Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

GW-5610-1ER za niecałe 90 funtów warto?

moim zdaniem nie. dorzucasz z 70 zł i kupić możesz z gwarancja ZIBI 3+3 w PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem nie. dorzucasz z 70 zł i kupić możesz z gwarancja ZIBI 3+3 w PL

A po co dorzucać, jak można za 399 zeta od ZIBI  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po co dorzucać, jak można za 399 zeta od ZIBI ;)

Gdzie masz taką ofertę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musicie się spieszyć bo wczoraj czytałem i w marcu likwidują ten program a punkty przepadają.Sam myślę czy jeszcze 1 nie kupić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bankuje :P

Mam 10k pkt. do wydania. Mogę kilka ich kupić. Ktoś chętny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musicie się spieszyć bo wczoraj czytałem i w marcu likwidują ten program a punkty przepadają.Sam myślę czy jeszcze 1 nie kupić

Oooo, nie wiedziałem, no ale w sumie poza tym zegarkiem nic ciekawego tam nie widzę  ^_^

Mam 10k pkt. do wydania. Mogę kilka ich kupić. Ktoś chętny?

46 sztuk możesz brać  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 sztuk możesz brać :D

I od razu 45 na bazarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

...

Coraz częściej się zastanawiam czy nie wrócić do Romana i nie przerobić go na żółto - no chyba że GF-8250 i jego na żółto zrobić - co myślicie? Ogólnie chodzi o "G" który mi będzie pasował do pianki i płetw a te mam żółto czarne, więc niby Frogman byłby lepszy... ale Roman też by pasował w sumie...

Piotr, będzie pasowało. ;)

DSC_0268.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam szanowne grono G-holików... co prawda na forum jestem już ładnych parę lat, ale mam wewnętrzną potrzebę przywitania się jako nawrócony na wiarę "G" ;) Do tej pory byłem wyznawcą kultu Diverów... SEIKO SKZ, SEIKO SUN019, TIMEX intelligent quartz depth gauge, INVICTA Grand Diver 3044, ORIENT G-FORCE SEL03001B... z Casio kiedyś miałem (to znaczy mam) WAVE CEPTOR WVQ-570DBE-1AVER i parę innych mniej spektakularnych. W zeszłym roku dla fanu kupiłem kalkulatorek DBC-32D-1AES. Ale nigdy nie miałem żadnego G-Shocka... aż do grudnia... wszystko zaczęło się od Króla Albanii, na którego ręce zobaczyłem MTG... ponieważ nie chciało mi się wydawać trzech kafli na zegarek, wyczaiłem substytut w postaci GST...

post-43549-0-85979600-1484224265_thumb.jpg

po czasie okazało się, że podoba mi się bardziej niż MTG (mierzyłem go już po zakupie GST)... jakoś mi na łapie lepiej leży... na zdjęciach niby spoko, ale na żywo w mój gust już tak nie trafia... ale do meritum... kupiłem GST i zaczęło się... wpadłem... stałem się, jeszcze nie G-holikiem (mam za mało G), ale już na pewno fanem... już mam nawet plany wakacyjne ;) na nadgarstek, który będzie ze mną (mam nadzieję) na urlopie trafi GULFMASTER GWN-1000 w wersji białej...

post-43549-0-06620600-1484224373.png

zdaję sobie sprawę, że moje historie nikogo nie obchodzą :P ale tak jak pisałem wcześniej, miałem wewnętrzną potrzebę mentalnej G-inicjacji :)

Edytowane przez pompek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się king nigdy nie podobał. Wielki i jakiś taki brzydki, a ten plastik wokół ekranu kojarzy mi się zawsze z klockami lego...

Zdecydowanie wolę klasyczne kwadraty 56xx.

A teraz możecie po mnie pojeździć za obrazę majestatu :P

PS. Gusta się zmieniają, więc może kiedyś zrozumiem o co z nim chodzi ;)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. Gusta się zmieniają, więc może kiedyś zrozumiem o co z nim chodzi ;)

Za stary byk  z Ciebie aby dojrzeć do tego  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się king nigdy nie podobał. Wielki i jakiś taki brzydki, a ten plastik wokół ekranu kojarzy mi się zawsze z klockami lego...

Zdecydowanie wolę klasyczne kwadraty 56xx.

Mam identycznie, na szczęście jest wiele modeli i każdy znajdzie coś dla siebie

20161108_124534-01.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam szanowne grono G-holików... co prawda na forum jestem już ładnych parę lat, ale mam wewnętrzną potrzebę przywitania się jako nawrócony na wiarę "G" ;) Do tej pory byłem wyznawcą kultu Diverów... SEIKO SKZ, SEIKO SUN019, TIMEX intelligent quartz depth gauge, INVICTA Grand Diver 3044, ORIENT G-FORCE SEL03001B... z Casio kiedyś miałem (to znaczy mam) WAVE CEPTOR WVQ-570DBE-1AVER i parę innych mniej spektakularnych. W zeszłym roku dla fanu kupiłem kalkulatorek DBC-32D-1AES. Ale nigdy nie miałem żadnego G-Shocka... aż do grudnia... wszystko zaczęło się od Króla Albanii, na którego ręce zobaczyłem MTG... ponieważ nie chciało mi się wydawać trzech kafli na zegarek, wyczaiłem substytut w postaci GST...

po czasie okazało się, że podoba mi się bardziej niż MTG (mierzyłem go już po zakupie GST)... jakoś mi na łapie lepiej leży... na zdjęciach niby spoko, ale na żywo w mój gust już tak nie trafia... ale do meritum... kupiłem GST i zaczęło się... wpadłem... stałem się, jeszcze nie G-holikiem (mam za mało G), ale już na pewno fanem... już mam nawet plany wakacyjne ;) na nadgarstek, który będzie ze mną (mam nadzieję) na urlopie trafi GULFMASTER GWN-1000 w wersji białej...

zdaję sobie sprawę, że moje historie nikogo nie obchodzą :P ale tak jak pisałem wcześniej, miałem wewnętrzną potrzebę mentalnej G-inicjacji :)

Pompek dobrze, że piszesz, ja lubię czytać takie historie ;)

Jest też temat o GST, ale mało kto tam zagląda, nie wiem dlaczego :/ GST to fajny zegar. Mi się coś powoli przestawia w głowie i głównie przeglądam metalowe zegary, nawet te stare G.

Tak, wiem GST nie jest w pełni metalowy :P:D

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Dla mnie zasadniczą wadą GST jest fakt, że to hybryda ana/digi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...już mam nawet plany wakacyjne ;) na nadgarstek, który będzie ze mną (mam nadzieję) na urlopie trafi GULFMASTER GWN-1000 w wersji białej...

Troche czarnego humoru :)

Zamierzasz nie zabierać swojego nadgarstka na wakacje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi