Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fankaDaktarina

Panowie strasznie lubię tu do Was zaglądać. Jedna prośba : stosujcie się do zasad ogólnie przyjętych na forum. Nie cytujemy ze zdjęciami i nie piszemy posta pod postem. Drobiazgi a znacznie przyjemniej się śledzi wątek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W całkowitych ciemnościach

Świeci jak w starych samochodach deska rozdzielcza.

Jakoś mnie to nie podnieca :P

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za foty! Szkoda, że indeksy nie świecą... Chociaż i tak wielki plus, że poprawili podświetlenie w stosunku np. do AWG-101, bo tam dioda delikatnie rozświetlała tarczę i ledwo godzinę szło odczytać, a o wyświetlaczach zapomnij. W GST wszystko elegancko widać.

Dingo GW-6900 skąd nabyłeś? Od jakiegoś czasu chodzi za mną jakiś taki klasyk.

Edytowane przez dziadyga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Świeci jak w starych samochodach deska rozdzielcza.

Jakoś mnie to nie podnieca :P

Trzeba zobaczyć na żywo, mi się podoba

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dziś chyba pójde na ryby ;)

9lb5zb3e87sc.jpg

obecnie: DW-5600C-9CV * DW-5300G-9V * DW-6600E-1V * G-2000BM-1MJF* G-3011F-1V   *  G-700-3AV  *   GW-9010-1 *  GW-9200-1 *  EF-535SP-1AV  * DW-5030-1
kiedyś : DW5600E-1 * DW-8150-1V * GT-000D-7 * DW-8030-1 * DW-8600J-8A * GX-56-1A * G-9000-8V * G-9000-3V * GW-9000A-1 * G-2900-1A  * G-7700-1 * G-3000LV-7 * GR-8900A-7 * GA-100-1A1 * GX-56-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś prawie identyczny moduł

u mnie 1519, bardzo podabny ale światło nie na G tylko prawy góra, w środku pływy, fazy i wschody księżyca, i std reszta

+ dekiel tytan chyba i syrena w grawerze

Edytowane przez zbytek

obecnie: DW-5600C-9CV * DW-5300G-9V * DW-6600E-1V * G-2000BM-1MJF* G-3011F-1V   *  G-700-3AV  *   GW-9010-1 *  GW-9200-1 *  EF-535SP-1AV  * DW-5030-1
kiedyś : DW5600E-1 * DW-8150-1V * GT-000D-7 * DW-8030-1 * DW-8600J-8A * GX-56-1A * G-9000-8V * G-9000-3V * GW-9000A-1 * G-2900-1A  * G-7700-1 * G-3000LV-7 * GR-8900A-7 * GA-100-1A1 * GX-56-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miało być 5610 a jest 6900

DSC00253_zpshxgmdjfr.jpg

DSC00258_zpsz7xcffjb.jpg

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Też fajowy i "kultowy"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak chciałem coś kultowego a kwadrat jakoś za mały i mi nie leżał po mimo, że łapka mała. Za to ten leży idealnie i ma fajny miękki pasek tylko Auto EL nie działa ale na szczęście nie używam a nie chce mi się odsyłać bo się polubiliśmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Potrząśnij nim mocno to zadziała

Najładniejszą kolorystykę wybrałeś

Edytowane przez dingo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój wół roboczy. Trzeba będzie się rozejrzeć za jakimś plasticzakiem do pracy, bo tego zaczyna być mi szkoda...

post-50217-0-56635300-1444311213_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oddawaj :);)

Puki co zostaje  :) Pierwsze wrażenie zrobił naprawdę dobre. To co w Ryśku mi brakowało to wystające i łatwo chodzące przyciski. Tutaj jest idealnie + rozbudowany stoper i timer. Nawet pasek jest bardzo fajny, a jego się najbardziej obawiałem. Nie ma tylko takiego penerskiego wyglądu jak riseman ale oto chodziło, żeby był mniejszy i nie przeszkadzał we wspinaczce (dzisiaj go przetestuje). Jak na razie dla mnie bomba  B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrząśnij nim mocno to zadziała

Najładniejszą kolorystykę wybrałeś

Dzięki :) Biała i biało czarna wersja prawie 150zł tańsza ale nawet jak bym zmienił ubranko to przycisk podświetlenia by był biały. A do tego i tak chyba dokupię czerwone ubranko albo zielone khaki z modelu KG. A trzepanie nim niestety nie pomogło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Ja 7700 oddałem żonce, dla mnie już za mały

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja 7700 oddałem żonce, dla mnie już za mały

Mały ale jary, czy coś tam :P i do sportu idealny. W przyszłości marzy mi się Rangeman jako drugi zegarek na jakieś wyjścia w teren, bo chociaż mam mały nadgarstek to mógłbym mieć jakiś zegarek większy od Ryśka. Ale to może w przyszłym roku bo pieniędzy brak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :) Biała i biało czarna wersja prawie 150zł tańsza ale nawet jak bym zmienił ubranko to przycisk podświetlenia by był biały. A do tego i tak chyba dokupię czerwone ubranko albo zielone khaki z modelu KG. A trzepanie nim niestety nie pomogło.

To używka, czy nówka sztuka? Jakie ma dokładnie oznaczenie, bo tez mi się najbardziej podoba ta wersja kolorystyczna ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nówka na alledrogo chodzą po 489zł i jest to wersja GW-6900ER-1 a w SWISS na Ceneo widziałem go za 450zł . Wersja biała jest już nawet za 355zł więc cena rewelacyjna albo czarno biała za 415zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nówka na alledrogo chodzą po 489zł i jest to wersja GW-6900ER-1 a w SWISS na Ceneo widziałem go za 450zł . Wersja biała jest już nawet za 355zł więc cena rewelacyjna albo czarno biała za 415zł.

Czarno-białego widziałem w TT i tez mi się nawet nawet podobał, zwłaszcza ten fortepianowy połysk :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak pasek i bezel są lakierowane a ja lubię matowe kolorki w G. Zobaczę jaka cena zielonego ubranka w Zibi bo na Alledrogo wyjdzie 105zł z przesyłką i czekania 3 dni a nie 3-4tygodnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi