Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki murcins - znajomy straszyl mnie ze jak nie idzie z importu ZIBI to lipa, a ten pochodzi ze sklepu happytime a on nie widnieje jako autoryzowany dystrybutor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki murcins - znajomy straszyl mnie ze jak nie idzie z importu ZIBI to lipa, a ten pochodzi ze sklepu happytime a on nie widnieje jako autoryzowany dystrybutor.

HappyTime to nieoficjalny dystrybutor i mają swój serwis , kupowałem u nich kilka zegarków , z serwisu nie korzystałem ale mają tylko oryginały i w cenach kilka stówek taniej niż Zibi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Natknąłem sie na taki filmik.. czy ktoś może sie wypowiedzieć co sie dzieje z tym zegarkiem? Na czym pracuje ten koles?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest zgrzewarka.

Wykorzystuje prąd do zgrzewania blach(karoserie,jakieś urządzenia pralki itp)

Zegarek wariuje od pola elektromagnetycznego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Natknąłem sie na taki filmik.. czy ktoś może sie wypowiedzieć co sie dzieje z tym zegarkiem? Na czym pracuje ten koles?

[url[/url]

Byłby ciekawy filmik, gdyby nie komentarze. Swoją drogą dla kogoś z rozrusznikiem to jeden strzał z takiego urządzenia i ...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GDF-100BB-1ER ;)

Dzięki :) Poczytam o nim, bo zauroczyl :D

Edytowane przez ilear

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny sikor. Polecam :)

GW-9400-1ER, MTG-910DA, GD-350-1BER, GWG-1000-1A3ER, G-9000-1VER, GW-3500B-1AER, G-9300-1ER, GWN-1000B-1BER, MTG-960DE-2VER, GWG-1000-1AER, GX-56-1AER, GW-6900A-9ER, GW-7900RD-4ER, GW-4000-1A3ER, GW-M5610BC, DW-003H-4T, PRW-3500-1JF, G-7800-1ER, GW-7900-1ER, SPF-60D-7AVER, GW-9300CM-1ER, OC-108D-1A, GST-W100D-1A4ER, GDF-100-4ER, GW-A1000, GXW-56-1BER, GW-3000M-4AER, GW-A1100R-4AER,  GX-56-4ER, GX-56GB-1ER, GWF-D1000-1ER, GWN-1000-2A, GD-X6900-1ER, GW-9400-DCJ, GD-X6930E-9ER, GPW-1000GB-1AER, GW-A1100-1A3ER, GB-6900B-1ER, GW-9200-1E, GWF-D1000B-1ER, GD-400-4ER, GD-X6900SP-1, GWX-8900C-3ER, GD-X6900SP-1JF, GD-X6900 SUPRA, MTG-S1000BD-5AER, GD-X6900FB-8, GW-M5610-1ER, MTG-G1000D-1A2ER, GWF-1000-1C, GWN-Q1000-1AER, GF-8250CM-2ER, GX-56BB-1DR, GA-100ST-2AER, GWX-8900B-7ER, GAW-100-1AER, MTG-S1000D-1AER, GPW-1000-4AER, GPW-2000-1AER, GPW-1000-1BER, GD-X6900CS-7CR, MTG-S1000D-1A4ER, GW-6900BC-1JF., GPW-1000TBS-1AER, MTG-S1000BD-1AER, MTG-S1000V-1AER, GD-X6900MH, GR-B100-1A3ER, GPR-B1000-1ER.

Instagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :) Poczytam o nim, bo zauroczyl :D

kolega ma identyczny gdf100 także wersje black . Bardzo fany w miare duży i spoko się prezentuje na ręce.

Na allegro i olx koleś sprzedawał takiego , koleśbył bodajże ze Świebodzina 

Tak na marginesie , kolega z Bielska już trochę ochłonął jeszcze nie do końca ale powoli stygnie !!!

http://allegro.pl/casio-g-shock-gx-56-1aer-klasyk-i6555980300.html

Edytowane przez rallykozi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze trochę i zleci sobie w dół, to tak jak typ ode mnie z miasta , wystawił pomarańcze za 9 set , a już teraz spadła do 6,5 i spadnie na pewno jeszcze

Edytowane przez Yokaszin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolega ma identyczny gdf100 także wersje black . Bardzo fany w miare duży i spoko się prezentuje na ręce.

Na allegro i olx koleś sprzedawał takiego , koleśbył bodajże ze Świebodzina 

No wlasnie widze ze trzeba tu bedzie zapolowac, ceny na ebayu okrutne >1k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

de8e1896e685b41c52d13ec4c986d7d9.jpg

Wygląda dobrze ;)
Poratuje ktoś polską instrukcją? 3417 Edit - nie ma potrzeby, całkiem to proste ;)

Tapatalk

Edytowane przez xavras_s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze trochę i zleci sobie w dół, to tak jak typ ode mnie z miasta , wystawił pomarańcze za 9 set , a już teraz spadła do 6,5 i spadnie na pewno jeszcze

king kingiem , ale za używany "plastikowy" zegarek 1k , który nowy kosztował 400zł . koleś ma wyobraźnie 

No wlasnie widze ze trzeba tu bedzie zapolowac, ceny na ebayu okrutne >1k

powiem Ci , ze on założył do niego orginalny g-szokowy parciany pasek na rzep-czepa hehe i dopiero nabrał dyzajnu !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

king kingiem , ale za używany "plastikowy" zegarek 1k , który nowy kosztował 400zł . koleś ma wyobraźnie

Zgadzam się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem Ci , ze on założył do niego orginalny g-szokowy parciany pasek na rzep-czepa hehe i dopiero nabrał dyzajnu !!!

Załatwisz jakieś foto?:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i cóż z tego?

Wystawić mu wolno za ile sobie chce. Jak nie sprzeda to w końcu zrozumie, że musi cenę opuścić.

A jak sprzeda to znaczy, że dla kogoś był tyle wart :)

Należy też pamiętać o prowizji dla alleskner, która wynosi obecnie 10 % i z tego tysiaka stówkę musi oddać

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załatwisz jakieś foto?:>

pisałem mu sms ale śpi bo nocki ma w tym tyg. jak się odezwie to zapytam czy ma jakieś foto z tym paskiem

No i cóż z tego?

Wystawić mu wolno za ile sobie chce. Jak nie sprzeda to w końcu zrozumie, że musi cenę opuścić.

Należy też pamiętać o prowizji dla alleskner, która wynosi obecnie 10 % i z tego tysiaka stówkę musi oddać

jak najbardziej , wolny kraj

Czekam jeszcze na ten Brawat, może akurat jedna sztuka przyjdzie ;)

Ja też czekam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i cóż z tego?

Ostatnio sprzedałem Marlina za 50 pln, który teraz jest wystawiony za 500 pln :blink:

A co do allegro to normalne, że tą prowizję 10% zapłacą kupujący a nie sprzedający tak więc ceny będą wyższe i na bank nie tylko o 10%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi