DamianDe 124 #36701 Napisano 19 Lutego 2017 Ja tak mam z czerwonym GDFem ale jakbym zmienił gacie na nowe to bym go nie nosił 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #36702 Napisano 19 Lutego 2017 (edytowane) Bezel w szufladzie to zielone światło do tyrania:)Tylko na szkło trzeba uważać. Edytowane 19 Lutego 2017 przez Kot20 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #36703 Napisano 19 Lutego 2017 Bezel w szufladzie to zielone światło do tyrania:)Tylko na szkło trzeba uważać.Folijki ponaklejaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #36704 Napisano 19 Lutego 2017 Matej... już dawno ogladałem Twoje filmiki kawał dobrej roboty. Porownanie też ogladalem ale na słuchawce i tu słabo widać musze na kompie zobaczyć jak to faktycznie jest z tymi wyświetlaczami. Musze sie porozglądac za tym "groszkiem" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #36705 Napisano 19 Lutego 2017 Folijki ponaklejaj Szyderca.... ale to niegłupi pomysł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84556 #36706 Napisano 19 Lutego 2017 Widział bym u siebie taki stojak U mnie gdf już prawie 4,5 roku. Cały czas go lubię i bateria nie zmieniana. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dak86 1 #36707 Napisano 19 Lutego 2017 gdzie mogę kupić jak najszybciej zegarek G-STEEL GST w110-1A? wszedzie pisze ze nie dostepny? pomozecie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #36708 Napisano 19 Lutego 2017 W Zibi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dak86 1 #36709 Napisano 19 Lutego 2017 W Zibi tylko tam? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #36710 Napisano 19 Lutego 2017 Najszybciej tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dak86 1 #36711 Napisano 19 Lutego 2017 Najszybciej tak a najtaniej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #36712 Napisano 19 Lutego 2017 Masz jakąś blokade na internet? Mam poszukać za Ciebie czy jak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
phoenixwb 7 #36713 Napisano 19 Lutego 2017 To jest ten przypadek, kiedy zakłada się konto, żeby wypytać co, gdzie, kiedy i za ile. Zadaje się pytania jak na przesłuchaniu, a jak osiągnie się cel (czyt. Kupi okazyjnie z grupą "doradców frajerów") zapomina się o istnieniu forum. Moim zdaniem przejaw lenistwa i braku szacunku. Jedyne co pozostanie na forum to śmieciowe posty. Przykre to. Obym się mylił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #36714 Napisano 19 Lutego 2017 To jest ten przypadek, kiedy zakłada się konto, żeby wypytać co, gdzie, kiedy i za ile. Zadaje się pytania jak na przesłuchaniu, a jak osiągnie się cel (czyt. Kupi okazyjnie z grupą "doradców frajerów") zapomina się o istnieniu forum. Moim zdaniem przejaw lenistwa i braku szacunku. Jedyne co pozostanie na forum to śmieciowe posty. Przykre to. Obym się mylił.Brutal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #36715 Napisano 19 Lutego 2017 Czepiata sie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #36716 Napisano 20 Lutego 2017 To jest ten przypadek, kiedy zakłada się konto, żeby wypytać co, gdzie, kiedy i za ile. Zadaje się pytania jak na przesłuchaniu, a jak osiągnie się cel (czyt. Kupi okazyjnie z grupą "doradców frajerów") zapomina się o istnieniu forum. Moim zdaniem przejaw lenistwa i braku szacunku. Jedyne co pozostanie na forum to śmieciowe posty. Przykre to. Obym się mylił.Niestety tak się dzieje.Większość chce rybę, nie wędkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #36717 Napisano 20 Lutego 2017 Laser + nierdzewkaA nie chciałbyś przekazać w dobre ręce 1 sztuki? Co do formy zadość uczynienia, dogadamy się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sesio 114 #36718 Napisano 20 Lutego 2017 Folijki ponaklejaj Kiedyś widziałem, jak telefony komórkowe, w woreczkach foliowych nosili. Może G-Szoki czas przywdziać 0 Casio - GW-9400, PRW-6600, GMW-B5000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dak86 1 #36719 Napisano 20 Lutego 2017 Masz jakąś blokade na internet? Mam poszukać za Ciebie czy jak?nie mam blokady tylko pytam, a z tego co widzę to chyba muszę dostać listę pytań które mogę zadać także jeśli możesz to prześlij mi na pw to już cię zostawię w spokojuTo jest ten przypadek, kiedy zakłada się konto, żeby wypytać co, gdzie, kiedy i za ile. Zadaje się pytania jak na przesłuchaniu, a jak osiągnie się cel (czyt. Kupi okazyjnie z grupą "doradców frajerów") zapomina się o istnieniu forum. Moim zdaniem przejaw lenistwa i braku szacunku. Jedyne co pozostanie na forum to śmieciowe posty. Przykre to. Obym się mylił.wyrażanie opinii o kimś kogo nie znasz i o kimś kto dodał 2 posty pokazuje przejaw .... (dopisz sobie sam czego). Sam dodając takie posty nie potrzebnie zaśmiecasz forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #36720 Napisano 20 Lutego 2017 gdzie mogę kupić jak najszybciej zegarek G-STEEL GST w110-1A? wszedzie pisze ze nie dostepny? pomozecie?Skoro "wszędzie pisze" że jest nie dostępny to chyba powinieneś wiedzieć gdzie był najtaniej. Wpierw jednak zapytałeś gdzie najszybciej go kupisz więc dostałeś odpowiedz gdzie i zarazem gdzie jest dostępny. Cenę zawsze możesz sobie negocjować na stronie TT ale żeby Ci z niej zeszli trzeba odrobinę się wysilić. Listy pytań nie skomentuje.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #36721 Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) @dak86 Wpisz w google Wpisz w amazonieWpisz w ebayuWpisz w allegroWpisz w olx Jak tu nie znajdziesz - pytaj na forum. A nie w drugą stronę, bo póki co brzmisz jak kolejny roszczeniowy leń. 5sek zajeło mi znalezienie GST W110-1A na angielskim ebayu (nie masz cła ani podatku dodatkowego). Więc nie dziw się, że to irytuje jak się o tak proste rzeczy pyta a samemu nie chce się poświęcić chwili na przeszukanie neta. Edytowane 20 Lutego 2017 przez ilear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dak86 1 #36722 Napisano 20 Lutego 2017 Skoro "wszędzie pisze" że jest nie dostępny to chyba powinieneś wiedzieć gdzie był najtaniej. Wpierw jednak zapytałeś gdzie najszybciej go kupisz więc dostałeś odpowiedz gdzie i zarazem gdzie jest dostępny. Cenę zawsze możesz sobie negocjować na stronie TT ale żeby Ci z niej zeszli trzeba odrobinę się wysilić. Listy pytań nie skomentuje.. i tak trudno było to od razu napisać?dzięki za wysiłek@dak86 Wpisz w google Wpisz w amazonieWpisz w ebayuWpisz w allegroWpisz w olx Jak tu nie znajdziesz - pytaj na forum. A nie w drugą stronę, bo póki co brzmisz jak kolejny roszczeniowy leń. 5sek zajeło mi znalezienie GST W110-1A na angielskim ebayu (nie masz cła ani podatku dodatkowego). Więc nie dziw się, że to irytuje jak się o tak proste rzeczy pyta a samemu nie chce się poświęcić chwili na przeszukanie neta. gdybym znalazł odpowiedz na wujkach google itp. to bym tu nie pytał i to chyba logiczne, a ten wpis "rozszczeniowy leń" to podsumowuje twój wysoki poziom kultury 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drmaciek 1 #36723 Napisano 20 Lutego 2017 No ale na ebay'a nie zajrzałeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #36724 Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) i tak trudno było to od razu napisać? ten wpis "rozszczeniowy leń" to podsumowuje twój wysoki poziom kultury Podtrzymuje swoje zdanie. Pretensje w każdym poście.Co ma przyporządkowanie Twojej osoby do grupy zachowań , z kulturą osobistą? Kultura to przyznanie się do błędu - "Macie rację mogłem lepiej poszukać, dzięki za informację"Kultura to pisanie "Twój" z dużej literyKultura to podziękowanie za wskazanie poszukiwanego przedmiotu - wskazałem Ci że jest na ebay angielskim. gdybym znalazł odpowiedz na wujkach google itp. to bym tu nie pytał i to chyba logiczne Kolego, nie szukałeś na olx masz nówkę <1k, nie szukałeś na ebay, na to zwrócono Ci uwagę i to też nie od razu. Logicznym jest że to wkurzające jak ktoś chce byśmy za niego całą pracę zrobili. Edytowane 20 Lutego 2017 przez ilear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dak86 1 #36725 Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) Podtrzymuje swoje zdanie. Pretensje w każdym poście.Co ma przyporządkowanie Twojej osoby do grupy zachowań , z kulturą osobistą? Kultura to przyznanie się do błędu - "Macie rację mogłem lepiej poszukać, dzięki za informację"Kultura to pisanie "Twój" z dużej literyKultura to podziękowanie za wskazanie poszukiwanego przedmiotu - wskazałem Ci że jest na ebay angielskim. Kolego, nie szukałeś na olx masz nówkę <1k, nie szukałeś na ebay, na to zwrócono Ci uwagę i to też nie od razu. Logicznym jest że to wkurzające jak ktoś chce byśmy za niego całą pracę zrobili.[/quote/] Pisanie Twój z dużej to raczej zasady gramatyki jeśli już nie masz do czego się przyczepić. Gdzie widzisz pretensje w każdym poscie? Chyba nie w moich postach Na olx są modele ale czytaj ze zrozumieniem jaki dokładnie model szukałem. Ja nie chcę żeby za mnie ktoś coś robił, chciałem tylko o poradę a tu zamiast porady to posty z narzekaniem że coś chce za darmo. Ludzie jak nie macie nic mądrego do napisania to zachowajcie to dla siebie a nie smieccie na forum.PS. Zegarek kupiłem. dzięki za pomoc tylko nie wiem komu Edytowane 20 Lutego 2017 przez dak86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach