Diego04 318 #25326 Napisano 3 Kwietnia 2016 Żadnego upustu nie dadzą, jedynie przesyłka się rozłoży na kupujących a dodatkowe wysyłanie do kolejnych tylko podniesie koszty Do tego ostatnio zibi daję ciała z wysyłkami, ciągle coś mylą w zamówieniach i przesyłki przychodzą z opóźnieniami, ostatnio dostałem po 3 miesiącach i nie było wszystkiego.Teraz czekam na brakujące elementy już 3 tygodnie.Jak kupicie grupowo, np. 8 sztuk to dopóki nie załatwią 8 to będziecie czekać w nieskończoność na wysyłkę albo napiszą że mają 5 i czy wysłać na razie te i wysyłka będzie podwójna Kiedyś tu Koledzy grupowym zamówili 2 szt. a ja jedną i to tydzień później, dostałem pierwszy tydzień wcześniej bo przyszła im jedna to wysłali mnie Także zakup bransolet grupowy to nieporozumienie, chyba że 2 sztuki i z tego samego miasta jesteście i sobie odbierzecie osobiście.Koszt bransy to ok. 220 zł. + 17 zł. kurier.Grupowe ma sens jak kupujesz z drogą wysyłką np. 50$ Dodam jeszcze że raz tak mi wystawili fakturę że do przesyłki kurierskiej dodali vat Jak nie zamawiałes powyżej 500 pln to nie wiesz że dają wtedy rabat 15% Ale tak jak pisałem wczesniej jakbym mial czekać do us...ej śmierci to wolałbym kupić indwidualnie. Bo szybciej przejdzie ochota na branse niż przesyłka. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7226 #25327 Napisano 3 Kwietnia 2016 P®yk 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #25328 Napisano 3 Kwietnia 2016 Jak nie zamawiałes powyżej 500 pln to nie wiesz że dają wtedy rabat 15% Ale tak jak pisałem wczesniej jakbym mial czekać do us...ej śmierci to wolałbym kupić indwidualnie. Bo szybciej przejdzie ochota na branse niż przesyłka.A to nie wiedziałem o rabacie a może o nim zapomniałem bo pisaliście, rzeczywiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #25329 Napisano 3 Kwietnia 2016 Ślicznota z niego :-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #25330 Napisano 3 Kwietnia 2016 Sol, ładne zdjęcie I widzę że pasek jest tu jak należy, nigdzie nie będzie odstawał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fankaDaktarina #25331 Napisano 3 Kwietnia 2016 GitBit, zaczynaj już projektować brelok z logo Rolexa.. Ciekawe jaką cenę by osiągnął patrząc na cenę breloka G No jaki brelok, taka cena - bardzo mi się podoba stan obecny, a kto wie... może jeszcze ktoś powalczy??? A z Kalkulatorem co? Już odpuszczacie? Taki podróżnik - zastanówcie się jeszcze... jeszcze kilka godzin na licytację jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #25332 Napisano 3 Kwietnia 2016 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #25333 Napisano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Partyjka w warcaby z moim przedszkolakiem (co raz lepszy jest, ale póki co jeszcze wygrywam ). Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #25334 Napisano 3 Kwietnia 2016 Pyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7226 #25335 Napisano 3 Kwietnia 2016 Sol, ładne zdjęcie I widzę że pasek jest tu jak należy, nigdzie nie będzie odstawał I tak jest w istocie.Mogę zdecydowanie stwierdzić, że pomimo rozmiarów jest bardzo wygodny.Oczywiście wyciągnięcie go spod kurtki ze ściągaczem jest prawie niewykonalne, ale jest tak zajePODWÓJNIEsty, że nie mam z tym problemu. Sama świadomość, że gdzieś tam jest daje radochę. To się nazywa miłość, czyli skrzywienie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #25336 Napisano 3 Kwietnia 2016 Lato się zbliża, można zwiększać rozmiar :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #25337 Napisano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) A jeszcze wrzucę fotkę z dzisiejszego spacerku. 500-kę żona capnęła. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #25338 Napisano 3 Kwietnia 2016 I jak jej się nosi? Chyba Twoja żona ma zamiłowanie do G-Shocków...szczególnie Twoich 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #25339 Napisano 3 Kwietnia 2016 Ma swoje (Baby-G), ale fakt, moje często podbiera. A ta 500-ka od razu wpadła jej w oko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35591 #25340 Napisano 3 Kwietnia 2016 Dziś giezowato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #25341 Napisano 3 Kwietnia 2016 Niech mi ktoś powie za co ten człowiek chce tyle piniensy?http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6099336305 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #25342 Napisano 3 Kwietnia 2016 Niech mi ktoś powie za co ten człowiek chce tyle piniensy?http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6099336305Za prestiż. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #25343 Napisano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Nieźle go urządził Taki mod, hydro-plastik Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez kamilspider 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #25344 Napisano 3 Kwietnia 2016 Brawo On! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #25345 Napisano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) No to z tego co piszecie koledzy wynika że chyba trzeba będzie bransę indywidualnie zamówić jak przyjdzie ochota, a coraz bardziej przychodzi... Niech mi ktoś powie za co ten człowiek chce tyle piniensy?http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6099336305 Drugiego w takim stanienie nie znajdziesz Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez jagr 0 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki.tychy 3 #25346 Napisano 3 Kwietnia 2016 czy to normalne zjawisko w DW 6900? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #25347 Napisano 3 Kwietnia 2016 Raczej nie bardzo.. Gdzie go kupiłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #25348 Napisano 3 Kwietnia 2016 Uh... bagnisko w tej kopercie musi być. Normalne? Nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35591 #25349 Napisano 3 Kwietnia 2016 A co to się stało ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #25350 Napisano 3 Kwietnia 2016 Otwieraj to szybko na słońce do wysuszenia. Nowa uszczelka na wazelinie czy tam oleju silikonowym i powinno być ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach