eM_ 37313 #61701 Napisano 1 Stycznia Szczęśliwego Nowego Roku !!! 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35471 #61702 Napisano 2 Stycznia 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #61703 Napisano 2 Stycznia Wiadomo kiedy DW-5000r będzie dostępny większej rzeszy retro-wyznawcom? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edek_KR 6 #61704 Napisano 3 Stycznia Czy możecie polecić serwis do klasycznego gshocka dw5600? Wymieniłem u zegarmistrza baterie, poszedłem na basen i niestety się zalał wodą. Otworzyłem i wysuszyłem i teoretycznie działa ale to prowizorka, bo zegarek wymaga sprawdzenia i nowych uszczelek. Szkoda go wyrzucać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #61705 Napisano 3 Stycznia 14 godzin temu, pepepatryk napisał(-a): Wiadomo kiedy DW-5000r będzie dostępny większej rzeszy retro-wyznawcom? Nikt nic nie wie i nie wiadomo co Casio planuje. Za bardzo przypomina mi to ostatnia akcję z rocznicówką 5040 - były, szybko zniknęły i tyle je widzieli. Ja w końcu wymiękłem i zamówiłem, nawet dwa - w ramach zabezpieczenia. Jeden jest już u mnie, a drugi w drodze. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63039 #61706 Napisano 3 Stycznia 4 godziny temu, Edek_KR napisał(-a): Czy możecie polecić serwis do klasycznego gshocka dw5600? Wymieniłem u zegarmistrza baterie, poszedłem na basen i niestety się zalał wodą. Otworzyłem i wysuszyłem i teoretycznie działa ale to prowizorka, bo zegarek wymaga sprawdzenia i nowych uszczelek. Szkoda go wyrzucać Do @TomG80 pisz, coś poradzi, sprawdzona osoba 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #61707 Napisano 3 Stycznia 5 godzin temu, Sol napisał(-a): Nikt nic nie wie i nie wiadomo co Casio planuje. Za bardzo przypomina mi to ostatnia akcję z rocznicówką 5040 - były, szybko zniknęły i tyle je widzieli. Ja w końcu wymiękłem i zamówiłem, nawet dwa - w ramach zabezpieczenia. Jeden jest już u mnie, a drugi w drodze. Kiedyś gdzieś czytałem, że miały być szeroko dostępne, coś jak GW-5000. Szkoda byłoby jakby była to limitowana produkcja… Podrzucisz stronę gdzie kupowałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 608 #61708 Napisano 3 Stycznia 6 godzin temu, Edek_KR napisał(-a): Czy możecie polecić serwis do klasycznego gshocka dw5600? Wymieniłem u zegarmistrza baterie, poszedłem na basen i niestety się zalał wodą. Otworzyłem i wysuszyłem i teoretycznie działa ale to prowizorka, bo zegarek wymaga sprawdzenia i nowych uszczelek. Szkoda go wyrzucać Kurczę zepsuć ten zegarek to jak zepsuć kulkę od łożyska. Rozkręć sam, jak uszczelka podwinięta, to kup nową (na przykład na znanym portalu), załóż, zakręć i będzie ok. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63039 #61709 Napisano 3 Stycznia Godzinę temu, adventure napisał(-a): Kurczę zepsuć ten zegarek to jak zepsuć kulkę od łożyska. Rozkręć sam, jak uszczelka podwinięta, to kup nową (na przykład na znanym portalu), załóż, zakręć i będzie ok. Tego zegarka normalnie nie idzie zepsuć 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edek_KR 6 #61710 Napisano 3 Stycznia Kurczę zepsuć ten zegarek to jak zepsuć kulkę od łożyska. Rozkręć sam, jak uszczelka podwinięta, to kup nową (na przykład na znanym portalu), załóż, zakręć i będzie ok.Dlatego oddałem do wymiany baterii do zegarmistrza a nie do bateryjkarza. Ale mimo to nie był szczelny. Otworzyłem, wysuszyłem, zamknąłem i działa ale do basenu z nim już nie wejdę Do [mention=96885]TomG80[/mention] pisz, coś poradzi, sprawdzona osoba Dzięki! Do [mention=96885]TomG80[/mention] pisz, coś poradzi, sprawdzona osoba Chyba widziałem na YT jego filmik z wymiany baterii Możliwe to? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37313 #61711 Napisano 3 Stycznia 4 minuty temu, Edek_KR napisał(-a): Chyba widziałem na YT jego filmik z wymiany baterii Możliwe to? Nawet bardzo 😀 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63039 #61712 Napisano 3 Stycznia 1 godzinę temu, Edek_KR napisał(-a): Dlatego oddałem do wymiany baterii do zegarmistrza a nie do bateryjkarza. Ale mimo to nie był szczelny. Otworzyłem, wysuszyłem, zamknąłem i działa ale do basenu z nim już nie wejdę Dzięki! Chyba widziałem na YT jego filmik z wymiany baterii Możliwe to? 1 godzinę temu, Edek_KR napisał(-a): Chyba widziałem na YT jego filmik z wymiany baterii Możliwe to? I nie tylko z wymiany baterii, wyświetlacze i takie tam 🤗 🤗 🤗 3 godziny temu, adventure napisał(-a): Kurczę zepsuć ten zegarek to jak zepsuć kulkę od łożyska. Rozkręć sam, jak uszczelka podwinięta, to kup nową (na przykład na znanym portalu), załóż, zakręć i będzie ok. Jeszcze niech uszczelkę smarem silikonowym zwilży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #61713 Napisano 3 Stycznia 4 godziny temu, pepepatryk napisał(-a): Kiedyś gdzieś czytałem, że miały być szeroko dostępne, coś jak GW-5000. Szkoda byłoby jakby była to limitowana produkcja… Podrzucisz stronę gdzie kupowałeś? No chyba, że nie nadążają z produkcją, bo robią je tylko w jednym miejscu. Już w na tych stronach nie ma. 4 godziny temu, pepepatryk napisał(-a): 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 608 #61714 Napisano 3 Stycznia Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): I nie tylko z wymiany baterii, wyświetlacze i takie tam 🤗 🤗 🤗 Jeszcze niech uszczelkę smarem silikonowym zwilży. Można, dla własnego spokoju, gdy sucha. Pięć razy wymieniałem u siebie baterię, uszczelka ciągle ta sama. Śrubki trzeba do oporu, ale z czuciem. Jak amortyzatory do WSK-i Nigdy nie przeciekał, a pływam dużo. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #61715 Napisano 6 Stycznia 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #61716 Napisano 6 Stycznia Przy święcie. 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #61717 Napisano 7 Stycznia 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 52129 #61718 Napisano 7 Stycznia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Himan 8344 #61719 Napisano 7 Stycznia 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37313 #61720 Napisano 7 Stycznia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #61721 Napisano 8 Stycznia Świetny zegarek 💪🏼 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #61722 Napisano 8 Stycznia DW-9950-8, Seaman, czyli protoplasta żab PS. Bezel z Malezji, bo stary się dosłownie rozsypał 18 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #61723 Napisano 8 Stycznia DW-9950-8, Seaman, czyli protoplasta żab PS. Bezel z Malezji, bo stary się dosłownie rozsypałMialem kiedyś DW-9900. Dobry rozmiar, nieduży i bardzo wygodny. Moglbym jeszcze kiedyś go mieć. Ale z paskiem o bezelem wlasnie juz bieda. Ile dales za bezel?Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 1 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #61724 Napisano 9 Stycznia 18 godzin temu, Diego04 napisał(-a): Mialem kiedyś DW-9900. Dobry rozmiar, nieduży i bardzo wygodny. Moglbym jeszcze kiedyś go mieć. Ale z paskiem o bezelem wlasnie juz bieda. Ile dales za bezel? Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 65$ z przesyłką + 14,50 zł myta przy odbiorze Nie ma to zupełnie sensu, bo za tyle to już kupię nowego DW-5600, ale... no szkoda mi go żeby tak leżał. A tak to mam radochę z noszenia Pasek jeszcze się jakoś trzyma. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63039 #61725 Napisano 9 Stycznia 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach