clusca 4903 #51051 Napisano 10 Marca 2020 Z pewnością jest inaczej niż na pasku oraz inaczej niż GMW-B5000 na stalowej bransolecie. Bransoleta jest lekka i komfortowa. Moje odczucia są bardzo pozytywne. Może trochę dlatego, że gumowy pasek na jednej dziurce jest nieco zbyt ciasny, a na drugiej na tyle luźny, że zegarek mi się wciąż nieznacznie przekręca na nadgarstku, co strasznie irytuje. Cena bransolety nie jest niska, niemniej nie żałuję zakupu. Zresztą to nie tylko różnica w komforcie. Zegarek również zupełnie inaczej się prezentuje na bransolecie i inaczej się go czuje na nadgarstku. Ciężko to opisać, ale to trochę tak, jakbym kupił nowy zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #51052 Napisano 10 Marca 2020 Nic dodać dodać, nic ująć. Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałeś. Jedynie to mogła by być ciut szersza ta bransa, ale idzie się przyzwyczaić po paru latach.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master_of_G 45 #51053 Napisano 10 Marca 2020 Szybko sie porysuje i będzie wyglądać obskurnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #51054 Napisano 10 Marca 2020 (edytowane) Szybko sie porysuje i będzie wyglądać obskurnie ?? Nie widziałem tej bransy u nikogo w takim stanie jak zakładasz. Moja po ok 3 latach wygląda tak jak poniżej. A noszę normalnie. Nie pieszczę się. Jest co najwyżej lekko wybłyszczona, co zresztą nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Edytowane 10 Marca 2020 przez p.r.p. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5736 #51055 Napisano 10 Marca 2020 Szybko sie porysuje i będzie wyglądać obskurnie Rok na łapie - prędzej będziesz musiał bezel wymienić niż porysujesz tą bransoletę... no chyba że bedziesz szlifierka "jechał" po niej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #51056 Napisano 10 Marca 2020 GG-B100 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #51057 Napisano 10 Marca 2020 (edytowane) Fidelio, czy sprawdzałeś już jak działa auto synchronizacja? Apka na telefonie musi być włączona w tle? Czy zegarek pokazuje kiedy ostatnio się synchronizował jak multibandy? Edytowane 10 Marca 2020 przez drVanSteiner 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #51058 Napisano 10 Marca 2020 Fidelio, czy sprawdzałeś już jak działa auto synchronizacja? Apka na telefonie musi być włączona w tle? Czy zegarek pokazuje kiedy ostatnio się synchronizował jak multinandy?Nic jeszcze nie sprawdzałem :-) W moim przypadku będzie to długi i skomplikowany proces, bo ja mocno analogowy jestem ;-) Ale widziałem super recenzję tego zegarka, bardzo szczegółową, podzieloną na kilka odcinków, w naszym ojczystym języku, więc jak znajdę czas, to pobawię się nim troszkę :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #51059 Napisano 10 Marca 2020 Rafał, za duży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #51060 Napisano 10 Marca 2020 Rafał, za duży Tomek, wiadomo :-) Ale założenie jest takie, że to zegarek, który ma mi towarzyszyć w czasie jazdy na rowerze, więc będę go zakładał na rękaw kurtki rowerowej :-) W sensie na modłę klasycznych fliegerów z czasów WWII, o średnicy 55 mm. Zawsze tak chciałem :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #51061 Napisano 10 Marca 2020 (edytowane) Wiem, drażnie się Dobry wybór na rower Edytowane 10 Marca 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #51062 Napisano 11 Marca 2020 Wiem, dlatego nie przeszkadza mi to :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadzik01 75 #51063 Napisano 11 Marca 2020 Tomek, wiadomo :-) Ale założenie jest takie, że to zegarek, który ma mi towarzyszyć w czasie jazdy na rowerze, więc będę go zakładał na rękaw kurtki rowerowej :-) W sensie na modłę klasycznych fliegerów z czasów WWII, o średnicy 55 mm. Zawsze tak chciałem :-)Nurkowie też zapinają zegarki na piankę, wiec co dziwnego w pomyśle @Fidelio ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #51064 Napisano 11 Marca 2020 eMTidżi;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #51065 Napisano 11 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #51066 Napisano 11 Marca 2020 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #51067 Napisano 11 Marca 2020 (edytowane) Wygląda jakby miał czerwony pasek, a nie marchewkowy. Edytowane 11 Marca 2020 przez drVanSteiner 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #51068 Napisano 11 Marca 2020 Takie ujęcie ;-) Ale na bank jest marchewkowy :-) Przy okazji zapytam, zadowolony jesteś z tego zegarka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #51069 Napisano 11 Marca 2020 To mój pierwszy mudmaster, więc jak mógłbym być niezadowolony ;P A tak serio, mam go dopiero niecałe 2 tygodnie, więc też dopiero go poznaję.Ale mam uwagi do sensora. Ani kompas, ani barometr, ani wysokościomierz nie wskazują idealnie. Nawet po kalibracji po jakimś czasie wskazania zegarka odbiegają delikatnie od wskazań innych urządzeń. Nie wiem, może coś źle robię. 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #51070 Napisano 11 Marca 2020 No cóż... Ja mam dopiero od wczoraj, więc wszystko dopiero przede mną :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #51071 Napisano 12 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #51072 Napisano 12 Marca 2020 Najładniejsza z żab. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #51073 Napisano 12 Marca 2020 (edytowane) Łomatko jakie to cudne Edytowane 13 Marca 2020 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #51074 Napisano 12 Marca 2020 @GeRmAnOs wow gratuluję i mega zazdroszczę hehe niech się nosi, najpiękniejszy Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #51075 Napisano 12 Marca 2020 Gratuluję MR-GBędzie pan zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach