Yokaszin 31 #33426 Napisano 9 Listopada 2016 Posiad ktos z forum moze GST S110? Zalezy mi na opini na temat tego zegarka w sieci praktycznie nic nie ma na ten temat w naszym jezyku.Wiec oto i on GST-S110 od dwóch dni u mnie gości , zakupiony w brawat.pl jeszcze nawet coś się udało zbić z ceny . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #33427 Napisano 9 Listopada 2016 @Yokaszin ile dostałeś eabatu 5%? Mnie tyle zaproponowali. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #33428 Napisano 9 Listopada 2016 Pudełka z lidla są bardzo fajne, chyba niedługo będą znowu Dzięki Damian za info ale chodzi mi o coś z szerokimi przegródkami tak żeby zegary nie stykały się ze sobą Wiem że są takie skrzynki na zegary ale za duży koszt jak dla mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11636 #33429 Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) A tak wygląda aktualnie moje pudełko G (Lidlowe zresztą) - wielka wyprz zakończona Edytowane 9 Listopada 2016 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #33430 Napisano 9 Listopada 2016 Coś jest chyba nie tak bo mi nie wyświetla 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #33431 Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) W lidlowym nawet duże G się mieszczą bez problemu Zdjęcie na szybko i Flash trochę prześwietlił. Edytowane 9 Listopada 2016 przez DamianDe 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #33432 Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) @Diego04 tam wiele nie utargujesz u nich , pisałem z paru maili by sprawdzić , jak to u nich jest z tym rabatem , no i w sumie w pierwszym meilu zwrotnym zaproponowali mi rabat "indywidualny jednorazowy " w kwocie 65 złociszy.To najwięcej ile udało mi się osiągnąć , a przyznam męczyłem ich prawie miesiąc , bo TT mnie wychu $#% Tyle dobrze , że masz od razu na niego 5 lat gwarancji Edytowane 9 Listopada 2016 przez Yokaszin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #33433 Napisano 9 Listopada 2016 W lidlowym nawet duże G się mieszczą bez problemu Zdjęcie na szybko i Flash trochę prześwietlił. Na pewno więcej miejsca dla G niż w tych pudłach z alledrogo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #33434 Napisano 9 Listopada 2016 W tych najtańszych pudłach z allegro dwa DW-6900 obak siebie to już tłok. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35473 #33435 Napisano 9 Listopada 2016 Ile te z lidla kosztowały? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #33436 Napisano 9 Listopada 2016 Racja, po sprawdzeniu wymiarów tych pudeł doszedłem do wniosku że ciężko będzie utrzymać w nich jakiś ład i porządek, bo G by nachodziły na siebie a nie potrzebuję puszki z sardynkami Na 6 sztuk to pewnie coś koło 30zł nie więcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #33437 Napisano 9 Listopada 2016 30 zł chyba na wyprzedaży, bez opakowania, a normalny koszt to 50 albo 60 zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #33438 Napisano 9 Listopada 2016 Dawno mnie tu nie było ale śledzę watek cały czas......Zabrały mnie ostatnio szwarcary mechaniczne ale ciągnie mnie do G.... Przespałem MT-G na bazarku a to właśnie do niego mi się oczki świecą...Gdzie można kupić teraz w dobrej cenie MT-G?? Myślę oczywiście o zagramanicy bo cena krajowa odpada...Interesuje mnie wersja 1AER lub 1A4ER. A i oczywiście gratuluje wszystkim nowych nabytków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #33439 Napisano 9 Listopada 2016 A tak wygląda aktualnie moje pudełko G (Lidlowe zresztą) - wielka wyprz zakończona A MT-G sprzedałeś jednak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toXic PL 3 #33440 Napisano 9 Listopada 2016 Chlopaki dzieki za fotki GST. Widze, ze zegarek wcale nie jest taki maly ☺ ale to dobrze. Nie pozostaje nic innego jak tylko kliknac dzis wieczorem po powrocie z pracy ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #33441 Napisano 9 Listopada 2016 Dawno mnie tu nie było ale śledzę watek cały czas...... Zabrały mnie ostatnio szwarcary mechaniczne ale ciągnie mnie do G.... Przespałem MT-G na bazarku a to właśnie do niego mi się oczki świecą... Gdzie można kupić teraz w dobrej cenie MT-G?? Myślę oczywiście o zagramanicy bo cena krajowa odpada...Interesuje mnie wersja 1AER lub 1A4ER. A i oczywiście gratuluje wszystkim nowych nabytków.na Allegro masz z gwarancją 3 letnią nową sztukę ( kupiony podobno za 4900 więc Zibi ) pewnie poza allegro z osobistym można coś urwać . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #33442 Napisano 9 Listopada 2016 na Allegro masz z gwarancją 3 letnią nową sztukę ( kupiony podobno za 4900 więc Zibi ) pewnie poza allegro z osobistym można coś urwać . Za tyle to w TT jest bo już pytałem o rabaty...Cene by się pewnie urwało bo all... pobiera 10% prowizji za sprzedaż ale to nadal nie ta cena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #33443 Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) A tak wygląda aktualnie moje pudełko G (Lidlowe zresztą) - wielka wyprz zakończona ... No to przewietrzyleś szkatułę solidnie. A plany na przyszłość są? - o to jakie, dyskretnie nie pytam. Edytowane 9 Listopada 2016 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #33444 Napisano 9 Listopada 2016 myślę że 3000 za nowy z 3 letnią gwarancją myślę można dać , tylko czy tyle da się urwać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23176 #33445 Napisano 9 Listopada 2016 A tak wygląda aktualnie moje pudełko G (Lidlowe zresztą) - wielka wyprz zakończona 20161109_192643_1478717448724_pop.jpgPanie, ale bida 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11636 #33446 Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) A MT-G sprzedałeś jednak?Tak, jednak tak. Dzisiaj poszedł, z żalem, bo to piękny zegar jest, ale chyba jednak nie dla mnie. No nie przekonał mnie na ręce do siebie. No to przewietrzyleś szkatułę solidnie. A plany na przyszłość są? - o to jakie, dyskretnie nie pytam. Oj tak, solidnie Mam lekką chandrę, bo ... ech życie ... (trza być twardym nie miętkim) i musiałem zadziałać, inaczej chyba bym nie wyrobił. Edyta: a plany są rzecz jasna, nawet coś się kliknęło. Edyta1: szuwar1978 - w SWISS jest za 4 tys zł - rabat 15% = 3400 szelestów Panie, ale bida Życie Tomasz, życie, spoko kiedyś się odkupi Edytowane 9 Listopada 2016 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85109 #33447 Napisano 9 Listopada 2016 Tak, jednak tak. Dzisiaj poszedł, z żalem, bo to piękny zegar jest, ale chyba jednak nie dla mnie. No nie przekonał mnie na ręce do siebie. Oj tak, solidnie Mam lekką chandrę, bo ... ech życie ... (trza być twardym nie miętkim) i musiałem zadziałać, inaczej chyba bym nie wyrobił. Edyta: a plany są rzecz jasna, nawet coś się kliknęło. Edyta1: szuwar1978 - w SWISS jest za 4 tys zł - rabat 15% = 3400 szelestów Życie Tomasz, życie, spoko kiedyś się odkupi Wyprzedales się tak jak ja. Co poszło mtg deep blue pro aqua citizen? U mnie poszedł Hamilton, pro aqua i mudmaster. Znaczy mi też kasa potrzebna. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #33448 Napisano 9 Listopada 2016 Dzisiaj przy okazji zajrzałem do zegarkowego i przymierzyłem GST-W110.Na żywo robi robotę i może kiedyś go kupię, ale raczej w wersji bez radia i z zza wielkiej wody bo u mnie za multibanda powiedzieli 1650zł :/Wielkościowo jest podobny do Romana ale lepiej leży bo ma zawiasy. Wersja cała metalowa wydaje się większa od tej z plastikowym pierścieniem.Od razu nachodzi myśl o modach i pomyślałem, żeby do całego metalowego założyć czerwony akcent od tego drugiego 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #33449 Napisano 9 Listopada 2016 A u mnie GW-A1100 dołączył do pozostałych GW i zasilił parapetową wystawkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11636 #33450 Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) Wyprzedales się tak jak ja. Co poszło mtg deep blue pro aqua citizen?U mnie poszedł Hamilton, pro aqua i mudmaster. Znaczy mi też kasa potrzebna.Aż tak źle nie było.DB zostało (jedno bo jedno, ale jest) i CITEK też został.Jest absolutne minimum Edytowane 9 Listopada 2016 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach