Gość #13776 Napisano 6 Maja 2015 Juz pokazywalem hehe:D raczej zniesie to bez szwanku. X-Ray, wrzucisz jeszcze raz fotkę? albo chociaż link? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1196 #13777 Napisano 7 Maja 2015 A ja takiego zmęczonego G przejąłem.Bezela nowego już raczej nie dostanę, pasek może mi się uda od innego modelu dopasować. Chociaż muszę przyznać, że sam pasek sprawia dobre wrażenie, szkoda tylko, że taki zmęczony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #13778 Napisano 7 Maja 2015 Wrzuć go do G-Shocki używane zgodnie z przeznaczeniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1196 #13779 Napisano 7 Maja 2015 Mogłem go jeszcze przed umyciem sfotografować to by był dodatkowy argument za tamtym działem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #13780 Napisano 7 Maja 2015 Miałem takiego i... okazał się podróbką długo miałem wątpliwości, ale ostatecznie odkryłem smutna prawdę Pasek gdzieś widziałem oryginalny do niego, chyba w krainie czasu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1196 #13781 Napisano 7 Maja 2015 Mój całe szczęście wygląda na oryginalny W krainie czasu nie ma niestety, teoretycznie mają tu http://www.inter-watch.pl/pasek-casio-g-2000-p984.htmlale to niestety nie jest ten pasek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84863 #13782 Napisano 7 Maja 2015 Mój całe szczęście wygląda na oryginalny W krainie czasu nie ma niestety, teoretycznie mają tu http://www.inter-watch.pl/pasek-casio-g-2000-p984.htmlale to niestety nie jest ten pasek.Łapnij wymiar bo jest napisane na stronie, że pasuje do kilku modeli więc może być ok 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ark 1 #13783 Napisano 8 Maja 2015 Obiecałem fotkę "nowego" nabytku jakiś czas temu, ale lepiej późno niż wcale... Z dzisiejszego wypadu na koziołki ;-) Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #13784 Napisano 8 Maja 2015 Ark, dobra fota. Zegar leży idealnie, gratuluje wyboru! Niech się nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #13785 Napisano 8 Maja 2015 Ósma rano... u mnie za oknem było słońce i 6 stopni, a tu kąpiele w plenerze?!... Radości z nabytku życzę! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pudlarz 8 #13786 Napisano 8 Maja 2015 Obiecałem fotkę "nowego" nabytku jakiś czas temu, ale lepiej późno niż wcale... Z dzisiejszego wypadu na koziołki ;-) Pozdrawiam!Zegar fajny. Zastanawiam się czy nie sprawić sobie takiego.koziołki myśliwy? strzeliłeś coś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ark 1 #13787 Napisano 8 Maja 2015 @GitBit, dzięki.@xenocratex, o godzinie 8, jestem już jedną nogą w domu, z którego zazwyczaj wychodzę 4 godziny wcześniej ;-). Dzięki!@pudlarz, ja strzelam (tylko migawka aparatu fotograficznego), ale nie zabijam ;-). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #13788 Napisano 8 Maja 2015 ARK fajne zdjęcie, takie inne 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #13789 Napisano 8 Maja 2015 Wreszcie jest!3,5 miesiąca oczekiwania i wreszcie ,mój frog dw-8200 ma nowe ubranko,żółte odGF-8230E-9JR-LIGHTNING-YELLOW.Sorki za jakość zdjęć.Pozdro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacek _b 6 #13790 Napisano 8 Maja 2015 hmmm , czy aby to nie krok ( lub dwa ) w tył dla tak fajnego zegara ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #13791 Napisano 8 Maja 2015 hmmm , czy aby to nie krok ( lub dwa ) w tył dla tak fajnego zegara ?Dla mnie w przód,biorąc pod uwagę że zakupiłem go bez baterii,zniszczonym przyciskiem MODE,pokruszonym bezelem oraz tylko jednym paskiem Także ja osobiście się cieszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #13792 Napisano 8 Maja 2015 Obiecałem fotkę "nowego" nabytku jakiś czas temu, ale lepiej późno niż wcale... Z dzisiejszego wypadu na koziołki ;-) Pozdrawiam!Piekne zdjecie,piekny zegar niech sie dobrze nosi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #13793 Napisano 8 Maja 2015 Frog to Frog Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #13794 Napisano 8 Maja 2015 Czemu w tył? Zegar dostał nowe życie i wszystko na + Wracając do zdjęcia Ark Ryśka. Na jego Ryśku w miejscu daty i wykresu jest błękitny odcień tła, a w moim wszystko jest w takim samym kolorze. Były 2 wersje czy po prostu mój jest stary i to wyblakło jakoś? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #13795 Napisano 8 Maja 2015 W moim tez jest ten inny odcien i w miejscu nazwy dnia tygodnia sa takie poziome kreski a zegarek kupiony w 2014r. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #13796 Napisano 8 Maja 2015 (edytowane) Po prostu te błękitne ryski dały efekt błękitu całego pola Tak samo są kwadraciki w kółku na wykresie Była tylko jedna wersja pozytywu Edytowane 8 Maja 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #13797 Napisano 8 Maja 2015 Po prostu te błękitne ryski dały efekt błękitu całego pola Tak samo są kwadraciki w kółku na wykresie Była tylko jedna wersja pozytywu Masz Pan racje:D to te kreski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ark 1 #13798 Napisano 8 Maja 2015 @kamilspider, X-Ray, dzięki za słowo. Wyświetlacz rzeczywiście sprawia wrażenie dwukolorowego. Pole wykresu i daty "zbudowane" jest z kwadracików, które są lekko błękitne.@kamilspider, mam nadzieję, że poniższa fotka pozwoli Ci rozwiać Twoje wątpliwości ;-). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #13799 Napisano 8 Maja 2015 Teraz to już w ogóle ogłupiałem Na tamtym wcześniejszym zdjęciu bardziej się rzuca w oczy błękitny odcień. Ale u mnie jakby nie patrzeć to nie ma takiego efektu. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #13800 Napisano 8 Maja 2015 Iluzja panie, iluzja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach