Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny byk z niego jest :) Jak z wygodą?

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po tym wczorajszym zakupie Tomaliusza, poszedłem aż dzisiaj znowu przymierzyć MTG.

W TT był czarny (4,7k) a w Chrono dokładnie taka wersja jak Wasze (Tomek i Waldek) za 4k.

Jednak srebrny z czerwonymi dodatkami robi lepsze wrażenie na żywo, nadal jednak nie jestem przekonany, czy muszę go mieć :D

Na zdjęciach wygląda IMHO znacznie lepiej.

Na miejscu w sklepie nie miałem do czego porównać wielkościowo, bo były tylko Mudmastery wszelakiej maści, a na łapie miałem M-Force'a, ale w poniedziałek założę Gulfmastera i zrobię kolejne podejście.

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiem twierdzić, że lepszy niż Waldziora :P

Czekaj, czekaj, będziesz coś chciał :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny byk z niego jest :) Jak z wygodą?

Wygodny to jest Gulfmaster, Rangeman jako taki a MTG to po prostu jest BYK  :D

A mam to na myśli że jak go masz na ręku to wygoda schodzi na drugi plan  ^_^  ... serio serio  :)

...

...

Już kilka zegarków tak spaliłem przymierzając na szybko w TT, nie masz tam czasu ani komfortu spokoju żeby dokładnie wszystko obczaić  <_<

Hehe, pamiętacie jak czaiłem się do Rangemana  :D

Jego to w TT przymierzałem średnio raz w miesiącu  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już kilka zegarków tak spaliłem przymierzając na szybko w TT, nie masz tam czasu ani komfortu spokoju żeby dokładnie wszystko obczaić  <_<

Zawsze mówię, że z zegarkiem jak z dziewczyną - trzeba trochę pochodzić by wiedzieć czy pasuje :P

Jak ktoś myśli, że przez dwie minuty pozna kobietę... eee, zegarek, to jest w błędzie ;)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomaliusz jak już masz teraz tego stalowego byka to sprzedaj mi ASa :)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomaliusz jak już masz teraz tego stalowego byka to sprzedaj mi ASa :)

Hehe, nie da rady  ^_^

Mimo że ostatnio znów mam większą zajawkę na G to Citek i DB nigdzie się nie wybierają  ;)

Reszte poza G (oprócz GW-6900 który jest na bazarze) możesz brać  :P

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam, pisałem o tym na początku roku. 8-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe rzeczy piszecie bo mnie każdy zegarek bardziej podchodził w realu niż na zdjęciach  ^_^

A niektóre zegarki wręcz nie można dobrze obfocić  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie mam tak samo :D no może na filmach Tanaki też mi się wszystkie podobają... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamil tu akurat masz rację, nawet bardzo  ^_^

Tanaka to takie filmy trzaska że przez Niego już nie jedną kupę kupiłem i tera ju nie oglądam jego filmów jak się zastanawiam nad kliknięciem  :D

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba przebiłem Tanakę w przypadku MTG ;)

Tymczasem pyk.

PSX_20160506_170345.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe rzeczy piszecie bo mnie każdy zegarek bardziej podchodził w realu niż na zdjęciach  ^_^

A niektóre zegarki wręcz nie można dobrze obfocić  ;)

A ja na ogół mam tak, że jak zegarek mi się nie podoba za bardzo na zdjęciu, to znaczy, że mogę kupować, bo w realu będzie fajny (oczywiście z tych które brałem pod uwagę) i na odwrót, zdjęcia ładne, na łapie już nie koniecznie.

Tak było np. z żółtym GW-6900, zrobiłem dla siebie i ... poszedł do ludzi... życie.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciezki jak diabli, dzisiaj po zakupie autentycznie mnie kusilo, zeby sprobowac gwozdz nim wbic :D

----------------------------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Panowie, jestem poza domem i nie mam dostępu do instrukcji obsługi dlatego pozwolę sobie prosić Was o pomoc. Powiedźcie proszę, czy w Risemanie, w trybie Timer jest możliwość ustawienia danej sekundy czy tylko godzina i pełne minuty?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Panowie, jestem poza domem i nie mam dostępu do instrukcji obsługi dlatego pozwolę sobie prosić Was o pomoc. Powiedźcie proszę, czy w Risemanie, w trybie Timer jest możliwość ustawienia danej sekundy czy tylko godzina i pełne minuty?

Pozdrawiam

Tylko godzina i sekubdy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam fajny numer na MTG

001A005E

001A wskazuje jakby na "kwaterę główną" Casio :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi