Vonziej 3497 #54276 Napisano 27 Marca 2021 2 godziny temu, Daito napisał(-a): Przeciąg Ci "śrubki" zajumał? dużo za duży... śrubki jeszcze nie doszły. Jeżeli chodzi o to, że za duży, to nie sprzedaję 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #54277 Napisano 27 Marca 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54278 Napisano 27 Marca 2021 22 minuty temu, Waldzior napisał(-a): Te to duże faktycznie ładowarka dowożone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #54279 Napisano 28 Marca 2021 Wiosenna synchronizacja 7 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zawadiak 114 #54280 Napisano 28 Marca 2021 Rowerowo dziś 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #54281 Napisano 28 Marca 2021 Jak niektórzy pamiętają od kilku lat sprawdzam czy zegarki po całkowitym uśpieniu (wymaga to zaciemnienia zegarka dłużej niż 7 dni), po zmianie czasu na letni / zimowy potrafią bez synchronizacji dodać (cofnąć) godzinę. Sprawdziłem GWN-1000B-1B i ten model tego nie potrafi. Czyli dalej GPW-1000 jest pierwszym (z tych, które sprawdzałem) modelem, w którym to zaszczepiono - premiera luty 2015. 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #54282 Napisano 28 Marca 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #54283 Napisano 28 Marca 2021 Towarzystwo łapie synchro i trochę słońca. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #54284 Napisano 28 Marca 2021 Panowie prawie postanowione na lato idzie kostka, graty dla @TomG80 za filma o przebieraniu. Na pewno żółty lub orange i teraz pytanie która wersja gw5610 według was? Negatywy są dwa do wyboru bo chyba najlepiej pod takie ciuchy negatyw, oraz czy kupię czarną klamerke? Btw wszystko muszę kupić, kostkę, przebranie i klamre jak jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #54285 Napisano 28 Marca 2021 5 minut temu, eddi87 napisał(-a): Panowie prawie postanowione na lato idzie kostka, graty dla @TomG80 za filma o przebieraniu. Na pewno żółty lub orange i teraz pytanie która wersja gw5610 według was? Negatywy są dwa do wyboru bo chyba najlepiej pod takie ciuchy negatyw, oraz czy kupię czarną klamerke? Btw wszystko muszę kupić, kostkę, przebranie i klamre jak jest. GW-M5610BB najlepiej się nadaje , ma czarne przycisku , śrubki i klamerkę a te elementy przy żółtym bądź pomarańczowym robią robotę. Osobno czarnej klamerki nie kupisz - występują tylko z paskiem (same to tylko ryżowe ale są marnej jakości). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #54286 Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) 8 minut temu, GTB napisał(-a): GW-M5610BB najlepiej się nadaje , ma czarne przycisku , śrubki i klamerkę a te elementy przy żółtym bądź pomarańczowym robią robotę. Osobno czarnej klamerki nie kupisz - występują tylko z paskiem (same to tylko ryżowe ale są marnej jakości). Czyli problem klamry sam się rozwiązał Dzięki Tomek. A gdyby ktoś widział tanio GW-M5610BB niech da znać . edyta: czy żółty od rocznicowej kostki jakosciowo to samo co zwykły zółty? Jeden pasek 200zł drugi 60zł. Edytowane 28 Marca 2021 przez eddi87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54287 Napisano 28 Marca 2021 2 godziny temu, Sol napisał(-a): Jak niektórzy pamiętają od kilku lat sprawdzam czy zegarki po całkowitym uśpieniu (wymaga to zaciemnienia zegarka dłużej niż 7 dni), po zmianie czasu na letni / zimowy potrafią bez synchronizacji dodać (cofnąć) godzinę. Sprawdziłem GWN-1000B-1B i ten model tego nie potrafi. Czyli dalej GPW-1000 jest pierwszym (z tych, które sprawdzałem) modelem, w którym to zaszczepiono - premiera luty 2015. żaden nie potrafi i potrafić nie będzie - po to ręczne DST wprowadzili - chyba że sygnał z radyjka idzie lub wiszącej i nas szpiegującej satelity 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #54288 Napisano 28 Marca 2021 6 minut temu, eddi87 napisał(-a): gdyby ktoś widział tanio GW-M5610BB niech da znać . Co znaczy tanio ? Aktualnie najtaniej w kaktusie za nieco ponad 480zł https://kaktus24.pl/product-pol-14045-Meski-Zegarek-Casio-G-SHOCK-GW-M5610BB-1.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLN 6 minut temu, eddi87 napisał(-a): edyta: czy żółty od rocznicowej kostki jakosciowo to samo co zwykły zółty? Jedne 200zł drugie 60zł. Jakościowo to samo , droższa bo z limitki i pasek z metalową szlufką (odcień żółtego bodajże też troszkę inny). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #54289 Napisano 28 Marca 2021 1 minutę temu, GTB napisał(-a): Co znaczy tanio ? Aktualnie najtaniej w kaktusie za nieco ponad 480zł https://kaktus24.pl/product-pol-14045-Meski-Zegarek-Casio-G-SHOCK-GW-M5610BB-1.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLN Jakościowo to samo , droższa bo z limitki i pasek z metalową szlufką (odcień żółtego bodajże też troszkę inny). Tanio to dla mnie znaczy najlepsza oferta na rynku na chwilę obecną zeby nie kupić gdzieś tego samego za dużo więcej. Jak kaktus najtańszy to tam wezme :). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54290 Napisano 28 Marca 2021 1 minutę temu, eddi87 napisał(-a): Tanio to dla mnie znaczy najlepsza oferta na rynku na chwilę obecną zeby nie kupić gdzieś tego samego za dużo więcej. Jak kaktus najtańszy to tam wezme :). Oj eddi, eddi, a miałbyś fajnego Romanello 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #54291 Napisano 28 Marca 2021 1 minutę temu, Vonziej napisał(-a): Oj eddi, eddi, a miałbyś fajnego Romanello Na moim 16cm wyglądałby karykaturalnie dlatego biorę coś co nie będzie u mnie śmiesznie wyglądać. Trzeba mierzyć siły na zamiary. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54292 Napisano 28 Marca 2021 2 minuty temu, Vonziej napisał(-a): Oj eddi, eddi, a miałbyś fajnego Romanello w następnym roku będą modne zielone - wiec jest czas do następnego roku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54293 Napisano 28 Marca 2021 5 minut temu, eddi87 napisał(-a): Na moim 16cm wyglądałby karykaturalnie dlatego biorę coś co nie będzie u mnie śmiesznie wyglądać. Trzeba mierzyć siły na zamiary. Łe tam, ja mam 17 cm niecałe i nie uważam, żeby było karykaturalnie. To jest G Na fotce co wrzuciłem może i wygląda na za duży, ale nie jest - trzeba brać poprawkę na perspektywę. Fotka robiona pod kątem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54294 Napisano 28 Marca 2021 3 minuty temu, Vonziej napisał(-a): Łe tam, ja mam 17 cm niecałe i nie uważam, żeby było karykaturalnie. To jest G Na fotce co wrzuciłem może i wygląda na za duży, ale nie jest - trzeba brać poprawkę na perspektywę. Fotka robiona pod kątem niestety nie mogę się zgodzić z powyższym z mojego punktu widzenia, może nie jest karykaturalnie ale ... jest duży i za duży i za gruby i strasznie żółty (co akurat nie jest złe) no jets G-Shockiem i nie da się tego ukryć, ale wszytko powinno mieć swoje granice - rozmiar w pewnych sprawach też, zaznaczam w pewnych .... a Japończyki zdaje się takie małe takie drobne a robią coraz większe te zegarki - chyba teraz już dostosowują je do rozmiaru Godzilli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11624 #54295 Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) W dniu 26.03.2021 o 23:59, clusca napisał(-a): Taki się na OLX poniewiera: https://www.olx.pl/d/oferta/casio-g-shock-aviator-gwa1000fc1a4-CID87-IDHWqcK.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=4 Gdybym nie miał GW-A1100 i GPW-2000, to myślę, że bym zaryzykował Kurde Maciek prawie go właśnie kliknąłem... poprosiłem o udostępnienie opcji wysyłki OLX to gość napisał, że musi doliczyć podatek 40 zł A jak zapytałem jaki podatek, to coś zaczął pokrętnie bąkać i w końcu udostępnił opcję, ale jednak przeczucie mnie nie myliło, że coś jest nie tak. Na telefonie można tylko powiększyć zdjęcia (a przynajmniej tak jest u mnie) i co? Przez całą szerokość szkła pod osią wskazówek jest rysa. Ale bym wtopił. Edyta: Stan idealny w opisie, a w wiadomości priv napisał, że dlatego zrobił super fotki i był noszony, dlatego nie jest idealny. Edytowane 28 Marca 2021 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54296 Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) 3 minuty temu, tommly napisał(-a): Kurde Maciek prawie go właśnie kliknąłem... poprosiłem o udostępnienie opcji wysyłki OLX to gość napisał, że musi doliczyć podatek 40 zł A jak zapytałem jaki podatek, to coś zaczął pokrętnie bąkać i w końcu udostępnił opcję, ale jednak przeczucie mnie nie myliło, że coś jest nie tak. Na telefonie można tylko powiększyć zdjęcia (a przynajmniej tak jest u mnie) i co? Przez całą szerokość szkła pod osią wskazówek jest rysa. Ale bym wtopił. o tej małej niewinnej skaźe mówisz ? Edytowane 28 Marca 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11624 #54297 Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) 1 minutę temu, unadarek napisał(-a): op tej małej niewinnej skaźe mówisz ? Niewinnej? Zobacz ją na innym ujęciu. Bezel też jest poobijany. Niestety ale mam tak, że szkło jest u mnie najważniejsze i jakakolwiek ryska praktycznie dyskwalifikuje zakup. Edytowane 28 Marca 2021 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54298 Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) 1 minutę temu, tommly napisał(-a): Niewinnej? Zobacz ją na innym ujęciu. Bezel też jest poobijany. fakt - porysowany 9 minut temu, tommly napisał(-a): Edyta: Stan idealny w opisie, a w wiadomości priv napisał, że dlatego zrobił super fotki i był noszony, dlatego nie jest idealny. to i cena powinna nie być idealna - tak z 350zł Edytowane 28 Marca 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11624 #54299 Napisano 28 Marca 2021 to i cena powinna nie być idealna - tak z 350zł Na odchodne usłyszałem przed chwilą: ...”czepiasz się Pan szczegółów, już to zmieniam”...Noo i wpisał stan bardzo dobry 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #54300 Napisano 28 Marca 2021 Ja bym za niego nawet 600 nie dał za taki stan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach