Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie to W100 jest ładniejszy i ciekawszy z uwagi na ten czarny bezel i tą czerwoną obwódkę ale nie podoba mi się w nim to że cyfry na LCD ma takie jakby różowawe. Zapewne jest to dostosowane do tej czerwonej plastikowej obwódki żeby razem stylistycznie współgrało jedno z drugim ale osobiście wolałbym gdyby cyfry były w nim białe tak jak w W110. 

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nowy moduł, to taniej raczej w ZIBI. I raczej taniej niż zegarek.

A pomógł byś mi znależć to na ich stronie bo za nic nie mogę znależć działu części :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A pomógł byś mi znależć to na ich stronie bo za nic nie mogę znależć działu części :blink:

Nie ma takiego działu na ich stronie. Musisz zapytać mailowo o dostępność wybranych części, a jeśli są dostępne, to potwierdzić zamówienie. Czas oczekiwania ~ 2 miesiące. Płatność przy odbiorze + 17 zł za przesyłkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GPW?

Jak była okazja to warto było skorzystać :)

A co do GST to polecam!

929e012181d71ee2gen.jpg

Edytowane przez korass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale bez synchro to trochę słabo ;)

Nie chciał złapać w nocy, rano jeszcze wymuszałem ale się uparł, że nie i już :(

Tapaltak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Propagacja ma duży wpływ na odbiór, więc nisko chmury deszczowe powodują zakłócenia. Ja w moim nowym nabytku próbowałem wymusić 4 dni. Zrobiło sie samo dziś w nocy

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto ma Facebooka i jest na grupie fanów G to widziałem, a jak nie to i tutaj się pochwalę swoim nowym nabytkiem :)

Casio G-shock GW-1700DE

54de7b2bc6d4f7b1951c73b3fbdee3b2.jpg25fe1f6604f8d044931693c18f26a228.jpg3329029fd2a0bc0e8643d883106107a8.jpg9d19bec2a2167df2190c8c1cdeff69e2.jpg

Pozdrawiam

Kamil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś ma real foty porównawcze wersji całej metalowej i tej z plastikowym pierścieniem czerwonym?

W google są ale mało jest takich co są dwa od razu na jednej fotce, a to jest ważne.

takie porównanie wystarczy ?

post-51133-0-35173500-1481576486.jpg

post-51133-0-37997500-1481576503.jpg

post-51133-0-71064700-1481576511.jpg

post-51133-0-32954400-1481576523.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma takiego działu na ich stronie. Musisz zapytać mailowo o dostępność wybranych części, a jeśli są dostępne, to potwierdzić zamówienie. Czas oczekiwania ~ 2 miesiące. Płatność przy odbiorze + 17 zł za przesyłkę.

Dzięki . Jutro wysle maila z zapytaniem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!  :rolleyes:  Przymierzam się do zakupu G-SHOCK GA-1A1ER. Pytanie brzmi czy warto i czy ta aukcja ( http://allegro.pl/zegarek-casio-ga-100-1a1er-g-shock-20bar-puszka-i6287336466.html ) jest pewna? To ma byc prezent dla mojego chłopaka i chciałabym żeby nie okazał się podróbką  :blink: Pozdrawiam  :)

kupowałem ten sam zegarek u tego sprzedawcy, wszystko w porządku u niego, sprawdzony sprzedawca, oryginały oczywiście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytanie, miałby ktoś na zbyciu kopertę do Mudmana G-9000? Nie chodzi mi o bezel.

Pozdrawiam

Kamil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie porównanie wystarczy ?

Dzięki :)

Wybór chyba padnie jednak na wersję W110 całą w metalu, a później postaram się go zmodzić trochę ;)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytanie, miałby ktoś na zbyciu kopertę do Mudmana G-9000? Nie chodzi mi o bezel.

Pozdrawiam

Kamil

Na alldrogo byla chyba za 170

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytanie, miałby ktoś na zbyciu kopertę do Mudmana G-9000? Nie chodzi mi o bezel.Pozdrawiam Kamil

Witam. Masz na oku tego Mudmana z OLX? Edytowane przez doc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ksztalt blaszanych puszek od G-shocka zmienial sie na przestrzeni ostatnich lat?

zauwazylem w sieci ten sam model G-shocka z 2012r w puszce o ksztalcie oktagonu i ten sam z 2015r w puszce o ksztalcie walca?

czy puszki sa jakos cechowane? mozna odroznic oryginalna od podrobki?

Edytowane przez neclocus

Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ksztalt blaszanych puszek od G-shocka zmienial sie na przestrzeni ostatnich lat?

zauwazylem w sieci ten sam model G-shocka z 2012r w puszce o ksztalcie oktagonu i ten sam z 2015r w puszce o ksztalcie walca?

czy puszki sa jakos cechowane? mozna odroznic oryginalna od podrobki?

Zmieniały się tak jak mówisz, ale raczej na odwrót. Kiedyś Risemany miały puszkę złotą w kształcie walca.

Można odróżnić, napisy są gorzej namalowane i tak jakoś to czuć, nie potrafię tłumaczyć ;)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu trzeba na olx kliknac 'zglos naruszenie'

zrobione!

Edytowane przez neclocus

Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam. Masz na oku tego Mudmana z OLX?

Dokładnie, choć to może być zbyt drogi interes jak na jego stan.

Pozdrawiam

Kamil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taniej będzie jak wszystko zamówisz w częściaci i sobie złożysz  ;)

Tam tylko moduł do uratowania a do tego stary, działający od 9 lat 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi