Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

byłem w tym GShock store... mają większość nowych i wysokich modeli... mtg wszystkie mudmastery i gulfmastery... katalogi wziąłem i wyszedłem... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłem w tym GShock store... mają większość nowych i wysokich modeli... mtg wszystkie mudmastery i gulfmastery... katalogi wziąłem i wyszedłem... ;)

A MRG mają?

Dziś dotarł do mnie Mudman camo, super zegar, dwudziesty drugi G w kolekcji.

A do Kinga niedawno przyszły nowe ciuchy, więc teraz jest to neonowa filigranowa pomarańcza.

Edytowane przez Marca101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mają.... i inne też...

ogólnie bardzo miła obsługa i sporo modeli, a ma być podobnojeszcze więcej... warto odwiedzić...

kilka fotek na zachętę... c2b8f9994ba82cb56c49ab6ce79a1441.jpgb15584e09ecaf597c181e1bb234f01d5.jpg9694486753283ba637e04a1f109c8b33.jpg59de8dbf6085f7de0e886b0be32bbc22.jpgf9fc35e8169787226fc46806f8b0cfa9.jpgc41fea46b60e8f0fd02924410d347c60.jpg912623549e06712f9e350417c72fb55f.jpgba69b5b3b95ccac7cb8dc7cc835659b5.jpg024514f44b9726eba283a5fcceb9e097.jpgf5766026a0af0ab231e621046b6dd7c8.jpg405e6ef88a75c39912710d17e55d4842.jpgd7b159d87e1ec6ac0ce1c1971b2aa10a.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnie zdjęcie wymiotło  :D

To figurka z Fallouta przy żabci?  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee no, po obejrzeniu zdjęć stwierdzam, że trzeba się będzie wybrać przy okazji do Białegostoku. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gotowy do wysyłki :)

DSC_8848.jpg

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj byłem na shoppingu z żoną w centrum handlowym. W ramach odstresowania patrzyłem na łapki facetów (jakkolwiek to zabrzmi), co kto ma ciekawego z G. Dżizas 9/10 to tzw. kosiory czyli GA-100 i to niekoniecznie w wersji ori :D Wypatrzyłem tylko jedną sztukę GW-6900, reszta to jakieś majtkowce typu DIESEL, Armani itp... Świat schodzi na manowce.

Ja ostatnio odbyłem bardzo ciekawe szkolenie praktyczne, które prowadzili ratownicy medyczni / strażacy. Odsetek G na ich nadgarstkach był spory, co ciekawe głównie tańsze modele, jak G-2900, czy AW-590, był też 1 Timex chyba z serii Ironman.

G-Shocki mają raczej swoje grupy docelowe i głównie tam można je spotkać (również bardzo popularne wśród żołnierzy). Lub u nielicznych (w skali kraju, nie w skali tego forum) entuzjastów.

Nie powiem jednak, zawsze cieszy mnie (sam nie wiem czemu), gdy spotkam posiadacza jakiegokolwiek G;-)

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio na mszy ksiądz, który odprawiał mszę miał jakieś G, ale nie mogłem dojrzeć jakie. Okazja nadarzyła się podczas komunii - wówczas przy podniesieniu ręki dostrzegłem DW-5600E - dokładnie takiego, jakiego ostatnio recenzował Matej. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio na mszy ksiądz, który odprawiał mszę miał jakieś G, ale nie mogłem dojrzeć jakie. Okazja nadarzyła się podczas komunii - wówczas przy podniesieniu ręki dostrzegłem DW-5600E - dokładnie takiego, jakiego ostatnio recenzował Matej. :)

A już myślałem, że jakiegoś Baby G:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gotowy do wysyłki :)

Waldzior czemu sprzedajesz?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DW-5600E - dokładnie takiego, jakiego ostatnio recenzował Matej. :)

A dokładnie taki, jaki recenzowałeś ostatnio Ty, właśnie "leci" do mnie. Pochwalę się w przyszłym tygodniu ;-)

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior czemu sprzedajesz?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ponosiłem kilka dni i wkurza mnie negatyw.

Wole pozytywnego Romka w pozytywnych kolorach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dokładnie taki, jaki recenzowałeś ostatnio Ty, właśnie "leci" do mnie. Pochwalę się w przyszłym tygodniu ;-)

Mówisz o GW-6900? Fajny, klasyczny zegar w odświeżonej formie. Niech się nosi. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówisz o GW-6900? Fajny, klasyczny zegar w odświeżonej formie. Niech się nosi. :)

Nie, nie. Pisząc "ostatnio", słabo sprecyzowałem czas. Chodzi o model, którego filmy pojawiły się ok. 2 tyg. temu, czyli G-9000. Nie załapałem się u Ciebie, ale udało się od innego forumowego Kolegi :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mudman G-9000 - bardzo przyjemny zegar. Fajny, bardzo kontrastowy wyświetlacz, świetne podświetlenie, nieźle rozwiązany stoper. Będzie Ci służył. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie Ci służył. :)

Mam taką nadzieję:-) Jak już wpadnie mi w ręce, podeślę parę fotek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzielnie mierzy czas grillowania :-)

post-90102-0-77206200-1496496660_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawiny w sobotę?

Wacha, nie pij już :D

bo coś już jest niewyraźny co nie? :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ze9Cc32.jpg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja byłem dzisiaj na RODOS :D

post-33253-0-08377900-1496524801_thumb.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi