drVanSteiner 602 #51276 Napisano 6 Kwietnia 2020 Ładowanie...Ja ostatni trochę przesadziłem ze słońcem. Zegarki były tak gorące, ze jajecznice bym usmażył. Aż zacząłem się zastanawiać, czy z powodu epidemii, powietrze się nie za czyste zrobiło i słońce mocniej grzeje? 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #51277 Napisano 6 Kwietnia 2020 No widzisz, że moje są w półcieniu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #51278 Napisano 6 Kwietnia 2020 Dowiedzione eksperymentalnie, że na ostrym słońcu w G cyfrowych się kontrast poprawia. Niestety nie wiem, co poprawia się na słońcu w analogach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #51279 Napisano 6 Kwietnia 2020 Indeksy się uwypuklają 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11574 #51280 Napisano 6 Kwietnia 2020 Jeden z naszych kolegów forumowych usmażył bodajże GWN-1000 swego czasu 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #51281 Napisano 7 Kwietnia 2020 Nowy G w kolekcji, druga już żaba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11574 #51282 Napisano 7 Kwietnia 2020 Gratulacje Magmy Marcin. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #51283 Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Napisz Tomek jak wrażenia. Ja niestety mojego widziałem tylko na zdjęciach i jeszcze to trochę potrwa zanim go pomacam. Jak wygoda, funkcjonalność, czytelność itp...Wrzuć jakieś fotki na łapie.Co prawda nie jestem Tomek, ale wyrwę się do odpowiedzi. Mimo, że na tarczy trochę się dzieje, to do czytelności nie można mieć zarzutów. Z podświetlenia często korzystam jak z latarki.Ustawianie wszystkiego przez aplikację jest wygodne. Bez aplikacji też tragedii nie ma, chociaż konieczność odkręcania koronki, aby zmienić ustawienia timera lub alarmu, mnie osobiście trochę irytuje.Przy nadgarstku ~18.5 cm nosi się go wygodnie. Pasek jest świetny, jeden z nielicznych, gdzie nie mam problemu z tym, że na jednej dziurce za ciasno, a na sąsiedniej już za luźno. Klamra wygląda solidnie, chociaż brakuje jej jakiegoś smaczku, np. logotypu G. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #51284 Napisano 7 Kwietnia 2020 Gratulacje Magmy Marcin.Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #51285 Napisano 7 Kwietnia 2020 Co prawda nie jestem Tomek, ale wyrwę się do odpowiedzi. Mimo, że na tarczy trochę się dzieje, to do czytelności nie można mieć zarzutów. Z podświetlenia często korzystam jak z latarki.Ustawianie wszystkiego przez aplikację jest wygodne. Bez aplikacji też tragedii nie ma, chociaż konieczność odkręcania koronki, aby zmienić ustawienia timera lub alarmu, mnie osobiście trochę irytuje.Przy nadgarstku ~18.5 cm nosi się go wygodnie. Pasek jest świetny, jeden z nielicznych, gdzie nie mam problemu z tym, że na jednej dziurce za ciasno, a na sąsiedniej już za luźno. Klamra wygląda solidnie, chociaż brakuje jej jakiegoś smaczku, np. logotypu G. Dzięki za opis. Też mam łapkę 18.5 więc powinno być spoko z dopasowaniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5720 #51286 Napisano 7 Kwietnia 2020 Przy nadgarstku ~18.5 cm nosi się go wygodnie. Ale Ty do góry nogami nosisz ten zegarek i w ogóle on jakiś zepsuty jest bo się wskazówki nie przesuwają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #51287 Napisano 7 Kwietnia 2020 Ale Ty do góry nogami nosisz ten zegarek i w ogóle on jakiś zepsuty jest bo się wskazówki nie przesuwają To prawa ręka. A wskazówki nie przesuwają się, żeby cały czas było po południu. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #51288 Napisano 8 Kwietnia 2020 Gratuluję FrogaKiedyś marzyłem o tej wersji kolorystycznej.Czy możesz powiedzieć, kolor czerwony jest bardzo jasny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11574 #51289 Napisano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) No to ja dorzucę też swoje przemyślenia Jogi Zegarek bardzo fajny. Nawet pasek gumowy bardzo mi się podoba, mimo, że ja jestem wybitnie bransoletowy. Akurat w tej wersji kolorystycznej, uważam, że z bransą byloby mdło MSZ. Co do wygody noszenia i dziurek w pasku, to ja niestety nie utrafiłem. Mam ok. 18cm w nadgarstku i albo jest za luźno, albo za ciasno. Ponadto końcówka paska ma ząbek blokujący przed wysuwaniem się go że szlufki, ale jest on zbyt delikatny i nie trzyma się tak, jak np. w Romanie, tam jest wyższy i robi lepszą robotę. Ustawieniami się nie bawiłem, bo nie lubię BT W sumie sam nie wiem, jaką ocenę mógłbym mu wystawić gdybym musiał, może takie 7,5/10. Koperta MTG-B jest na pewno wygodniejsza niż w MTG-S i MTG-G, ale w nich z kolei bransoleta jest super i jak dla mnie, to lepsza opcja, lubię czuć ciężar tych "kowadeł" Aaa no i fotka na łapie, do lasu nie wolno, ale na działkę na chwilkę już tak Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #51290 Napisano 8 Kwietnia 2020 Aplikuję sobie moc radości i pozytywnej energii w te niewesołe dni 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #51291 Napisano 8 Kwietnia 2020 Gratuluję FrogaKiedyś marzyłem o tej wersji kolorystycznej.Czy możesz powiedzieć, kolor czerwony jest bardzo jasny?Taka normalna czerwień, nie za jasny nie za ciemny żywa czerwień to to nie jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #51292 Napisano 8 Kwietnia 2020 Aplikuję sobie moc radości i pozytywnej energii w te niewesołe dni Super sikor na poprawę nastroju 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #51293 Napisano 8 Kwietnia 2020 Dzięki. Co prawda to nie to, co MT-G, ale też cieszy 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #51294 Napisano 8 Kwietnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plejadianin 2 #51295 Napisano 8 Kwietnia 2020 Wczoraj do mnie dotarł gwx 56 1BJF i to jest to, czytelny wyświetlacz i radio bo lubię mieć dokładne wskazania czasu.Czy dobrze odczytałem że zegarek "urodził się" 11 października 2019 r ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #51296 Napisano 9 Kwietnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5720 #51297 Napisano 9 Kwietnia 2020 Czy dobrze odczytałem że zegarek "urodził się" 11 października 2019 r ? No nie tak do końca - znaczy że dekiel wtedy tajskie dzieci zrobiły, a że to był piątek wiec wszyscy się spieszyli do domu bo impreza miała być z okazji międzynarodowego Dnia Dziewcząt (Day of the Girl Child) więc... to źle wróży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawek230 123 #51298 Napisano 9 Kwietnia 2020 He he, pocieszyłeś kolegę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5720 #51299 Napisano 9 Kwietnia 2020 He he, pocieszyłeś kolegę Liczę że się wystraszy i będzie chciał sprzedać za 1/3 ceny :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #51300 Napisano 9 Kwietnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach