Diego04 318 #34901 Napisano 30 Grudnia 2016 Dobre wejście, spora kolekcja i spore zegarki Ile masz w nadgarstku? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10235 #34902 Napisano 30 Grudnia 2016 (edytowane) W końcu trafiłem na G z "poprawnym" mocowaniem paska Jeszcze tylko znaleźć taki z czarnymi klamerkami Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marca101 61 #34903 Napisano 30 Grudnia 2016 Dobre wejście, spora kolekcja i spore zegarki Ile masz w nadgarstku?Dzięki, w nadgarstku mam gdzieś z 15cm. Teraz nie mam jak sprawdzić, a wcześniej jakoś mnie to nie ciekawiło . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #34904 Napisano 30 Grudnia 2016 To pyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5734 #34905 Napisano 30 Grudnia 2016 To pyk Potrafisz dzień człowiekowi zepsuć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #34906 Napisano 30 Grudnia 2016 WitamTo mój pierwszy post na forum Od ponad półtora roku regularnie śledzę podforum, jak i inne pokrewne tematy. Udało mi się przebrnąć przez kilkaset stron tego wątku. Pierwszego G shocka zakupiłam około dwa lata temu i od tego się zaczęło. Z miesiąca na miesiąc przybywają nowe sztuki . Można powiedzieć, że mam już na ich punkcie bzika. Poniżej moja skromna (chwilowo) kolekcja . Najnowszy nabytek to Gulfmaster.Witaj Fantastyczna kolekcja! czekam na fotki nadgarstkowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #34907 Napisano 30 Grudnia 2016 (edytowane) To pyk Jak dobrze widzieć "swój zegar" w świetnych ujęciach. Bardzo ładne zdjęcie. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #34908 Napisano 30 Grudnia 2016 A poza tym moim zdaniem zegarek ma się podobać właścicielowi. Dzięki, w nadgarstku mam gdzieś z 15cm. Teraz nie mam jak sprawdzić, a wcześniej jakoś mnie to nie ciekawiło Niejednego tutaj wprawisz w zdumienie. Tutaj ciągle są pomiary i rozważania na temat rozmiaru Ode mnie masz brawa, bo myślę tak samo 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #34909 Napisano 30 Grudnia 2016 Potrafisz dzień człowiekowi zepsuć Ale że co? Chciałem zrobić zdjęcie Victorinoxa na sprzedaż ale aparat źle ostrość złapał a wiecie przecież, że co jak co ale zdjęcia urządzeń do polerowania to ja kiepskie robie Jak dobrze widzieć "swój zegar" w świetnych ujęciach. Bardzo ładne zdjęcie.Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marca101 61 #34910 Napisano 30 Grudnia 2016 Ostatni nabytek, wieczorne opalanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myrad 0 #34911 Napisano 30 Grudnia 2016 A poza tym moim zdaniem zegarek ma się podobać właścicielowi. Pod koniec stycznia w planach jest jeszcze gxw, Miło wiedzieć, że ktoś myśli podobnie jak ja i ma podobną zajawkę. Mam GX-56DGK i właśnie czekam na GXW-56BB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marca101 61 #34912 Napisano 30 Grudnia 2016 Ja poluje na DGK w rozsądnej cenie (ale z tym ciężko niestety), a na razie mam zamiar kupić w pozytywie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #34913 Napisano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Ja poluje na DGK w rozsądnej cenie (ale z tym ciężko niestety), a na razie mam zamiar kupić w pozytywie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkniebawem ma się u nas pojawić jedna sztuka DGK na sprzedaż Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Hub3rtus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myrad 0 #34914 Napisano 30 Grudnia 2016 niebawem ma się u nas pojawić jedna sztuka DGK na sprzedaż Niedoczekanie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #34915 Napisano 30 Grudnia 2016 Niedoczekanie! Nie ten Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myrad 0 #34916 Napisano 30 Grudnia 2016 Ja poluje na DGK w rozsądnej cenie (ale z tym ciężko niestety) Miałem po prostu szczęście kupić go za rozsądną cenę. Warto czekać i szukać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #34917 Napisano 30 Grudnia 2016 W końcu trafiłem na G z "poprawnym" mocowaniem paska Jeszcze tylko znaleźć taki z czarnymi klamerkami GD-400 fajny zegar. Świetny, a prosty mod wyszedł. A jakby mu dać nato strapa na rzepa? Byłby jak te G z lat 90' 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #34918 Napisano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Pany, jakiego G w stali można nabyć aby pół foruma go nie miało Edytowane 31 Grudnia 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #34919 Napisano 31 Grudnia 2016 Pany, jakiego G w stali można nabyć aby pół foruma go nie miało A takiego :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #34920 Napisano 31 Grudnia 2016 Na razie za gruby kaliber Gdyby GST miał branse z pełnych ogniw i wskazówkę sekundową.Może znów poszukać jakiegoś Gieza? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #34921 Napisano 31 Grudnia 2016 Dzięki, w nadgarstku mam gdzieś z 15cm. Teraz nie mam jak sprawdzić, a wcześniej jakoś mnie to nie ciekawiło . Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMoge poprosić o zdjęcie kinga na Twoim nadgarstku?Aha no i witaj Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marca101 61 #34922 Napisano 31 Grudnia 2016 Moge poprosić o zdjęcie kinga na Twoim nadgarstku?Aha no i witaj Zdjęcie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #34923 Napisano 31 Grudnia 2016 Fajnie zrobione zdjęcie bo tak nawet nie widać, że jest za duży czy coś Tomaliusz bierz GST, najwyżej sprzedasz Ok, bransoleta to zwijak, ale nie jest tak tragicznie, większe wpadki Casio widziałem, a funkcja pikawki w zegarku na wskazówki to rekompensuje, chyba potrzebuję tego do życia Miałem kiedyś Giezy ale szybko mi się nudziły bo nie pikały 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5734 #34924 Napisano 31 Grudnia 2016 (edytowane) ale i tak wolę: Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #34925 Napisano 31 Grudnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach