supermario 2 #9476 Napisano 6 Kwietnia 2014 można zajrzeć też tuwww.timeanddate.com 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mayo #9477 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Pomyłka Edytowane 1 Lipca 2014 przez Mayo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9478 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Pamiętam, że zegar z linku który wyżej podałem, weryfikowałem kiedyś z GW-3500B i zgadzały się idealnie. Z ciekawości poświęciłem właśnie kilka minut życia na zsynchronizowanie Gieza i bezpośrednio po synchronizacji żaden z powyższych zegarów nie zgadza się perfekcyjnie, względem każdego jest jakaś różnica - najbliżej jest time.is. Jeśli komuś się chce to sprawdźcie ze swoimi, ale bezpośrednio po synchronizacji. Zegarek, który synchronizował się w nocy, aktualnie może mieć już jakąś odchyłkę. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Seven 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #9479 Napisano 6 Kwietnia 2014 Pamiętam, że zegar z linku który wyżej podałem, weryfikowałem kiedyś z GW-3500B i zgadzały się idealnie. Z ciekawości poświęciłem właśnie kilka minut życia na zsynchronizowanie Gieza i bezpośrednio po synchronizacji żaden z powyższych zegarów nie zgadza się perfekcyjnie, względem każdego jest jakaś różnica - najbliżej jest time.is. Jeśli komuś się chce to sprawdźcie ze swoimi, ale bezpośrednio po synchronizacji. Zegarek, który synchronizował się w nocy, aktualnie może mieć już jakąś odchyłkę. Dokładnie. Mój GW-2310 pędził jak szalony! :SPo kilkunastu godzinach śpieszył pół sekundy.A Riseman co ciekawe delikatnie pòźni ( z reguły kwarce spieszą) ale tu w skali miesiąca raptem kilka sekund 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mayo #9480 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Zsynchronizowałem właśnie przed chwilą swojego gw-m5610 i porównałem wynik z Twoim linkiem Seven który podałeś, faktycznie zegar z Twojego linku jest dokładniejszy ale mimo wszystko jest sekunda opóźnienia względem zegarka. Wydaje mi się że ta różnica wynika z tego że zegarek pokazuje godzinę w rzeczywistym czasie a godzina którą widać na komputerze czy innym urządzeniu traci dokładność gdzieś na łączach..Nie mniej jednak to i tak dość precyzyjne odniesienie jeśli chcemy dokonać ręcznej synchronizacji opierając się na tych stronach. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Mayo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9481 Napisano 6 Kwietnia 2014 Synchronizacja również nie jest idealnie taka sama w każdym zegarku, pamiętam, że porównywałem Gieza z GW-3500B i nawet tuż po synchronizacji można było zaobserwować pomiędzy nimi różnicę. I tu w porównaniu do Twojego GW-M5610 sytuacja wygląda podobnie (o ile to nie nasze komputery generują tę różnicę), bo opóźnienie tego zegara w moim przypadku to zdecydowanie mniej niż sekunda. Najbliżej mu do time.is jak już wspomniałem wcześniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tasix95 #9482 Napisano 6 Kwietnia 2014 Moge prosic o liste modeli g shock bialych lakierowanych (cyfrowych) ? Po czarnym nastepuje czas kupna bialego jakies propozycje ? Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #9483 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) @Elephant, pomysł z 5600 nie jest najgłupszy Sam zakupiłem taki 2 m-ce temu dla 11-letniego siostrzeńca. Leży bardzo dobrze, pasek nie oplata naokoło nadgarstka. Na jego ręce kończy się ok. centymetra przed kopertą (mam nadzieję, że w miarę jasno piszę ). Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Chorwat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiajka 0 #9484 Napisano 6 Kwietnia 2014 Prosba o pomoc:-) Tata uczęszcza na silownie od około 9 lat nie przerwanie (49lat), niestety jego zegarek uległ zniszczeniu. Był to jakiś elegancji firmy grovana. Czy jest jakiś gshock który urzędu by jako eleganckie - garnitur, i inne takie okazje, ale i nie przeszkadzał by na co dzień? :-) Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radziu784 0 #9485 Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) A mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak działa pomiar prędkości w ga-100? czy ma znaczenie ruch czy nie? bo ja nawet jak siedzę i włącze stoper i zatrzymam to wskazówka over wskazuje mi. I czy moj g-shock po kontakcie z pyłem nie bedzie szwankowal czy lepiej go nie testowac w taki sposob? Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez radziu784 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9486 Napisano 7 Kwietnia 2014 Ruch nie ma znaczenia. Pomiar działa w ten sposób: Ustawiasz dystans (domyślnie ustawione jest 1), odpalasz stoper, zatrzymujesz po pokonaniu ustawionego dystansu, a wskaźnik pokazuje średnią prędkość. OVER oznacza, że średnia prędkość wyszła poza skalę (ponad 2000 jednostek na godzinę). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlum 0 #9487 Napisano 9 Kwietnia 2014 Prosba o pomoc:-) Tata uczęszcza na silownie od około 9 lat nie przerwanie (49lat), niestety jego zegarek uległ zniszczeniu. Był to jakiś elegancji firmy grovana.Czy jest jakiś gshock który urzędu by jako eleganckie - garnitur, i inne takie okazje, ale i nie przeszkadzał by na co dzień? :-) Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka seria MTG g-shocków - jest metalowa ze wskazówkami - niestety ma jedna wadę - cena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Matkas #9488 Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Witajcie, chcę kupić swojego pierwszego G-shocka, mam jednego na oku, ale coś mnie się wydaje, że to podróbka, a nie chciałbym się zrazić, dlatego proszę o pomoc Pudełko mi się nie zgadza i kolor przycisków.Proszę o pomoc Tu jeszcze biały i czarny od tej samej osoby: Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Matkas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #9489 Napisano 9 Kwietnia 2014 Fejki! Nie widzisz że wyglądają dziadowsko? :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #9490 Napisano 9 Kwietnia 2014 podrobka i to marna bo plastik z ktorego je uklepali jest niczym ze skrzynek po butelkach z mlekiem. Tandeta made in chinatown. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karll 1 #9491 Napisano 9 Kwietnia 2014 Pierwszy post, pierwszy G-SHOCK.Dzisiaj dotarłPozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #9492 Napisano 9 Kwietnia 2014 Gratuluję, jeden z lepszych negatywnych wyświetlaczy (o ile nie najlepszy) w G. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #9493 Napisano 10 Kwietnia 2014 Dzień Dobry Karll. Graty! Kupując "G" i dodatkowo rejestrując się na to forum, to pewnie nie ostatni w stajni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeg0rz 0 #9494 Napisano 10 Kwietnia 2014 Cześć, ma ktoś namiar na sprawdzony sklep internetowy gdzie mógłbym kupić bezel do g-1000h? Będę wdzięczny za pomoc, znalazłem sklep, chciałbym zapytać czy ktoś z niego zamawiał? Ew, czy macie jakiś inny sprawdzony gdzie taki bezel nabędę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #9495 Napisano 10 Kwietnia 2014 A nie prościej i taniej zamówić w TT Napisz do p.Sylwii : Sylwia Jaworska Serwis Zibi S.A. e-mail: [email protected] tel: (0-46)862-01-27 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #9496 Napisano 10 Kwietnia 2014 możesz jeszcze spytać w kraina-czasu.pl KJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #9497 Napisano 10 Kwietnia 2014 w najgorszym wypadku I gdy zostana wykorzystane inne szanse to jest jeszcze tiktox w uk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #9498 Napisano 10 Kwietnia 2014 Jak to sie mówi od przybytku głowa nie boli kolejny w drodze Na jutro powinien być Uzywany z alledrogo za dobra cene.Fotka sprzedajacego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #9499 Napisano 10 Kwietnia 2014 W końcu przyszło ubranko do mojego niedawnego nabytku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #9500 Napisano 10 Kwietnia 2014 http://allegro.pl/zegarek-casio-g-shock-frogman-gf-8230a-4dr-ed-spec-i4121021440.html Jak by ktoś szukał fajnego zegarka Jak dla mnie cena zaporowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach