mber 26 #46451 Napisano 6 Września 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #46452 Napisano 7 Września 2018 Właśnie wjechał. Panowie, jest dobrze. Jest bardzo dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #46453 Napisano 7 Września 2018 × 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #46454 Napisano 7 Września 2018 Miałem kupić kilka GST, ale chyba pójdę w MTG. Nie ma się co uprzedzać i jednak dać szansę wyższej linii. Niebawem Rangeman będzie u mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 34 #46455 Napisano 7 Września 2018 polecam rinkya Jakiś złożony proces weryfikacji konta tam jest, przeszło bez problemów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CittO 39 #46456 Napisano 7 Września 2018 Jakiś złożony proces weryfikacji konta tam jest, przeszło bez problemów? Owszem, ale jak to przejdziesz to pozostaje tylko google translator i dużo cierpliwości. Niestety jest autobid i w ostatniej sekundzie potrafi Cię przebić. Są też spore koszty dodatkowe: commision, tax, domestic-fee, ale można dostać prawdziwe perełki w cenie w sumie i tak niższej niż na e-bay'u po drugie stan zegarków jest nieprawdopodobnie dobry - kupiłem "używane" MRG-120 nie miał ani jednej ryski nawet na zapince paska i wyglądał jak NOS. Po kilku tygodniach mojego użytkowania już miał ryski No i po powrocie akcyza, ale w moim przypadku to były grosze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #46457 Napisano 7 Września 2018 Dzisiaj coś dla małżonki ,co by nie było ,że tylko sobie kupuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shuriken 524 #46458 Napisano 7 Września 2018 Właśnie wjechał. Panowie, jest dobrze. Jest bardzo dobrze.No to czekam na film 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #46459 Napisano 7 Września 2018 Ładny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #46460 Napisano 7 Września 2018 Dzisiaj coś dla małżonki ,co by nie było ,że tylko sobie kupuje Oby się spodobał i dobrze nosił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #46461 Napisano 7 Września 2018 Oby się spodobał i dobrze nosił.Dziekuje.Już się spodobał i już się nosi ,czy dobrze to się okaże za kilka dni ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #46462 Napisano 7 Września 2018 Dzisiaj coś dla małżonki ,co by nie było ,że tylko sobie kupuje Ładne toto, super! Radio, solar - wszystko jest, jak trzeba. Oby żona doceniła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CittO 39 #46463 Napisano 7 Września 2018 Ładne toto, super! Radio, solar - wszystko jest, jak trzeba. Oby żona doceniła. Jak nie doceni to trzeba będzie zmienić...zegarek Muszę uważać, żeby moja nie dostrzegła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #46464 Napisano 7 Września 2018 (edytowane) 2x MTG Edytowane 7 Września 2018 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #46465 Napisano 7 Września 2018 urocza ta parka mtg, Marcin możesz napisac pare slow o tej wersji digital, bransa kompozytowa, czy cos innego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #46466 Napisano 7 Września 2018 urocza ta parka mtg, Marcin możesz napisac pare slow o tej wersji digital, bransa kompozytowa, czy cos innego? Bransoleta metalowa. 910d wypuścili w 2006r. Radio, solar, wszystko co potrzebne jest, bardzo czytelny LCD. Wystąpił w Mission Imposible 3. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #46467 Napisano 7 Września 2018 jednak metal, szkoda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11982 #46468 Napisano 8 Września 2018 2x MTG Fajna parka, jak dla mnie digi wygrywa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #46469 Napisano 8 Września 2018 Fajna parka, jak dla mnie digi wygrywa Dla mnie również ciach kosteczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqn666 2 #46470 Napisano 8 Września 2018 Witam wszystkich. Jestem tu nowy ale muszę opowiedzieć szybko historie. Idę sobie patrzę na wystawę i widzę zegarek. I cos mnie ruszyło w środku, takie uczucie i szybka myśl padła w głowie "masz urodziny chłopie, wiesz o tym ze musisz go mieć!!" No i mam Znaczy się mam go juz miesiąc ale teraz postanowiłem się pochwalić. To jest ta szybka historia. Witam jeszcze raz wszystkich i mam nadzieje ze zabawie tu na jakis czas. Pozdrawiam Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #46471 Napisano 8 Września 2018 Witam wszystkich. Jestem tu nowy ale muszę opowiedzieć szybko historie. Idę sobie patrzę na wystawę i widzę zegarek. I cos mnie ruszyło w środku, takie uczucie i szybka myśl padła w głowie "masz urodziny chłopie, wiesz o tym ze musisz go mieć!!" No i mam Znaczy się mam go juz miesiąc ale teraz postanowiłem się pochwalić. To jest ta szybka historia. Witam jeszcze raz wszystkich i mam nadzieje ze zabawie tu na jakis czas. Pozdrawiam Gratulacje i witamy Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnfd 105 #46472 Napisano 8 Września 2018 -ńdobry, można ?Ja z Mudmanem, w białym ubranku. Niby żywszy niż zwykły czarny, ale ... no nie wiem. Co sądzicie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #46473 Napisano 8 Września 2018 (edytowane) -ńdobry, można ? Ja z Mudmanem, w białym ubranku.Niby żywszy niż zwykły czarny, ale ... no nie wiem. Co sądzicie?Jest dobrze, bardzo dobrze Tylko to taki dodatkowy na ożywienie kolekcji? Edytowane 8 Września 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #46474 Napisano 8 Września 2018 Fajna parka, jak dla mnie digi wygrywa taka mała prowokacja intelektualna z Twojej strony? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CittO 39 #46475 Napisano 8 Września 2018 Witam wszystkich.Jestem tu nowy ale muszę opowiedzieć szybko historie. Idę sobie patrzę na wystawę i widzę zegarek. I cos mnie ruszyło w środku, takie uczucie i szybka myśl padła w głowie "masz urodziny chłopie, wiesz o tym ze musisz go mieć!!" No i mam Znaczy się mam go juz miesiąc ale teraz postanowiłem się pochwalić. To jest ta szybka historia. Witam jeszcze raz wszystkich i mam nadzieje ze zabawie tu na jakis czas. Pozdrawiam Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Szybka jak szybka- miesiąc ją kleciłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach