kamilspider 70 #24776 Napisano 22 Marca 2016 GitBit akurat Twoje kwadraty a zwłaszcza ten z zielonym i fioletowym wyświetlaczem jeszcze by uszły 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4rcinS 13 #24777 Napisano 22 Marca 2016 Za fiolecikiem sam się rozglądałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choccookie 0 #24778 Napisano 22 Marca 2016 Krótko - czerwone i fioletowe to festyn w pełnym wydaniu.. Jak G to tylko kwadrat, jak kwadrat to screwback - reszta to wydumka grafików, a zbędne gadżety typu WC i TS to .... Koniec, ende, finito i nie polemizować mi tu No... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #24779 Napisano 22 Marca 2016 To ten offowy Romek? offowy?Kogoś ex z forum chyba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #24780 Napisano 22 Marca 2016 Krótko - czerwone i fioletowe to festyn w pełnym wydaniu.. Jak G to tylko kwadrat, jak kwadrat to screwback - reszta to wydumka grafików, a zbędne gadżety typu WC i TS to .... Koniec, ende, finito i nie polemizować mi tu No...Widać, że się nie znasz offowy?Kogoś ex z forum chyba.Jesteś czwartym właścicielem z forum.Ja byłem drugim. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #24781 Napisano 22 Marca 2016 (edytowane) Gratulacje zatem, to chyba najtaniej kupiony "sprawny" GW-M5610 w historii Grzebałeś w nim coś czy stuknąłeś o kant stołu i się naprawił? Też jestem ciekaw co z tym wyswietlaczem bo sam licytowałem ale uznałem że więcej jak 140 PLN nie dam a poszedł bodajże za 152 zł.osz Ty w dzioba ... jak to mówią ... ma zawsze szczęście A co było nie tak z LCD że nie wyświetlał?Grzebałem i wygrzebałem Nie naprawiam jak GitBit uderzając kantem w stół Diego04, dokładnie 152,50 zeta + 25 zeta pobraniowa i 2,50 listonosz Wolałem tak bo po komentarzach widziałem że gość się ociąga z wysyłkami.tommly, ... masz rację murcins i Koledzy, rozebrałem moduł na części i złożyłem ponownie.IMO taśma wyświetlacza nie dociskała dobrze płytki.Później, może jutro wrzucę zdjęcia z rozbiórki, tytlko że kiepskie bo w pośpiechu robiłem i głownie byłem ciekaw czy wypali O gustach się nie dyskutuje Kamil a kwadraty bronią się same.. O! Brawo GitBit Zatkało kakao Kwadraty są ble, nie wiem co Wy w nich widzicie ... właśnie się nadają na kant ... Edytowane 22 Marca 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #24782 Napisano 22 Marca 2016 Jesteś czwartym właścicielem z forum.Ja byłem drugim. Roman tour? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choccookie 0 #24783 Napisano 22 Marca 2016 Tomaliusz, daj na PW namiar na siebie, bo widze, że kumaty w kwadratach jesteś... Za jakis czas miałbym kilka na serwis, chyba, ze się nie bawisz w takie tematy... Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #24784 Napisano 22 Marca 2016 Roman tour? OffRomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #24785 Napisano 22 Marca 2016 choccookie, no ja to tylko amatorsko dla siebie Może inni Koledzy pomogą, zobacz w dziale casio-dział techniczny co chłopaki wyprawiają A w kwadratach to chyba GitBit najbardziej biegły w temacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #24786 Napisano 22 Marca 2016 Krótko - czerwone i fioletowe to festyn w pełnym wydaniu.. Jak G to tylko kwadrat, jak kwadrat to screwback - reszta to wydumka grafików, a zbędne gadżety typu WC i TS to .... Koniec, ende, finito i nie polemizować mi tu No... Ten czerwony i fioletowy to akurat moja żona nosi, jej się podoba Tobie nie musi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #24787 Napisano 22 Marca 2016 Ale jakby kolega chocco miał ochotę wykasłać więcej takich prawd objawionych, to ja np. chętnie poczytam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choccookie 0 #24788 Napisano 22 Marca 2016 choccookie, no ja to tylko amatorsko dla siebie Może inni Koledzy pomogą, zobacz w dziale casio-dział techniczny co chłopaki wyprawiają A w kwadratach to chyba GitBit najbardziej biegły w temacie Ok, widzę, ze Łodziak, dlatego zagaiłem... Ten czerwony i fioletowy to akurat moja żona nosi, jej się podoba Tobie nie musi A to co innego Ale jakby kolega chocco miał ochotę wykasłać więcej takich prawd objawionych, to ja np. chętnie poczytam. Proszę bardzo - przeinaczanie bądź "wypaczanie" imion lub ksyw świadczy o małostkowości piszącego - a chocco to możesz psu do miski wsypać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #24789 Napisano 22 Marca 2016 Chopy, wy sobie nawet sprawy nie zdajecie jaki ja mam czasem ubaw czytając co poniektóre posty na tym forum Umiecie człowiekowi nastrój poprawić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #24790 Napisano 22 Marca 2016 Jesteś czwartym właścicielem z forum.Ja byłem drugim.Czemu sprzedałeś, coś z nim nie tak było? Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #24791 Napisano 23 Marca 2016 Czemu sprzedałeś, coś z nim nie tak było? TapaltakMiał dwa a chciał mieć jednego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #24792 Napisano 23 Marca 2016 Chciałem mieć trzy ale miałem dwa więc zostawiłem jednego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #24793 Napisano 23 Marca 2016 (edytowane) Nowy nabytek limitowany dw 6900R,fajny lew w podświetleniu,złote przyciski,śrubki, zapięcie i lcd , domyślnie był biały Edytowane 23 Marca 2016 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #24794 Napisano 23 Marca 2016 Nowy nabytek limitowany dw 6900R,fajny lew w podświetleniu,złote przyciski,zapięcie i lcd , domyślnie był biały Świetnie wygląda! 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #24795 Napisano 23 Marca 2016 Murcins, a szlufka parciana jest? Graty 0 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #24796 Napisano 23 Marca 2016 (edytowane) Murcins, a szlufka parciana jest? Graty Pasek bezel jest nowy od zwykłego dw, białego kompletu nie chciałem do niego dodatkowo a w białym jest ta parciana.Zapięcie jest przełożone z białego zestawu.Czy miejsce zagrzeje to zobaczę bo już trochę tych 6/9 mam Edytowane 23 Marca 2016 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #24797 Napisano 23 Marca 2016 Dotykam, pukam, skrobie i plastik jak nic chyba, że przyciski mają obudowę plastikową...a rdzeń metalowyTen ma http://happytime.com.pl/zegarki_meskie/casio/sportowe/zegarek_casio_gd-x6900-7er.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #24798 Napisano 23 Marca 2016 Ten ma http://happytime.com.pl/zegarki_meskie/casio/sportowe/zegarek_casio_gd-x6900-7er.htmlW takim razie nie każdy gdx ma metalowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #24799 Napisano 23 Marca 2016 Czyżby okazja jak w przypadku tego za 60 pln? http://olx.pl/oferta/casio-g-shock-frogman-perfekcyjny-CID87-IDeGsa1.html 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #24800 Napisano 23 Marca 2016 Czyżby okazja jak w przypadku tego za 60 pln?http://olx.pl/oferta/casio-g-shock-frogman-perfekcyjny-CID87-IDeGsa1.htmlNo ciekawa sprawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach