Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem dzisiaj w TT przymierzyć g-7710 i g-9000. Co do mudmana to jest spoko ale te przyciski cholernie ciężko chodzą. Gdy kupowałem Ryśka, przymierzałem jeszcze g-9300 i w nim przyciski chodziły chyba trochę lepiej. Za to g-7710 świetnie się prezentuje, jest czytelny, a przyciski chodzą gładziutko. Jedynym minusem jest jak dla mnie pasek, taki delikatny w porównaniu z tym od Ryśka. Ale i tak chyba go wezmę :)

mam 7700. Zegarek gra w piłkę, kosi trawę, pływa i nurkuje, używany przy pracach wokół domu. Traktowany ciężko i bez serca. Pasek jest doskonały i nie ma żadnych obaw że delikatny czy coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piowa dlaczego najtańszy na świecie? Zrobiłeś jakiś ciekawy deal czy po prostu znalazłeś okazje w sklepie?

Tapnięte z fona.

Deal stulecia. Nie widziałem jeszcze MM w takiej cenie. 

8-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super Gulfman :) Też bym chciał ale 799zł to przesada.

Mój to używka, kosztował niecałą połowę nowego. Szukałem takiego z nieporysowanym tytanem na bezelu (większość z używek ma tam rysy) i w końcu się trafił. Ma tylko delikatne wybłyszczenia na samym rancie z lewej strony, ale widać tylko w silnym świetle więc jestem zadowolony. Czytelność jak w Ryśku a i waga strasznie mała. ogólnie bardzo fajne G. Stara szkoła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tomasz Nowak

Super wygląda ten Mudmaster. Gdybym miał tyle kasy to bym go też kupił i nosił na zmianę z Romanem. ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Damian dobry wariat z Ciebie

Fajna kolekcja i duuużo kolorków widzę.

Jest się czym bawić w podmianki.

Tapnięte z fona.

Dzięki :) , kolekcja mi się powoli rozrasta, ale hamuje jej rozwój nowymi bezelemi i paskami. Po za tym modyfikowanie G sprawia mi frajdę :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Gdybym maił dużo kasy, to wiele zegarków bym zakupił  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zdjęcia jeszcze uczciwsze

Tapnięte z fona.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam 7700. Zegarek gra w piłkę, kosi trawę, pływa i nurkuje, używany przy pracach wokół domu. Traktowany ciężko i bez serca. Pasek jest doskonały i nie ma żadnych obaw że delikatny czy coś.

No jeśli robiłeś z nim tyle rzeczy i wszystko jest w porządku to chyba muszę ci zaufać  :)  Może dlatego, że teraz mam Ryśka, a wcześniej nie miałem zegarka na pasku sprawiał takie wrażenie. W Risemanie pasek jest naprawdę solidny z dużą klamrą więc tamten wydawał się trochę mizerny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś kojarzy, g-shocki wielkości baby-g w sklepach time trend ? ale nie mini g, tylko napisy g-shock ?

obecnie: DW-5600C-9CV * DW-5300G-9V * DW-6600E-1V * G-2000BM-1MJF* G-3011F-1V   *  G-700-3AV  *   GW-9010-1 *  GW-9200-1 *  EF-535SP-1AV  * DW-5030-1
kiedyś : DW5600E-1 * DW-8150-1V * GT-000D-7 * DW-8030-1 * DW-8600J-8A * GX-56-1A * G-9000-8V * G-9000-3V * GW-9000A-1 * G-2900-1A  * G-7700-1 * G-3000LV-7 * GR-8900A-7 * GA-100-1A1 * GX-56-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orzeł z antypodów wylądował.

GWG-01jpg_shreher.jpg

Chyba nie cieszyłem się tak bardzo z nowego zegara od 23 listopada 2011, gdy kupiłem pierwszego króla. Albo od 25 maja 2013, gdy kupiłem pierwszego pozytywnego króla.

8-)

pozdrawiam, Piowa

Gratuluje nowego nabytku :) wygląda obłędnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest kawał kloca! Gratulacje

Kawał zegara piowa :) gratulację, 

Piowa gratulacje!, kawał fajnego zegara. 

piowa gratulacje. Świetny zegar. 

Piowa, gratuluję mudmastera, jest piękny 

Piowa zegar urywa jajca!

Piowa gratki, zegar wielki i fajny. Wielki jak King i tak ma być. 

Gratki piowa! Fajny zegar ☺

Super wygląda ten Mudmaster. 

Gratuluje nowego nabytku :) wygląda obłędnie :)

Dzięki, chłopaki. Obiecuję wrzucać dużo zdjęć i coś napisać.

pozdrawiam, Piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jeśli robiłeś z nim tyle rzeczy i wszystko jest w porządku to chyba muszę ci zaufać  :)  Może dlatego, że teraz mam Ryśka, a wcześniej nie miałem zegarka na pasku sprawiał takie wrażenie. W Risemanie pasek jest naprawdę solidny z dużą klamrą więc tamten wydawał się trochę mizerny ;)

Pasek w tym zegarku ma fajna szlufkę. Ona się jakby blokuje i nie przesuwa. No i wtedy nie majta Ci się taki wystający pasek.... Naprawdę fajny ten zegarek i cenowo korzystny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-69446-1443604630,7788_thumb.jpeg

:)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie się prezentuje w tym nowym ubranku :) dobrze, że lakierowane to nie będzie przebarwień zbierać tak łatwo.

Fajny mod ^_^

Edytowane przez barteq891

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. :) Nie dam mu się tak łatwo przebarwić, bo jak na dobre przyjdzie sezon na kurtki to wróci w czerń. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie dotarł wspominany wcześniej Casio AE - zdjęcia ze starszym bratem - budżetowe ale mamy 200 WR (sprawdzałem ze starszym bratem podczas nurkowania, sprawdzają się b.dobrze), spodobała mi się wersja kolorystyczna.

Bardzo fajna propozycja jako EDC poza G - cenowo aż śmiesznie

Dzisiaj odbieram bransę do 5610 więc w końcu dołączę do grona szczęśliwców :)

post-38269-0-52035500-1443609312_thumb.jpg

post-38269-0-61204700-1443609317.jpg

post-38269-0-15120400-1443609322_thumb.jpg

Edytowane przez barteq891

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bartek, codziennie kupuje-sprzedaje :)

Fajne kolorki

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem tak bywa ;) teraz pewnie będę nacieszał się bransą do 5610 i gst na zmianę ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby dłużej niż jeden dzień ;)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zobaczymy, 5610 z bransą miałem okazje tylko założyć na ostatnim spotkaniu, nie nosiłem na co dzień :) GST zostanie, 5610 na bransie na 99% też ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bartek. Musisz chyba być sporo stratny na tym kupowaniu i sprzedawaniu, bo kupujesz w sklepach a już pewnie nie sprzedajesz po cenie na paragonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi