murcins 35472 #57001 Napisano 30 Listopada 2021 To jeszcze zbiorowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pazikk 1457 #57002 Napisano 30 Listopada 2021 Mikołaj w tym roku szaleje. Pierwszy raz takie pudełko widzę. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57003 Napisano 30 Listopada 2021 Godzinę temu, murcins napisał(-a): To jeszcze zbiorowe Według Przepowiedni Baby Wanga nieparzysta ilość G-Shocków może przynieść pecha -to musi być 6 lub 8 Nigdy 7 - a reszta jest OK 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57004 Napisano 30 Listopada 2021 Godzinę temu, unadarek napisał(-a): Według Przepowiedni Baby Wanga nieparzysta ilość G-Shocków może przynieść pecha -to musi być 6 lub 8 Nigdy 7 - a reszta jest OK 👍 Trzeba coś dokupić ewentualnie dodać coś z kolekcji maluchów 😛 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57005 Napisano 30 Listopada 2021 (edytowane) 9 minut temu, murcins napisał(-a): Trzeba coś dokupić ewentualnie dodać coś z kolekcji maluchów 😛 O.... Wow !!! no to nie źle - ale nadal nieparzyście hhhiihiih - nie ma wyjścia musi być jeszcze jeden nie wiem jak to zrobisz ...ale musi być hihihihi a po resztą super zbiorek 👍 Edytowane 30 Listopada 2021 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57006 Napisano 1 Grudnia 2021 Trójkącik 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39764 #57007 Napisano 1 Grudnia 2021 5 minut temu, murcins napisał(-a): Trójkącik Kochasz Mudmastery, co? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57008 Napisano 1 Grudnia 2021 5 minut temu, alpaczino napisał(-a): Kochasz Mudmastery, co? Lubię 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57009 Napisano 1 Grudnia 2021 Godzinę temu, murcins napisał(-a): Trójkącik nożesz - fajne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selphy 335 #57010 Napisano 1 Grudnia 2021 W końcu przyszedł Frogman, ale jakoś to nie moja bajka, chyba za duży w stosunku do tego co pamiętam z gwf-1000. Pasek faktycznie twardy. Porównanie do kostki. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57011 Napisano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Edytowane 1 Grudnia 2021 przez murcins 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57012 Napisano 1 Grudnia 2021 32 minuty temu, murcins napisał(-a): obłędny jest ten G-Shoczek i te jego minki za każdym razem jak go pokazuje wywołuje uśmiech ehehehe 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57013 Napisano 1 Grudnia 2021 35 minut temu, unadarek napisał(-a): obłędny jest ten G-Shoczek i te jego minki za każdym razem jak go pokazuje wywołuje uśmiech ehehehe 😁 No jest fajny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57014 Napisano 1 Grudnia 2021 2 minuty temu, murcins napisał(-a): No jest fajny no super są takie zadziorne maluchy heheh 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57015 Napisano 1 Grudnia 2021 18 minut temu, unadarek napisał(-a): no super są takie zadziorne maluchy heheh 👍 Nawet bardzo zadziorne 😅 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57016 Napisano 1 Grudnia 2021 2 minuty temu, murcins napisał(-a): Nawet bardzo zadziorne 😅 hehhe super zdjęcie skopiowałem sobie Kiedyś pytałem ale nie pamiętam odpowiedzi - a ich z zegarkiem odstałeś je czy kupiłeś ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57017 Napisano 1 Grudnia 2021 3 minuty temu, unadarek napisał(-a): hehhe super zdjęcie skopiowałem sobie Kiedyś pytałem ale nie pamiętam odpowiedzi - a ich z zegarkiem odstałeś je czy kupiłeś ? Czarny to ori z gseta na 30 lecie. Udało mi się go kilka lat temu wyrwać. A żółty to custom z Malezji, kupiłem ostatnio w Silesia G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57018 Napisano 1 Grudnia 2021 1 minutę temu, murcins napisał(-a): Czarny to ori z gseta na 30 lecie. Udało mi się go kilka lat temu wyrwać. A żółty to custom z Malezji, kupiłem ostatnio w Silesia G fajny zakup - zegarki dostaniesz wszędzie tych maluch nie wszędzie pewnie nie pamiętasz po ile to możne być ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57019 Napisano 1 Grudnia 2021 Teraz, unadarek napisał(-a): fajny zakup - zegarki dostaniesz wszędzie tych maluch nie wszędzie pewnie nie pamiętasz po ile to możne być ? Jeżeli chodzi o ori czarnego to zostaje Ci sprawdzenie cen na ebay (kosmos). Custom 200-300 pln 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57020 Napisano 1 Grudnia 2021 1 minutę temu, murcins napisał(-a): Jeżeli chodzi o ori czarnego to zostaje Ci sprawdzenie cen na ebay (kosmos). Custom 200-300 pln Heheheh co fajne to musi kosztować hehehhe - a są fajne maluchy zamiast zegarka ...kupić z dwóch tak ze zdjęć porównać do zegareczka twojego to mają z 12cm wyskości (wzrostu) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57021 Napisano 1 Grudnia 2021 17 minut temu, unadarek napisał(-a): Heheheh co fajne to musi kosztować hehehhe - a są fajne maluchy zamiast zegarka ...kupić z dwóch tak ze zdjęć porównać do zegareczka twojego to mają z 12cm wyskości (wzrostu) Dokładnie 13cm 💪 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57022 Napisano 1 Grudnia 2021 1 minutę temu, murcins napisał(-a): Dokładnie 13cm 💪 13cm to już Byki ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57023 Napisano 1 Grudnia 2021 3 minuty temu, unadarek napisał(-a): 13cm to już Byki ... No już fajny rozmiar 😛 Kiedyś miałem jeszcze takiego maluszka mały i bez możliwości ruchu w stawach. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #57024 Napisano 1 Grudnia 2021 (edytowane) 9 godzin temu, selphy napisał(-a): W końcu przyszedł Frogman, ale jakoś to nie moja bajka, chyba za duży w stosunku do tego co pamiętam z gwf-1000. Pasek faktycznie twardy. Porównanie do kostki. Czekałem na tą dostawe razem z Tobą 🙂 Dziwne że Ci nie spasował - tzn inaczej - byłem przekonany że Ci przypasuje. Dwa razy spotkałem się z opinią, że jest bardziej przyjazny dla nadgarstka, niż poprzednicy - ale tak czy inaczej jest podobno wielkim zegarkiem. A jakie odczucia w ręku ? Bardzo czuć plastik pod opuszkiem i brak stalowej koperty ? Bo tak sobie posprawdzałem i zastanawiam się co w nim robi wage 119g ? // info z neta, więc jak możesz. to sprawdź to dla mnie // - bo moje GWF BS na wadze ma 115g - czyli co ? Stal jest lżejsza od karbonowego monolitu ? Cos mi tu śmierdzi ordynarnym marketingiem /żarcik/ Edytowane 2 Grudnia 2021 przez -mrovka- 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57025 Napisano 2 Grudnia 2021 8 godzin temu, -mrovka- napisał(-a): Czekałem na tą dostawe razem z Tobą 🙂 Dziwne że Ci nie spasował - tzn inaczej - byłem przekonany że Ci przypasuje. Dwa razy spotkałem się z opinią, że jest bardziej przyjazny dla nadgarstka, niż poprzednicy - ale tak czy inaczej jest podobno wielkim zegarkiem. A jakie odczucia w ręku ? Bardzo czuć plastik pod opuszkiem i brak stalowej koperty ? Bo tak sobie posprawdzałem i zastanawiam się co w nim robi wage 119g ? // info z neta, więc jak możesz. to sprawdź to dla mnie // - bo moje GWF BS na wadze ma 115g - czyli co ? Stal jest lżejsza od karbonowego monolitu ? Cos mi tu śmierdzi ordynarnym marketingiem /żarcik/ zegarek nurkowy to i duży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach