Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

fajny :) Jakbyś kiedyś chciał go oddać potrzebującym...to się piszę :D

Tak się  składa że chcę go sprzedać. W komplecie drugi zestaw do przekładki który wystawiłem na bazarku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-M530 w nowym ubranku

W poprzednim było mu o niebo lepiej, teraz jest taki pospolity :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28b117d79a08a2d3fea588df075208b3.jpg

Kozak, zawsze mi się podobał, szkoda że GD-X raczej tylko na większych nadgarstkach dobrze wygląda.

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie planuję zakup pierwszego G Shocka

Kuszą mnie dwa modele GG 1000 i GW 9300

( pierwszy bardziej mi się podoba a drugi lepsza cena : )

Mam pytanie o odczyt cyfrowy z negatywu. Czy bez problemu można odczytać dane ?

Chodzi mi tutaj o GG 1000. Bardziej podoba mi się z beżowym paskiem, dlatego pytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Negatyw negatywowi nie równy, najlepiej na żywo zobaczyć. Miałem swojego czasu kilka G w negatywie i różnica w widoczność między nimi przy słabym oświetleniu była spora. Ja osobiście jestem nie, żaden nie pozostał ze mną na dłużej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tych dwóch zdecydownie wolał bym GW9300. Ze względu na solar, multi band, lepsze podświetlenie i brak wskzówek.

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I trochę tańszy : )

A to dla mnie ważne bo to zegarek na wyjazdy wakacje, narty rower itp 

Są tylko czarne ? ( nie licząc moro ten jest super ale drogi )

Edytowane przez Zygal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tych dwóch zdecydownie wolał bym GW9300. Ze względu na solar, multi band, lepsze podświetlenie i brak wskzówek.

Zdecydowanie jestem tego samego zdania GG-1000 to taki jakby substytut GWG-1000 i to w zasadzie jego główna "zaleta" - GW-9300 to już prawie klasyk gatunku (renomę temu modelowi zrobił G-9300), a dodatkowo bardzo udany model, pomimo tego że nie jest mały świetnie się układa na łapie nawet tej mniejszej. Radio i solar to zdecydowana zaleta, bo zegar jest w zasadzie bezobsługowy na długie lata...

Są tylko czarne ? ( nie licząc moro ten jest super ale drogi )

Bezel i pasek możesz sobie dokupić i zmienić - dostępne są czerwone niebieskie i brązowe (z tego co pamiętam)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi tu nie pasuję, chyba Koledze chodziło o G-9300, raczej GW jest sporo droższy od GG niż tańszy ;)

Mimo wszystko Mudman górą :)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek zwykłe GW-9300 można już wyhaczyć za 6-7 stów tylko trzeba popolować trochę na ebay'u czy forach... A jak się ma taką cierpliwość i fart jak Wujek bow to nawet z dopłata sprzedającego można łyknąć :lol: :lol: :lol:

GG to "świerzynka" i używki nie wyjmiesz łatwo w dobrej cenie

Edytowane przez Daito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jeśli to używka z drugiej ręki to wszystko można.

IMO zawsze powinno się brać cenę najniższą ale nowego-sklepowego, wtedy mamy jakiś punkt odniesienia a używka to może być różna, jak jakiś ogryzek to może i 2 stówki kosztować ;)

A tak to takie gadanie, Ktoś kiedyś mówił że widział za tyle i tyle, co nie oznacza że tyle ma kosztować.

Sprzedawałem G za 1k. I Ktoś mi napisał na PW że może dać 500 zeta bo kiedyś tam na allegro Ktoś za tyle sprzedał, odpisałem to trzeba było sobie kupić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedawałem G za 1k. I Ktoś mi napisał na PW że może dać 500 zeta bo kiedyś tam na allegro Ktoś za tyle sprzedał, odpisałem to trzeba było sobie kupić :D

Ale z Ciebie ... :D

A swoją drogą rozbrajają mnie takie osoby i oferty i najczęściej albo ślicznie dziękuję, ale kompletnie się nie odzywam, szkoda języka.

Ostatnio na FB chciałem sprzedać 2 zegarki i napisałem cena bez negocjacji. Oczywiście co chwilkę otrzymywałem oferty o 20 do nawet 50% niższe ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dodaje "dla lubiących się targować cena +30%"

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uuuu, Panie tu rozprawkę obszerną można by napisać ;)

GW- 9400 bogatszy w funkcje, m.inn. barometr, wysokościomierz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty wiesz Tomek że ja się od wczoraj zastanawiałem o ch.. wam z tym kiblem chodzi i dopiero dzisiaj załapałem.  :lol:

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o WC, 

WaveCeptor  :D  B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytam specyfikację sobie : )

Chociaż myślę, że jak dla mnie to i G  9300 będzie ok.

Ale zobaczę może dozbieram do GW 9300/9400 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej poczekaj i doskładaj kasę na sterowanie radiem a zapomnisz wtedy co to jest ustawianie zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi