Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Ożesz kurnasz, ale ekipa :) Domyślam się, że to jedna z półek wspominanej wcześniej gablotki? ;)

Tak jest B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak jedna ? weź nas zabij całością drużyny G :D

PS

zazdraszczam 8150 w dobrym stanie bo bardzo lubiłem ten G

Edytowane przez zbytek

obecnie: DW-5600C-9CV * DW-5300G-9V * DW-6600E-1V * G-2000BM-1MJF* G-3011F-1V   *  G-700-3AV  *   GW-9010-1 *  GW-9200-1 *  EF-535SP-1AV  * DW-5030-1
kiedyś : DW5600E-1 * DW-8150-1V * GT-000D-7 * DW-8030-1 * DW-8600J-8A * GX-56-1A * G-9000-8V * G-9000-3V * GW-9000A-1 * G-2900-1A  * G-7700-1 * G-3000LV-7 * GR-8900A-7 * GA-100-1A1 * GX-56-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd bierzecie te metalowe stojaczki G-SHOCK? :)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

Oto moje dwa G-SHOCKI

GW-9200 jest u mnie od 8 lat

G-7500 ok 14 lat ale nie pamiętam dokładnej daty kupna.

Zastanawiam się nad kolejnym sikorem i pewnie niebawem kupię kolejnego G

faad11dd93134132b0108770aec0611da,4,0.jp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Never Give Up" with your dreams ;)

Gratulacje Matej! Czekam na recke :)

Edytowane przez lemonln

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomaliusz, a Ty sprzedałeś swojego?

Tak, jest u naszego forumowego Kolegi  ;)

Dzięki Tomaliusz ;)

Patrząc na Twoje zdjęcia 350, nie wiem jak mogłeś nosić MTG :P

Nie było aż tak źle, podobnie jak u Ciebie, ale długie noszenie nie było za wygodne ;)

GD-350 to też niemały zegarek  ^_^

1.jpg1.jpg

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek zna się na żartach aż za dobrze:)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to już od 15 wiem że Matej sie go spodziewa  :rolleyes:  Na tapatalkowym czacie się wygadałeś jak wkręciła się gadka na temat kuponów rabatowych :)

Siskor pierwsza klasa, gratuluje zakupu i ide dalej się ślinić nad zdjęciami :D

Matej jest opcja na recke w formacie 21:9? Oglądanie na ultrapanoramie z tymi czany bokami to jest porażka. Podziękować

Edytowane przez GeRmAnOs

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to już od 15 wiem że Matej sie go spodziewa :rolleyes: Na tapatalkowym czacie się wygadałeś jak wkręciła się gadka na temat kuponów rabatowych :)

Siskor pierwsza klasa, gratuluje zakupu i ide dalej się ślinić nad zdjęciami :D

Dziękuję GeRmAnOs :) ale niestety nigdy nie brałem udziału w tapatalkowym czacie - a szkoda bo może dowiedział bym się o kuponach :)

Pozdrawiam, Matej ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję GeRmAnOs :) ale niestety nigdy nie brałem udziału w tapatalkowym czacie - a szkoda bo może dowiedział bym się o kuponach :)

Pozdrawiam, Matej

NIK Policja , imię i nazwisko też mam ale nie będę się tu afiszował.

Faktycznie pomyłka.

Edytowane przez GeRmAnOs

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIK Policja , imię i nazwisko też mam ale nie będę się tu afiszował.

Oj pomyłka :) moje dane są na fb więc z tym nie ma problemu ;) a mój jedyny NIK to Matej Matej G-shock

Pozdrawiam, Matej ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matej jest opcja na recke w formacie 21:9? Oglądanie na ultrapanoramie z tymi czany bokami to jest porażka. Podziękować

Kurcze, wiesz z tego co się zorientowałem, to ja tylko nagrywam, wrzucam i obrabiam a sam YT już udostępnia odpowiedni format na odpowiednie urządzenia: komputery, tv i tak dalej. Nie mam niestety wyboru jakiego formatu ma być klip - mogę się również mylić i najzwyczajniej w świecie tego nie ogarnąłem ;)

Dzięki i pozdrawiam serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomaliusz Ty chyba nie bierzesz wszystkiego do siebie co? Mnie już by tu nie było gdybym brał ;)

A może o to chodziło i powinienem...

Niżej masz odpowiedź  ;)

Tomek zna się na żartach aż za dobrze:)

:)

Dodam tylko, że jestem też na forum zegarkowym - czwarty wymiar a tam nie ma nikogo kto by się nie znał, tam dopiero się dzieje w tej materii    :D

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Never Give Up" with your dreams ;)

Gratulejszyn niech się dobrze nosi :D

Fajny zegar ale mógłby być mniejszy, albo nieco inaczej mieć rozwiązany patent łączenia bransolety z kopertą - to dla mnie absolutny max jeśli chodzi o g-shock'a.

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny zegar ale mógłby być mniejszy, albo nieco inaczej mieć rozwiązany patent łączenia bransolety z kopertą - to dla mnie absolutny max jeśli chodzi o g-shock'a.

Dzięki Daito, wiesz GPW był większy ale nie przypuszczałem, że srebrny MTG jest tak duży i ciężki - wcześniej miałem okazję przymierzyć tylko wersję BD i sprawiała wrażenie dużo mniejszej.

Jestem mega zadowolony

Pozdrawiam, Matej ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do mnie wjechało takie żółtko

post-33253-0-48941900-1487691142_thumb.jpg

miał być na lato, ponieważ aktualnie nic żółtego nie mam w kolekcji, ale to chyba jednak nie to czego szukałem.

Natomiast wyjechał GWG-1000, już żałuję ... ale tylko trochę :wacko:

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chodzi Daito z tymi mocowaniami? Moze masz za małą łape? Ja znowu uwazam ze fajnie, że nie jest mniejszy, taki kawał bydlaka, wyrożnia sie od innych i rzuca sie w oczy. Wiadomo ze przez tą wielkość nie nadaje sie dla każdego bo może wyglądać śmiesznie na mniejszych nadgarstkach , ale i o nich Casio pomyślało wypuszczajac GST. A sa chłopy z takimi łapami ze MTG znika na nadgarstku :)

Także każdy wybiera rozmiar pod siebie, aczkolwiek na pewno jest pare osób którym sie bardzo podoba, ale bylby na nich za duży.

Poprostu zegarek nie dla każdego, ale czy jest za duży, uważam ze nie.

post-93923-0-22206400-1487693349_thumb.jpg

Edytowane przez Kot20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi