GitBit 655 #11826 Napisano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Tia 1 lipiec 2014 Nie bedziemy się licytować kto ma wieksze kto ma mniejsze Mam nadzieje że Cie nie uraziłem Pewnie że nie będziemy bo jaki to miało by sens.. Luz, nie uraziłeś po prostu napisałeś że jestem krotko na forum więc w kwestii wyjaśnienia, jako użytkownik z kontem tak ale przeglądam watek Casio od dobrych dwóch lat śledząc to i owo. Sporo się dowiedziałem w temacie G zaglądając tutaj i wreszcie postanowiłem założyć sobie konto co by móc trochę pogawędzić w temacie. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hutbi 0 #11827 Napisano 11 Grudnia 2014 WitamJestem nie obeznany w tym temacie więc moje pytanie może być śmieszne ... Mój g-shock ga-100b-4a zaczyna mi po bokach i na dole czarniec z nieznajomego mi powodu, co bardzo nie estetycznie wygląda.Dlatego chciałem sie zapytać jak mogę skorzystać z gwarancji ZIBI ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #11828 Napisano 11 Grudnia 2014 W ciągu ostatnich 3 lat to ja nawet nie potrafię zliczyć ile kupiłem i sprzedałem zegarków. Ale zostawiłem sobie dwadzieścia kilka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85357 #11829 Napisano 11 Grudnia 2014 WitamJestem nie obeznany w tym temacie więc moje pytanie może być śmieszne ... Mój g-shock ga-100b-4a zaczyna mi po bokach i na dole czarniec z nieznajomego mi powodu, co bardzo nie estetycznie wygląda.Dlatego chciałem sie zapytać jak mogę skorzystać z gwarancji ZIBI ?Normalna sprawa. Żadna gwarancja tylko jak będzie przeszkadzać to kup nowy bezel i pasek w zibi. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #11830 Napisano 11 Grudnia 2014 Waldzior, może jednak spróbuj sobie przypomnieć i zrobić listę. To pomaga... Nie ma się co licytować. Sjors ma 651 G (a przynamniej tyle miał kilka tygodni temu) i się nie chwali.8-) Ja mam dwa G, a wkrótce być może jeden. I się nie chwalę.8-) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hutbi 0 #11831 Napisano 11 Grudnia 2014 Kornel91 kupiłem go w sierpniu tego roku i już zaczyna czarniec ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #11832 Napisano 11 Grudnia 2014 Niestety, niektóre kolorowe G (np. GX-56-4A) czernieją bardzo szybko. Zwykle najszybciej brudzi się szulfka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hutbi 0 #11833 Napisano 11 Grudnia 2014 Czyli te czarniecie nie podlega gwaranci zibi ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #11834 Napisano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Widzę Piowa że się rozstajesz ze swoim Kingiem czyżby czaił się jakiś następca na horyzoncie? Już jest. GD-400-4 Takie buty.. Myślałem ze coś nowego masz na oku chociaż faktycznie mogłem się domyślić że nowy następca już jest..Prezent zatem udany, mocno musiał przypaść Ci do gustu skoro postanowiłeś sprzedać Kinga z WC.Pewnie z czasem do niego wrócisz jako wielbiciel Królów Tym czasem niech GD służy i cieszy oko jak najdłużej. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #11835 Napisano 11 Grudnia 2014 (edytowane) O tym skrócie wiedziałem, gdzieś na filmiku widziałem na YT'ie. Zastanawiałem się po co taki bajer?! Po chwili zabawy z zegarkiem już wiedziałem po co to jest:) To już było w komunijnej Montanie Dzięki za gratulację Panowie! Rangeman cieszy baaaardzo. Teraz tylko będę musiał z moją Magdą gdzieś w góry wyskoczyć, bo się podeśmiewa ta moja żona, że taki zegarek kupiłem z takimi wyszukanymi funkcjami a ja go jako budzik używam ( nie wyobrażam sobie spania bez zegarka na ręku). Odkryłem bardzo fajna funkcje w Rangemanie. Z głównego ekranu naciskając przycisk START/STOP można włączyć stoper. Super przydatny "skrót". W moim dawnym GD-350-1BER w ten sam sposób można było aktywować timer, super się to sprawdzało. Za czym zegarek trafił do sprzedaży, było to w reklamie Czyli te czarniecie nie podlega gwaranci zibi ?Nie! piowa, będziesz żałował Kinga, nie sprzedawaj! Edytowane 11 Grudnia 2014 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #11836 Napisano 11 Grudnia 2014 piowa, będziesz żałował Kinga, nie sprzedawaj!Cena trochę zaporowa, może nie pójdzie. 8-) A jak pójdzie, to trudno. Raz się żyje. 8-) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #11837 Napisano 11 Grudnia 2014 Czyli te czarniecie nie podlega gwaranci zibi ?NIE.Ile razy można to wałkować.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hutbi 0 #11838 Napisano 12 Grudnia 2014 A jeżeli chciałbym poddać inny elemement gwarancji to jak mógłbym się z nimi skontaktować ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #11839 Napisano 12 Grudnia 2014 NIE.Ile razy można to wałkować..Ta....Ile razy wujek Waldzior ma mówić "Że kolorowe g-shocki się brudzą"!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #11840 Napisano 12 Grudnia 2014 A jeżeli chciałbym poddać inny elemement gwarancji to jak mógłbym się z nimi skontaktować ?Odpalasz internet.W Google wpisujesz "zibi". Wybierasz strone zibi.pl. Wybierasz zakładkę "kontakt".Masz do wyboru kontakt przez formularz lub telefoniczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juh 2 #11841 Napisano 12 Grudnia 2014 @upMożna jeszcze prościej:tiny.pl/qb14b 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #11842 Napisano 12 Grudnia 2014 Same dwunastki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #11843 Napisano 12 Grudnia 2014 Ale rok się chyba nie będzie zgadzał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1197 #11844 Napisano 12 Grudnia 2014 Ale rok akurat się nie wyświetla 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #11845 Napisano 12 Grudnia 2014 Ale tak dla zasady - szkoda, że nie było zegarków 11 listopada 1111 roku o 11:11:11. To by było super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #11846 Napisano 12 Grudnia 2014 Były ale słoneczne albo klepsydry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #11847 Napisano 12 Grudnia 2014 Ale widzicie takiego G z samymi jedynkami? Bomba..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #11848 Napisano 12 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #11849 Napisano 12 Grudnia 2014 No i to jest jedyna taka data same jedyneczki. Żadna inna nie jest taka fajna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hutbi 0 #11850 Napisano 12 Grudnia 2014 Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach