Kot20 373 #45301 Napisano 2 Lipca 2018 I nie tylko, młotek też swoje zrobiłPrawie jak Hummered Technik by Bihou Asano:)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NIN76 24 #45302 Napisano 3 Lipca 2018 Nie mogłem nigdzie kupić stojaków to zrobiłem sam. A że zegarki do ciężkich warunków to stojaki też jak by po przejściach I o to chodzi, i o to chodzi!!!Wyszły zawodowo!Gratuluję kolekcji, faktycznie twoje stojaczki pasują do niej idealnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #45303 Napisano 3 Lipca 2018 Stojaki utrzymane w klimacie. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #45304 Napisano 3 Lipca 2018 Dziwne, że nie mogłeś nigdzie kupić bo pełno ich wszędzie, olx, grupy fb. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NIN76 24 #45305 Napisano 3 Lipca 2018 Dziwne, że nie mogłeś nigdzie kupić bo pełno ich wszędzie, olx, grupy fb.No nie taka prosta sprawa...Na OLX-ie znalazłem jedną sztukę, na allegro nie ma, fejsa nie używam. Ale myślę że koledze Shurikenowi wyszło to na dobre - ma fajniejsze ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shuriken 524 #45306 Napisano 3 Lipca 2018 No nie taka prosta sprawa...Na OLX-ie znalazłem jedną sztukę, na allegro nie ma, fejsa nie używam. Ale myślę że koledze Shurikenowi wyszło to na dobre - ma fajniejsze !Dzięki i fajnie że się podobają. Na początku miałem je pomalować ale doszedłem do wniosku że tak będzie lepiej to wyglądało i je troszkę zmasakrowałem A z kupnem jest dokładnie tak jak NIN76 pisze, ciężko kupić kilka sztuk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NIN76 24 #45307 Napisano 3 Lipca 2018 (edytowane) Na początku miałem je pomalować ale doszedłem do wniosku że tak będzie lepiej to wyglądało i je troszkę zmasakrowałem Co do malowania: "STANOWCZE I ZDECYDOWANE: ...raczej nieee...." Jeżeli masz dojście do dobrego warsztatu i materiałów, to może zrobiłbyś kilka na handel? ja chętnie przygarnę kilka .Gdybyś się zdecydował, to daj znać na priv. Edytowane 3 Lipca 2018 przez NIN76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shuriken 524 #45308 Napisano 3 Lipca 2018 Co do malowania: "STANOWCZE I ZDECYDOWANE: ...raczej nieee...." Jeżeli masz dojście do dobrego warsztatu i materiałów, to może zrobiłbyś kilka na handel? ja chętnie przygarnę kilka .Gdybyś się zdecydował, to daj znać na priv.Hmm... Pomyślimy jak będzie troszkę luźnej z robotą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Super_kulka 8 #45309 Napisano 3 Lipca 2018 Mam pytanie do multibanda. Gdy wymuszam synchronizację ręczną zegarek pokazuje L1 i po 2 minutach error. Ile musi być tego L żeby synchronizacja się udała? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #45310 Napisano 3 Lipca 2018 Musi być stabilne połączenie na L3 aby synchronizacja się udała. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seeby 36 #45311 Napisano 3 Lipca 2018 Kolejny G9300 ląduję na bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NIN76 24 #45312 Napisano 3 Lipca 2018 Mam pytanie do multibanda. Gdy wymuszam synchronizację ręczną zegarek pokazuje L1 i po 2 minutach error. Ile musi być tego L żeby synchronizacja się udała?Jak pisze artsky , mnie się na pierwszym i drugim stopniu nie chciał synchronizować. Po za tym musi być zdjęty z ręki i leżeć nieruchomo (przynajmniej mój w Polsce nie chciał się na nadgarstku synchronizować). Ważne jest jak blisko jesteś od nadajnika i jakie akurat są warunki propagacji fal radiowych. Bywało czasami że synchronizował się z sygnałem z UK a germanami nie chciał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tap 85 #45313 Napisano 3 Lipca 2018 Gx56bb 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulan66 0 #45314 Napisano 3 Lipca 2018 Gx56bbSuper uchwycony wyświetlacz Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonxel 0 #45315 Napisano 3 Lipca 2018 Witam Dzięki temu forum wybrałem zegarek, który w końcu chciałbym kupić. Czytałem różne wątki kilka tygodni Chciałbym kupić G-shock'a mudmana 9300. Szkoda, że nie udało mi się kupić na watchshop.pl, ponieważ była mega promocja ostatnio. Interesuje mnie ten sklep: happytime.pl. Mają siedzibę w Krakowie i chyba nie ma z nimi problemów, gdyby okazało się że zegarek miałby jakieś wady fabryczne. Co sądzicie o tym sklepie? Czy może lepiej kupić z allegro? (swoją drogą na alledrogo ludzie kupują ze sklepów z Polanicy Zdrój i Bielsko-Białej. Takie moje spostrzeżenia). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #45316 Napisano 3 Lipca 2018 Na forumowej giełdzie masz G-9300 z watchshop za 400 PLN zdaje się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonxel 0 #45317 Napisano 3 Lipca 2018 Chciałbym kupić go dokładniej jako prezent dla kuzyna. Swoją drogą rozważam zakup, w niedalekiej przyszłości, również dla mnie Szczytem jest GW-9300, ale cena nie jest adekwatna do wc i multibanda (carbonowego paska nie potrzebuję). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #45318 Napisano 3 Lipca 2018 Nie do końca się zgodzę. Po porównaniu czarnej wersji G-9300 z wersją GW-9300DC i CM uważam, że to całkiem różne zegarki. Wygląd i materiały, z których są wykonane - warte dopłaty MZ. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #45319 Napisano 3 Lipca 2018 Miałem CM, fajny był ale na pewno nie warty aż takiej dopłaty 20-30% to tak ale nie 200-300% 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonxel 0 #45320 Napisano 3 Lipca 2018 Czy carbonowy pasek jest naprawdę lepszy od tego standardowego? Jest dużo wytrzymalszy? Bo cena powala z nóg. 500 zł za sam pasek to sporo Ale może się przekonam i kupię DW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #45321 Napisano 3 Lipca 2018 (edytowane) Na pewno wytrzymalszy ale mniej wygodny jest CM od zwyklaka Edytowane 3 Lipca 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #45322 Napisano 3 Lipca 2018 (edytowane) Miałem CM, fajny był ale na pewno nie warty aż takiej dopłaty 20-30% to tak ale nie 200-300% Ja tam sobie chwalę I wyświetlacz też ma fajniejszy niż GbezW BTW, ponoć coś warte jest tyle ile ktoś jest skłonny zapłacić Zobacz po ile na Amazon albo eBay teraz sobie za DC i CM wołają. To jest dopiero przebitka (sic!). Edytowane 3 Lipca 2018 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonxel 0 #45323 Napisano 3 Lipca 2018 W happytime.pl mudman w wersji podstawowej kosztuje 649 zł, a na tej stronie 529 zł. Cena kusząca. Ktoś tu kupował?https://www.eglobalcentral.pl/zegarek-casio-g-shock-profesjonalne-mudman-mud-resist-g-9300-1-czarny.html?gclid=Cj0KCQjwvezZBRDkARIsADKQyPnkIIHqPFCxhZSJmS_l4_i4cTnK3YQia6ne2QBBucelDqVYEzCjaigaAoNmEALw_wcB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #45324 Napisano 3 Lipca 2018 To żeś się obudził.... cena kusząca to była w WS Ale nic straconego zobacz na bazarek masz kilka sztuk w kuszącej cenie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonxel 0 #45325 Napisano 3 Lipca 2018 30 czerwca już miałem za 450 zł na ws. Zegarek miałem już w koszyku i... ktoś mnie ubiegł. Nie dało się już kupić. Po rabacie 10% - wychodziło 405 zł z przesyłką, za nówkę sztukę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach