają ze sklepów. Niektóre wersje kolorystyczne (niebieski, DGK) stały się białymi krukami i kosztują krocie. Inne (GB, KG) bardzo zdrożały. Tylko te trzy z mojego zdjęcia są do kupienia za (w miarę) rozsądne pieniądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

Przymierzam się do zakupu GW-9400 ( tylko nie wiem jeszcze jaki kolor :( ) i będę chciał sprzedać swój obecny zegarek: GA-1000-4AER. Czy moglibyście mi pomóc i doradzić za jaką cenę powinienem go wystawić na jednym z portali aukcyjnych? Kupiłem go w styczniu 2014 roku, przedłużyłem gwarancję o 3 lata, w czerwcu wymieniłem pasek i mam jeszcze jeden ( nowy ) na zapas:) Oczywiście jest karta gwarancyjna z dowodem zakupu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście mając GA-1000-4AER nie zamieniałbym się na GW-9400  ^_^

Jeśli już to imo cena sprzedaży powinna być 20% niższa niż nowy na alle, jeśli oczywiście jest zadbany i nic mu nie dolega  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za opinię:) Zegarek jest bardzo zadbany ale jakoś tak zachciało mi się czegoś nowego. Ale teraz to mi dałeś do myślenia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi