Sol 7154 #57326 Napisano 4 Stycznia 2022 4 godziny temu, murcins napisał(-a): Pierwsze pukanko w tym roku 😛 Rozumiem, że to prezent od żony, bo bardzo zadowolona? PS. Sorry, musiałem 4 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #57327 Napisano 4 Stycznia 2022 Pierwsze pukanko w tym roku To miło, że piszesz, ale na zdjęciu widzę, że i nowy zegarek do Ciebie wjechał. P.S. Sorry, musiałem 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #57328 Napisano 4 Stycznia 2022 Panowie żartownisie widzę… 😆 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57329 Napisano 4 Stycznia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Sol napisał(-a): Rozumiem, że to prezent od żony, bo bardzo zadowolona? PS. Sorry, musiałem 2 godziny temu, TomG80 napisał(-a): To miło, że piszesz, ale na zdjęciu widzę, że i nowy zegarek do Ciebie wjechał. P.S. Sorry, musiałem Heheh 🤣 Edytowane 4 Stycznia 2022 przez murcins 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #57330 Napisano 4 Stycznia 2022 Podejrzanie szybko padł mi GMW. Leżał rok w pudełku, noszony okazyjnie i aku się rozładował. Dwa ostatnie dni spędził na oknie, wieczorem pod ledem i ożył. Brak wskaźnika naładowania baterii w zegarku z akumulatorem to jednak duży minus. Nie będę instalował aplikacji i łączył się przez BT żeby sprawdzić poziom baterii - nonsens 😒 2 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #57331 Napisano 4 Stycznia 2022 34 minuty temu, jestem_w_shocku napisał(-a): Podejrzanie szybko padł mi GMW. Leżał rok w pudełku, noszony okazyjnie i aku się rozładował. Dwa ostatnie dni spędził na oknie, wieczorem pod ledem i ożył. Brak wskaźnika naładowania baterii w zegarku z akumulatorem to jednak duży minus. Nie będę instalował aplikacji i łączył się przez BT żeby sprawdzić poziom baterii - nonsens 😒 A ja bym to zrobił, z ciekawości. Moje GW5000 też restartował się pod rękawem, a wskaźnik pokazywał ciągle H 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #57332 Napisano 4 Stycznia 2022 42 minuty temu, -mrovka- napisał(-a): A ja bym to zrobił, z ciekawości. Moje GW5000 też restartował się pod rękawem, a wskaźnik pokazywał ciągle H To by pewnie wskazywało na stary aku, ten mój ma dwa lata, może akumulator jest po prostu uszkodzony. 0 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #57333 Napisano 4 Stycznia 2022 43 minuty temu, jestem_w_shocku napisał(-a): To by pewnie wskazywało na stary aku, ten mój ma dwa lata, może akumulator jest po prostu uszkodzony. Tylko nie instaluj aplikacji czasem - jak to zrobisz to umro dzieci w Afryce 😱 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #57334 Napisano 5 Stycznia 2022 10 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a): Tylko nie instaluj aplikacji czasem - jak to zrobisz to umro dzieci w Afryce 😱 Nie ma nic złego w aplikacjach ale w smartwatchu. Nie lubię takich hybryd, niby jeszcze nie smartwatch a już nie zegarek. 0 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #57335 Napisano 5 Stycznia 2022 (edytowane) 27 minut temu, jestem_w_shocku napisał(-a): Nie ma nic złego w aplikacjach ale w smartwatchu. Nie lubię takich hybryd, niby jeszcze nie smartwatch a już nie zegarek. Ja widzę to inaczej: udogodnienie, które ułatwia ustawienia zegarka - zamiast klikać w 18 przycisków w określonej kolejności, w aplikacji klikam raz i mam ustawione. Nie widzę w tym nic złego. Np. Kalibracja wskazówek w GravityMasterze w zegarku to conajmniej doktorat, w appce - jeden klik i zrobione Edytowane 5 Stycznia 2022 przez Louis Cypher 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #57336 Napisano 5 Stycznia 2022 12 godzin temu, jestem_w_shocku napisał(-a): ten mój ma dwa lata, może akumulator jest po prostu uszkodzony. No też dlatego też zasugerowałem tą aplikacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #57337 Napisano 5 Stycznia 2022 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17747 #57338 Napisano 5 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 4.01.2022 o 09:38, TomG80 napisał(-a): Po pierwsze pokaż dobrej jakości zdjęcia zakupionego zegarka - zarówno od frontu, jak i od dekla. A oznaczenia, o których piszesz, to oznaczenia opakowań, a nie modelu zegarka. Pokaż również fotkę kodu kreskowego na pudełku zegarka wraz z pełną nazwą modelu. Zasadniczo to ból tyłka znajomego. Według mnie to oryginał, ale mimo wszystko zapytałem dla świętego spokoju 😉 Edytowane 5 Stycznia 2022 przez beriam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57339 Napisano 5 Stycznia 2022 2 minuty temu, beriam napisał(-a): Zasadniczo to ból tyłka znajomego. Według mnie to oryginał, ale mimo wszystko zapytałem dla świętego spokoju 😉 no co ty... jest napisane China hihhiihihihihi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84695 #57340 Napisano 5 Stycznia 2022 Murwa kaź przecież masz naklejkę z kodem kreskowym żaden ból 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #57341 Napisano 5 Stycznia 2022 Zasadniczo to ból tyłka znajomego. Według mnie to oryginał, ale mimo wszystko zapytałem dla świętego spokoju Znajomy może spać spokojnie (no chyba, że ma coś na sumieniu), zegarek jest jak najbardziej oryginalny. Jak myślicie - robić oficjalny unboxing tej zmokłej kury, co to właśnie do mnie przyjechała czy już wystarczy Kingów na moim kanale? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57342 Napisano 5 Stycznia 2022 3 minuty temu, TomG80 napisał(-a): Znajomy może spać spokojnie (no chyba, że ma coś na sumieniu), zegarek jest jak najbardziej oryginalny. Jak myślicie - robić oficjalny unboxing tej zmokłej kury, co to właśnie do mnie przyjechała czy już wystarczy Kingów na moim kanale? ..a masz coś w zastępstwie ? filmików nigdy za dużo - możesz krótszy zrobić takie jest moje zdanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #57343 Napisano 5 Stycznia 2022 2 minuty temu, TomG80 napisał(-a): Znajomy może spać spokojnie... Do czasu aż zrozumie, że ten model, a szczególnie biały, niekoniecznie jest najlepszym wyborem. Uprzedź go, że jak chce mieć dalej biały, to może go nosić tylko latem 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #57344 Napisano 5 Stycznia 2022 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17747 #57345 Napisano 5 Stycznia 2022 Godzinę temu, Sol napisał(-a): Do czasu aż zrozumie, że ten model, a szczególnie biały, niekoniecznie jest najlepszym wyborem. Uprzedź go, że jak chce mieć dalej biały, to może go nosić tylko latem Zakup był poparty bardzo atrakcyjna ceną. Oczywiście przekażę sugestię 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #57346 Napisano 5 Stycznia 2022 Nowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57347 Napisano 5 Stycznia 2022 10 minut temu, grzechu87 napisał(-a): Nowy a ten Pan to był w komplecie ? czy oddzielnie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #57348 Napisano 5 Stycznia 2022 Chyba ostatnio jakaś kasiora Ci wpadła, bo lecisz z zakupami na ostro 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #57349 Napisano 5 Stycznia 2022 Taka sobie limitka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #57350 Napisano 5 Stycznia 2022 Teraz, KRZYSIO napisał(-a): Taka sobie limitka Gratulacje świetnego nurasa 😍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach