kamilspider 70 #26876 Napisano 6 Maja 2016 Fajny byk z niego jest Jak z wygodą? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11553 #26877 Napisano 6 Maja 2016 (edytowane) Po tym wczorajszym zakupie Tomaliusza, poszedłem aż dzisiaj znowu przymierzyć MTG.W TT był czarny (4,7k) a w Chrono dokładnie taka wersja jak Wasze (Tomek i Waldek) za 4k.Jednak srebrny z czerwonymi dodatkami robi lepsze wrażenie na żywo, nadal jednak nie jestem przekonany, czy muszę go mieć Na zdjęciach wygląda IMHO znacznie lepiej.Na miejscu w sklepie nie miałem do czego porównać wielkościowo, bo były tylko Mudmastery wszelakiej maści, a na łapie miałem M-Force'a, ale w poniedziałek założę Gulfmastera i zrobię kolejne podejście. Edytowane 6 Maja 2016 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #26878 Napisano 6 Maja 2016 Śmiem twierdzić, że lepszy niż Waldziora Czekaj, czekaj, będziesz coś chciał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23146 #26879 Napisano 6 Maja 2016 Fajny byk z niego jest Jak z wygodą?Wygodny to jest Gulfmaster, Rangeman jako taki a MTG to po prostu jest BYK A mam to na myśli że jak go masz na ręku to wygoda schodzi na drugi plan ... serio serio ... Na zdjęciach wygląda IMHO znacznie lepiej....Już kilka zegarków tak spaliłem przymierzając na szybko w TT, nie masz tam czasu ani komfortu spokoju żeby dokładnie wszystko obczaić Hehe, pamiętacie jak czaiłem się do Rangemana Jego to w TT przymierzałem średnio raz w miesiącu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #26880 Napisano 6 Maja 2016 Już kilka zegarków tak spaliłem przymierzając na szybko w TT, nie masz tam czasu ani komfortu spokoju żeby dokładnie wszystko obczaić Zawsze mówię, że z zegarkiem jak z dziewczyną - trzeba trochę pochodzić by wiedzieć czy pasuje Jak ktoś myśli, że przez dwie minuty pozna kobietę... eee, zegarek, to jest w błędzie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #26881 Napisano 6 Maja 2016 Na Rangemana czaiłeś się jak pies na jeża 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #26882 Napisano 6 Maja 2016 Tomaliusz jak już masz teraz tego stalowego byka to sprzedaj mi ASa 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23146 #26883 Napisano 6 Maja 2016 (edytowane) Tomaliusz jak już masz teraz tego stalowego byka to sprzedaj mi ASa Hehe, nie da rady Mimo że ostatnio znów mam większą zajawkę na G to Citek i DB nigdzie się nie wybierają Reszte poza G (oprócz GW-6900 który jest na bazarze) możesz brać Edytowane 6 Maja 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #26884 Napisano 6 Maja 2016 Na zdjęciach wygląda IMHO znacznie lepiej. Potwierdzam, pisałem o tym na początku roku. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23146 #26885 Napisano 6 Maja 2016 Ciekawe rzeczy piszecie bo mnie każdy zegarek bardziej podchodził w realu niż na zdjęciach A niektóre zegarki wręcz nie można dobrze obfocić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #26886 Napisano 6 Maja 2016 Dokładnie mam tak samo no może na filmach Tanaki też mi się wszystkie podobają... 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #26887 Napisano 6 Maja 2016 Coś dla odmiany (nie mój, ale jest w rodzinie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23146 #26888 Napisano 6 Maja 2016 (edytowane) Kamil tu akurat masz rację, nawet bardzo Tanaka to takie filmy trzaska że przez Niego już nie jedną kupę kupiłem i tera ju nie oglądam jego filmów jak się zastanawiam nad kliknięciem Edytowane 6 Maja 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #26889 Napisano 6 Maja 2016 Chyba przebiłem Tanakę w przypadku MTG Tymczasem pyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11553 #26890 Napisano 6 Maja 2016 Ciekawe rzeczy piszecie bo mnie każdy zegarek bardziej podchodził w realu niż na zdjęciach A niektóre zegarki wręcz nie można dobrze obfocić A ja na ogół mam tak, że jak zegarek mi się nie podoba za bardzo na zdjęciu, to znaczy, że mogę kupować, bo w realu będzie fajny (oczywiście z tych które brałem pod uwagę) i na odwrót, zdjęcia ładne, na łapie już nie koniecznie.Tak było np. z żółtym GW-6900, zrobiłem dla siebie i ... poszedł do ludzi... życie. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barristan Selmy 6 #26891 Napisano 6 Maja 2016 G1800D, kawal cebuli. 0 ---------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23146 #26892 Napisano 6 Maja 2016 Śmieszny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #26893 Napisano 6 Maja 2016 Fajna cebula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barristan Selmy 6 #26894 Napisano 6 Maja 2016 Ciezki jak diabli, dzisiaj po zakupie autentycznie mnie kusilo, zeby sprobowac gwozdz nim wbic 0 ---------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ark 1 #26895 Napisano 6 Maja 2016 Witam Panowie, jestem poza domem i nie mam dostępu do instrukcji obsługi dlatego pozwolę sobie prosić Was o pomoc. Powiedźcie proszę, czy w Risemanie, w trybie Timer jest możliwość ustawienia danej sekundy czy tylko godzina i pełne minuty? Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #26896 Napisano 6 Maja 2016 Witam Panowie, jestem poza domem i nie mam dostępu do instrukcji obsługi dlatego pozwolę sobie prosić Was o pomoc. Powiedźcie proszę, czy w Risemanie, w trybie Timer jest możliwość ustawienia danej sekundy czy tylko godzina i pełne minuty? PozdrawiamTylko godzina i sekubdy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23146 #26897 Napisano 7 Maja 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasznowak244 93 #26898 Napisano 7 Maja 2016 Fajne stadko. Najładniejszy MTG. Gratuluję udanych zakupów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #26899 Napisano 7 Maja 2016 (edytowane) Fajna banda Spike Lee http://www.ebay.pl/itm/MENS-CASIO-G-SHOCK-WATCH-/141977897552?hash=item210e8aca50:g:DPsAAOSw2GlXJagU Edytowane 7 Maja 2016 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #26900 Napisano 7 Maja 2016 Mam fajny numer na MTG001A005E 001A wskazuje jakby na "kwaterę główną" Casio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach