Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki :) trzeba zbierać na następne:) póki się dzieci nie urodzą bo później to już chyba od nich tylko będę dostawał :)

No ja jeszcze zanim od córki dostanę cokolwiek to poczekam trochę ;) ale perspektywa też nie najgorsza, o ile nie będzie to tak czy siak za moje ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam tak samo:) ostatnio okazało się, że to będą córki :) przynajmniej we 2 będą zbierać :) Mamusia niech im daje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam tak samo:) ostatnio okazało się, że to będą córki :) przynajmniej we 2 będą zbierać :) Mamusia niech im daje :)

Twins? Wow no to Panie zaciskaj pasa i zrób zapas melisy czy czego tam używasz na uspokojenie :D a tak BTW to gratulacje ;) Moja zaczęła 3 miesiąc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu się mylisz  :D  :D  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

biźniaki, 6 miesiąc :) już teraz melisa jest w użyciu bo co chwilę badania a ostatnio informacja, że co 3 tygodnie ma się położyć w szpitalu. Osiwieje przez nie. Co najwyżej ja będę im kupował zegarki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

biźniaki, 6 miesiąc :) już teraz melisa jest w użyciu bo co chwilę badania a ostatnio informacja, że co 3 tygodnie ma się położyć w szpitalu. Osiwieje przez nie. Co najwyżej ja będę im kupował zegarki :)

No to szczęśliwego rozwiązania dla Was :) dla mnie poród był chyba bardziej wymagający jeśli chodzi o nerwy i emocje niż dla mojej żony ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a u mnie dziś taka sytuacja :)

2lie7ht.jpg

obecnie: DW-5600C-9CV * DW-5300G-9V * DW-6600E-1V * G-2000BM-1MJF* G-3011F-1V   *  G-700-3AV  *   GW-9010-1 *  GW-9200-1 *  EF-535SP-1AV  * DW-5030-1
kiedyś : DW5600E-1 * DW-8150-1V * GT-000D-7 * DW-8030-1 * DW-8600J-8A * GX-56-1A * G-9000-8V * G-9000-3V * GW-9000A-1 * G-2900-1A  * G-7700-1 * G-3000LV-7 * GR-8900A-7 * GA-100-1A1 * GX-56-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

+wielka bestia :)

+nagatyw

-wielki

-negatyw :D

a tak poważnie, to mój ulubionym G nie zostanie, do sportu też średnio, ale ogólny wygląd i wykonanie bardzo na +

zawsze chciałem mieć kinga

jak go prorównałem z dziadkiem DW5600C to przepaść wielkościowa :D

no i ubranko sobie zamówie, choć takie oatrcia na G mnie nie bolą

ogólnie jestem zadowolony :)

obecnie: DW-5600C-9CV * DW-5300G-9V * DW-6600E-1V * G-2000BM-1MJF* G-3011F-1V   *  G-700-3AV  *   GW-9010-1 *  GW-9200-1 *  EF-535SP-1AV  * DW-5030-1
kiedyś : DW5600E-1 * DW-8150-1V * GT-000D-7 * DW-8030-1 * DW-8600J-8A * GX-56-1A * G-9000-8V * G-9000-3V * GW-9000A-1 * G-2900-1A  * G-7700-1 * G-3000LV-7 * GR-8900A-7 * GA-100-1A1 * GX-56-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Panowie, mam dylemat  :(

Ostatnio wpadł mi GST-W110D tak przypadkowo trafił się zakup z drugiej ręki, prawie nóweczka z polskiej dystrybucji. Zegarek fajny, ale w negatywie niestety  <_<

Ponieważ to nie planowany zakup, muszę się pozbyć czegoś z mojej trójki. Pomożecie wytypować?

1. Rangeman w pozytywie, polubiłem romka, ale łatwo go odkupić w razie czego

2. DW-5030C na bransolecie, zegarek leży w pudełku nie noszony, trzymam z sentymentu, ciężki do odkupienia

3. Ostatni zakup czyli GTS-W110D, fajny, ale w negatywie

Mam pustkę w głowie, ale jeden musi odejść  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym zostawił Romka i GST.

Guma i bransoleta.

Plastik i metal.

Elektronik ABC i wskazówkowiec.

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romana bym spuścił na fakt, że dostępny od ręki i portfela nie zabija ;)

Z innej beczki: dziś byłem w TT i przymierzyłem MT-G. Jakiś taki lekki mi się wydał, jak na taki kawał zegara. Cała reszta na plus oczywiście oprócz ceny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

GST bardzo mi się spodobało, dobrze leży na nadgarstku, jest wygodne. Nawet wolę nie myśleć jakie wrażenie robi MT-G  :o  w każdym razie Japończycy  poszli w dobrym kierunku z tym GST. Na placu boju zostaje DW-5030C i roman ze wskazaniem na odkupienie letnią porą 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romana spuszczaj  :)  X-Ray dobrze zapłaci spiteful.gif

Waldzior, apropo wagi, dzisiaj przyszła mi bransa 24 mm. z pełnych ogniw i wskoczy na DB  :)

Myślę że razem przekroczą wagę 250 gram, to będzie waga ciężka  :D

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romana spuszczaj :) X-Ray dobrze zapłaci spiteful.gif

Waldzior, apropo wagi, dzisiaj przyszła mi bransa 24 mm. z pełnych ogniw i wskoczy na DB :)

Myślę że razem przekroczą wagę 250 gram, to będzie waga ciężka :D

No no no :);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przypadku MT-G waga to kolejna zaleta tego zegarka, możecie mi wierzyć.

Może, to kwestia przyzwyczajenia, ale jak na taki kawał zegara, to wcale go nie czuć na ręku, dla mnie, to minus. Dając te 3900pln :D  chciałoby się jednak czuć, że nosi się coś na przegubie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romana spuszczaj  :)  X-Ray dobrze zapłaci spiteful.gif

Waldzior, apropo wagi, dzisiaj przyszła mi bransa 24 mm. z pełnych ogniw i wskoczy na DB  :)

Myślę że razem przekroczą wagę 250 gram, to będzie waga ciężka  :D

Znam to, sam jak pierwszy raz zakładałem DB sun divera to poczułem wagę ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś zainteresowany to pozbywam się mojego DW 6900 [1289] 1996r. Jeszcze produkowany w malezji :P Nie rozlatuje się... wszystko się trzyma idealnie :D szczelny....w styczniu bateria wymieniona na nowa. Bardzo punktualny w porównaniu z innymi nowymi G bez MB WC :) nie posiada klamerki na pasku.Nie zamawiałem nowego paska i bezela bo chciałem zostawić ten stary . 100zł z shipem

https://www.dropbox.com/sh/moufk0xmwa5j2pr/AAALiVBjGntgtBJZKs8M-Pb3a?dl=0

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś zainteresowany to pozbywam się mojego DW 6900 [1289] 1996r. Jeszcze produkowany w malezji :P Nie rozlatuje się... wszystko się trzyma idealnie :D szczelny....w styczniu bateria wymieniona na nowa. Bardzo punktualny w porównaniu z innymi nowymi G bez MB WC :) nie posiada klamerki na pasku.Nie zamawiałem nowego paska i bezela bo chciałem zostawić ten stary . 100zł z shipem

https://www.dropbox.com/sh/moufk0xmwa5j2pr/AAALiVBjGntgtBJZKs8M-Pb3a?dl=0

Jedna śrubka dekla jest inna czy tak światło pada?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi