suqub 94 #35326 Napisano 12 Stycznia 2017 Tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #35327 Napisano 12 Stycznia 2017 GW-5610-1ER za niecałe 90 funtów warto?Nie warto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #35328 Napisano 12 Stycznia 2017 GW-5610-1ER za niecałe 90 funtów warto?moim zdaniem nie. dorzucasz z 70 zł i kupić możesz z gwarancja ZIBI 3+3 w PL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #35329 Napisano 12 Stycznia 2017 Hmm wrzucicie link? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #35330 Napisano 12 Stycznia 2017 moim zdaniem nie. dorzucasz z 70 zł i kupić możesz z gwarancja ZIBI 3+3 w PLA po co dorzucać, jak można za 399 zeta od ZIBI 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #35331 Napisano 12 Stycznia 2017 A po co dorzucać, jak można za 399 zeta od ZIBI Gdzie masz taką ofertę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #35332 Napisano 12 Stycznia 2017 Hmm wrzucicie link?Bankujesz trochę? https://bankujesz-zyskujesz.pl/moda-i-uroda/bizuteria-i-zegarki/zegarek-meski-casio-ae-1300wh-1avef-7045 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #35333 Napisano 12 Stycznia 2017 Bankujesz trochę? https://bankujesz-zyskujesz.pl/moda-i-uroda/bizuteria-i-zegarki/zegarek-meski-casio-ae-1300wh-1avef-7045Idealnie. Teraz mam na co wydać pkt.! Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #35334 Napisano 12 Stycznia 2017 Bankujesz trochę? https://bankujesz-zyskujesz.pl/moda-i-uroda/bizuteria-i-zegarki/zegarek-meski-casio-ae-1300wh-1avef-7045nie bankuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #35335 Napisano 12 Stycznia 2017 Musicie się spieszyć bo wczoraj czytałem i w marcu likwidują ten program a punkty przepadają.Sam myślę czy jeszcze 1 nie kupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #35336 Napisano 12 Stycznia 2017 nie bankuje Mam 10k pkt. do wydania. Mogę kilka ich kupić. Ktoś chętny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #35337 Napisano 12 Stycznia 2017 Musicie się spieszyć bo wczoraj czytałem i w marcu likwidują ten program a punkty przepadają.Sam myślę czy jeszcze 1 nie kupićOooo, nie wiedziałem, no ale w sumie poza tym zegarkiem nic ciekawego tam nie widzę Mam 10k pkt. do wydania. Mogę kilka ich kupić. Ktoś chętny? 46 sztuk możesz brać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #35338 Napisano 12 Stycznia 2017 Mam to samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #35339 Napisano 12 Stycznia 2017 Mam to samoMogliby więcej pkt. ściągać a mniej kasy brać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #35340 Napisano 12 Stycznia 2017 46 sztuk możesz brać I od razu 45 na bazarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #35341 Napisano 12 Stycznia 2017 ... Coraz częściej się zastanawiam czy nie wrócić do Romana i nie przerobić go na żółto - no chyba że GF-8250 i jego na żółto zrobić - co myślicie? Ogólnie chodzi o "G" który mi będzie pasował do pianki i płetw a te mam żółto czarne, więc niby Frogman byłby lepszy... ale Roman też by pasował w sumie...Piotr, będzie pasowało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #35342 Napisano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Witam szanowne grono G-holików... co prawda na forum jestem już ładnych parę lat, ale mam wewnętrzną potrzebę przywitania się jako nawrócony na wiarę "G" Do tej pory byłem wyznawcą kultu Diverów... SEIKO SKZ, SEIKO SUN019, TIMEX intelligent quartz depth gauge, INVICTA Grand Diver 3044, ORIENT G-FORCE SEL03001B... z Casio kiedyś miałem (to znaczy mam) WAVE CEPTOR WVQ-570DBE-1AVER i parę innych mniej spektakularnych. W zeszłym roku dla fanu kupiłem kalkulatorek DBC-32D-1AES. Ale nigdy nie miałem żadnego G-Shocka... aż do grudnia... wszystko zaczęło się od Króla Albanii, na którego ręce zobaczyłem MTG... ponieważ nie chciało mi się wydawać trzech kafli na zegarek, wyczaiłem substytut w postaci GST... po czasie okazało się, że podoba mi się bardziej niż MTG (mierzyłem go już po zakupie GST)... jakoś mi na łapie lepiej leży... na zdjęciach niby spoko, ale na żywo w mój gust już tak nie trafia... ale do meritum... kupiłem GST i zaczęło się... wpadłem... stałem się, jeszcze nie G-holikiem (mam za mało G), ale już na pewno fanem... już mam nawet plany wakacyjne na nadgarstek, który będzie ze mną (mam nadzieję) na urlopie trafi GULFMASTER GWN-1000 w wersji białej... zdaję sobie sprawę, że moje historie nikogo nie obchodzą ale tak jak pisałem wcześniej, miałem wewnętrzną potrzebę mentalnej G-inicjacji Edytowane 12 Stycznia 2017 przez pompek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #35343 Napisano 12 Stycznia 2017 ...zdaję sobie sprawę, że moje historie nikogo nie obchodzą ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #35344 Napisano 12 Stycznia 2017 Cześć Zobaczcie co ostatnio wpadło mi w ręce Już sprzedałem - zegar bardzo fajny ale niestety nie dla mnie. Bardzo podoba mi się u kogoś, lecz ja jakoś go nie czułem. 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #35345 Napisano 12 Stycznia 2017 Mnie się king nigdy nie podobał. Wielki i jakiś taki brzydki, a ten plastik wokół ekranu kojarzy mi się zawsze z klockami lego...Zdecydowanie wolę klasyczne kwadraty 56xx.A teraz możecie po mnie pojeździć za obrazę majestatu PS. Gusta się zmieniają, więc może kiedyś zrozumiem o co z nim chodzi 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #35346 Napisano 12 Stycznia 2017 PS. Gusta się zmieniają, więc może kiedyś zrozumiem o co z nim chodzi Za stary byk z Ciebie aby dojrzeć do tego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 256 #35347 Napisano 12 Stycznia 2017 Mnie się king nigdy nie podobał. Wielki i jakiś taki brzydki, a ten plastik wokół ekranu kojarzy mi się zawsze z klockami lego...Zdecydowanie wolę klasyczne kwadraty 56xx.Mam identycznie, na szczęście jest wiele modeli i każdy znajdzie coś dla siebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #35348 Napisano 12 Stycznia 2017 Witam szanowne grono G-holików... co prawda na forum jestem już ładnych parę lat, ale mam wewnętrzną potrzebę przywitania się jako nawrócony na wiarę "G" Do tej pory byłem wyznawcą kultu Diverów... SEIKO SKZ, SEIKO SUN019, TIMEX intelligent quartz depth gauge, INVICTA Grand Diver 3044, ORIENT G-FORCE SEL03001B... z Casio kiedyś miałem (to znaczy mam) WAVE CEPTOR WVQ-570DBE-1AVER i parę innych mniej spektakularnych. W zeszłym roku dla fanu kupiłem kalkulatorek DBC-32D-1AES. Ale nigdy nie miałem żadnego G-Shocka... aż do grudnia... wszystko zaczęło się od Króla Albanii, na którego ręce zobaczyłem MTG... ponieważ nie chciało mi się wydawać trzech kafli na zegarek, wyczaiłem substytut w postaci GST... po czasie okazało się, że podoba mi się bardziej niż MTG (mierzyłem go już po zakupie GST)... jakoś mi na łapie lepiej leży... na zdjęciach niby spoko, ale na żywo w mój gust już tak nie trafia... ale do meritum... kupiłem GST i zaczęło się... wpadłem... stałem się, jeszcze nie G-holikiem (mam za mało G), ale już na pewno fanem... już mam nawet plany wakacyjne na nadgarstek, który będzie ze mną (mam nadzieję) na urlopie trafi GULFMASTER GWN-1000 w wersji białej... zdaję sobie sprawę, że moje historie nikogo nie obchodzą ale tak jak pisałem wcześniej, miałem wewnętrzną potrzebę mentalnej G-inicjacji Pompek dobrze, że piszesz, ja lubię czytać takie historie Jest też temat o GST, ale mało kto tam zagląda, nie wiem dlaczego :/ GST to fajny zegar. Mi się coś powoli przestawia w głowie i głównie przeglądam metalowe zegary, nawet te stare G.Tak, wiem GST nie jest w pełni metalowy 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #35349 Napisano 12 Stycznia 2017 Dla mnie zasadniczą wadą GST jest fakt, że to hybryda ana/digi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doc 12 #35350 Napisano 12 Stycznia 2017 ...już mam nawet plany wakacyjne na nadgarstek, który będzie ze mną (mam nadzieję) na urlopie trafi GULFMASTER GWN-1000 w wersji białej...Troche czarnego humoru Zamierzasz nie zabierać swojego nadgarstka na wakacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach