murcins 35466 #59551 Napisano 17 Kwietnia 2023 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #59552 Napisano 17 Kwietnia 2023 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35466 #59553 Napisano 18 Kwietnia 2023 (edytowane) DW-6640RE, premiera czerwiec. Cena ~150eur Edytowane 18 Kwietnia 2023 przez murcins 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekw 943 #59554 Napisano 18 Kwietnia 2023 "EVAngelia" wg Casio 😄 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #59555 Napisano 18 Kwietnia 2023 Całkiem ciekawy ten rocznicowy 6640. Podświetlanie z logo 40th Anniversary i tłoczenie na pasku modeli G wraz z datą wydania ( taka "G-pedia" z szybkim dostępem na nadgarstku 😄 ). 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 56073 #59556 Napisano 18 Kwietnia 2023 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35466 #59557 Napisano 18 Kwietnia 2023 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35466 #59558 Napisano 19 Kwietnia 2023 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62981 #59559 Napisano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) W dniu 19.03.2023 o 19:05, TomcioMiki napisał(-a): Kupiłem sobie taką używkę, jak dojadą wszystkie części to sobie złoże coś na lato 🤗🤗🤗 jakieś sugestie mile widziane 🤗🤗🤗 Mała zmiana 😁😁😁 jednak będzie taki 😁😁😁 Przyszło co miał przyjść z dalekiego kraju, bezel już jest teraz pasek i przyciski na wakacje będzie 😁😁😁 Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez TomcioMiki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62981 #59560 Napisano 19 Kwietnia 2023 W dniu 16.04.2023 o 23:15, Madras napisał(-a): Montował ktoś może pasek a'la "nato" do ga-(b)2100? Oryginalna guma zbyt mocno uwiera, uciska nadgarstek, więc przydałoby się dodać trochę luzu. W związku z tym szukam coś taniego i dobrego, aby osiągnąć dany cel. Mam na myśli rozwiązanie np. z tej wersji: Chociaż to chyba nie jest do końca klasyczne "nato", ale już będzie lepiej okalać nadgarstek. W sieci znalazłem namiary na sklep jaysandkays na ebay'u, ale cena takiego paska jest dość spora. Przeglądałem również aliexpress, ale ciężko namierzyć tam coś w miarę pewnego. Zobacz takie coś 5zł na alibabie W dniu 16.04.2023 o 23:15, Madras napisał(-a): Montował ktoś może pasek a'la "nato" do ga-(b)2100? Oryginalna guma zbyt mocno uwiera, uciska nadgarstek, więc przydałoby się dodać trochę luzu. W związku z tym szukam coś taniego i dobrego, aby osiągnąć dany cel. Mam na myśli rozwiązanie np. z tej wersji: Chociaż to chyba nie jest do końca klasyczne "nato", ale już będzie lepiej okalać nadgarstek. W sieci znalazłem namiary na sklep jaysandkays na ebay'u, ale cena takiego paska jest dość spora. Przeglądałem również aliexpress, ale ciężko namierzyć tam coś w miarę pewnego. Zobacz tu teraz jest drożej ja kupiłem za 4,60😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62981 #59561 Napisano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) Tyle zapłaciłem 😁😁😁 są stalowe . Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62981 #59562 Napisano 19 Kwietnia 2023 Forumowicze gdzie dostanę bullbar srebrny do ga100 gd100 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35466 #59563 Napisano 19 Kwietnia 2023 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14503 #59564 Napisano 19 Kwietnia 2023 Może czas wyprzedac się g - shockowo na rzecz garmina .... W temacie G shockowym kij w mrowisko 😀 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 56073 #59565 Napisano 19 Kwietnia 2023 4 godziny temu, revolta4 napisał(-a): Może czas wyprzedac się g - shockowo na rzecz garmina Jeżeli pod względem funkcji... Garmin jest fajny. Jednak historia + fun factor (czy jak to się zwie) G Shock górą! 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62981 #59566 Napisano 20 Kwietnia 2023 4 godziny temu, petruss napisał(-a): Jeżeli pod względem funkcji... Garmin jest fajny. Jednak historia + fun factor (czy jak to się zwie) G Shock górą! Ile z tych funkcji na co dzień się korzysta 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14503 #59567 Napisano 20 Kwietnia 2023 Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Ile z tych funkcji na co dzień się korzysta 🤔🤔🤔 Sporo . Krokomierz ,pulsometr ,wschody zachody słońca bo lubię 😀 ,gps zapisywanie trasy na rowerku bo często jeżdżę, patrzę która jest godzina , odczytywanie wiadomości, ogólnie funkcje smartwatcha 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62981 #59568 Napisano 20 Kwietnia 2023 2 minuty temu, revolta4 napisał(-a): Sporo . Krokomierz ,pulsometr ,wschody zachody słońca bo lubię 😀 ,gps zapisywanie trasy na rowerku bo często jeżdżę, patrzę która jest godzina , odczytywanie wiadomości, ogólnie funkcje smartwatcha Nie liczę kroków nie mierze pulsu nie zapisuje tras jeżdżę rowerem dla przyjemności, wiadomości mogą poczekać a po godzinach pracy walą mnie , barometr mi się przydaje bo spininguje 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14503 #59569 Napisano 20 Kwietnia 2023 1 minutę temu, TomcioMiki napisał(-a): Nie liczę kroków nie mierze pulsu nie zapisuje tras jeżdżę rowerem dla przyjemności, wiadomości mogą poczekać a po godzinach pracy walą mnie , barometr mi się przydaje bo spininguje 😁😁😁 A ja znów przeciwnie .dlatego napisalem post 59619 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62981 #59570 Napisano 20 Kwietnia 2023 12 minut temu, revolta4 napisał(-a): A ja znów przeciwnie .dlatego napisalem post 59619 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 19948 #59571 Napisano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) Każdy jest inny. Ja ponad 2 lata używałem smartwatcha i tak naprawdę to jedyna funkcja jakiej używałem to powiadomienia o przychodzących SMSach, czy o przychodzących połączeniach. Do tego może raz albo dwa razy rozmawiałem przez ten "zegarek" w ciągu tych ponad 2ch lat. Reszta funkcji była tylko do "jarania" się zaraz po jego kupnie, a następnie zapomnienie że w ogóle one są. Nigdy nie używałem pomiaru ciśnienia (czasami jedynie spoglądałem na zmiany wysokości jakie pokonałem w górach, ale i to z czasem olałem), pulsometr wyłączyłem, na kroki przestałem patrzeć, czasami sprawdzałem dystans jaki przeszedłem w górach, ale to samo mam na telefonie bez potrzeby noszenia smartwatcha, więc bez sensu. Wbudowanego GPSa nie użyłem ani razu 😄 I tak stwierdziłem że wracam do klasycznych zegarków, bo ładowanie smartwatcha co około 5 dni mnie irytowało, zwłaszcza na dłuższych wyjazdach. Także wyleczyłem się z tych wynalazków 😉 Aktualnie zastanawiam się nad kupnem czegoś nowego - albo Romka w wersji czarno-żółtej, albo GBD-100, albo GBD-200. Ale to musze podjechać gdzieś i poprzymierzać. Obawiam się ze nic z tego nie będzie, bo te zegarki małe nie są, a ja mam niestety chude ręce 😞 Ale najbardziej kusi Romek, 😉 tylko rozmiarowo chyba najgorzej 😞 Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez mariusz9a 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62981 #59572 Napisano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) 37 minut temu, mariusz9a napisał(-a): Każdy jest inny. Ja ponad 2 lata używałem smartwatcha i tak naprawdę to jedyna funkcja jakiej używałem to powiadomienia o przychodzących SMSach, czy o przychodzących połączeniach. Do tego może raz albo dwa razy rozmawiałem przez ten "zegarek" w ciągu tych ponad 2ch lat. Reszta funkcji była tylko do "jarania" się zaraz po jego kupnie, a następnie zapomnienie że w ogóle one są. Nigdy nie używałem pomiaru ciśnienia (czasami jedynie spoglądałem na zmiany wysokości jakie pokonałem w górach, ale i to z czasem olałem), pulsometr wyłączyłem, na kroki przestałem patrzeć, czasami sprawdzałem dystans jaki przeszedłem w górach, ale to samo mam na telefonie bez potrzeby noszenia smartwatcha, więc bez sensu. Wbudowanego GPSa nie użyłem ani razu 😄 I tak stwierdziłem że wracam do klasycznych zegarków, bo ładowanie smartwatcha co około 5 dni mnie irytowało, zwłaszcza na dłuższych wyjazdach. Także wyleczyłem się z tych wynalazków 😉 Aktualnie zastanawiam się nad kupnem czegoś nowego - albo Romka w wersji czarno-żółtej, albo GBD-100, albo GBD-200. Ale to musze podjechać gdzieś i poprzymierzać. Obawiam się ze nic z tego nie będzie, bo te zegarki małe nie są, a ja mam niestety chude ręce 😞 Ale najbardziej kusi Romek, 😉 tylko rozmiarowo chyba najgorzej 😞 Gbd 100 mam w tej chwili na ręce nie jest duży bardzo czytelny wygodny mięciutki pasek Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez TomcioMiki 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 56073 #59573 Napisano 20 Kwietnia 2023 4 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Ile z tych funkcji na co dzień się korzysta 🤔🤔🤔 Jak dla mnie, to prawie żadnych (dlatego nie mam). Kumpel ma to dużo korzysta z funkcji biegowych, no i podoba mu się odczyt SMS na ekranie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 19948 #59574 Napisano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) 30 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Gbd 100 mam w tej chwili na ręce nie jest duży bardzo czytelny wygodny mięciutki pasek Z tych dwóch (GBD-100 i GBD-200) bardziej podoba mi się GBD-100. Ale obawiam się że rozmiarowo lepiej na mojej ręce będzie leżał GBD-200. Może w przyszłym tygodniu podjadę do TimeTrend i poprzymierzam 🙂 PS. Jak coś to na Amazonie jest GW-9400 w wersji czarno-czerwonej za 1040,59zł (sprzedawcą jest sam Amazon, także nie ma się co bać o oryginalność, tylko gwarancja 24 miesiące jak to na zachodzie), jest też GBD-100 (też czarno-czerwony) za 574,30zł (sprzedawca Amazon) albo 547,18zł (sprzedawca uhrenonline24, ale realizacja przez Amazon - tego sprzedawcy nie znam, ale opinie ma same pozytywne, zresztą jak coś zwrot bez problemu, bo realizacją zamówienia zajmuje się Amazon). Jest też GBD-200 w zależności od koloru od 531 do 542zł. Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez mariusz9a 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62981 #59575 Napisano 20 Kwietnia 2023 4 minuty temu, mariusz9a napisał(-a): Z tych dwóch (GBD-100 i GBD-200) bardziej podoba mi się GBD-100. Ale obawiam się że rozmiarowo lepiej na mojej ręce będzie leżał GBD-200. Może w przyszłym tygodniu podjadę do TimeTrend i poprzymierzam 🙂 PS. Jak cos to na Amazonie jest GW-9400 w wersji czarno-czerwonej za 1040,59zł (sprzedawca jest sam Amazon, także nie ma się co bać o oryginalność, tylko gwarancja 24 miesiące jak to na zachodzie), jest też GBD-100 (tez czarno-czerwony) za 574,30zł 9sprzedawca Amazon) albo 547,18zł (sprzedawca uhrenonline24, ale realizacja przez Amazon - tego sprzedawcy nie znam, ale opinie ma same pozytywne, zresztą jak coś zwrot bez problemu, bo realizacją zamówienia zajmuje się Amazon). Jest też GBD-200 w zalezności od koloru od 531 do 542zł. Ja swojego kupiłem jako używkę z kompletem papierów za nie całe 2stówki 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach