Admof 2255 #19651 Napisano 17 Października 2015 Tak tylko dopytam - bo te model z aukcji podanej przeze mnie, nie ma ani solara ani synchronizacji, chyba że chodziło o inny rodzaj solarnej baterii i synchronizacjiNo nie ma - DW-6900 nie ma, GW-6900 ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #19652 Napisano 17 Października 2015 Tomaliusz i jak wrażenia? Jednak nie ma, jak to ,,we stali'' Giez klasa a '98 z data memory to był bajer..Graty Gieza, jak wrażenia? Gdzie zanabyty?Czemu?Czy to oznacza koniec z G-Shockami a przynajmniej plastikowymi? Tapnięte z fona.Dzięki Panowie Wrażenia bardzo pozytywne, idealnie wyważony na nadgarstku i leży jak przyklejony. Czuć kawał stali, tak jak lubię Kiedyś "G" to jednak była inna bajka i widać za co się płaciło Kupiony na aledrogo, pierwszy właściciel zegarka kupionego w TT. Już zamówiłem bezel i kpl. śrubek z zibi i o dziwo mieli na stanie Paska nie zamawiałem bo muszą ściągać a nie będę czekał miesiąc czasu, są też na alle. a w ogóle to pasek jest w stanie superowym, był wymieniany przez poprzedniego właściciela a bezel nie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #19653 Napisano 17 Października 2015 (edytowane) Dzięki Panowie Wrażenia bardzo pozytywne, idealnie wyważony na nadgarstku i leży jak przyklejony. Czuć kawał stali, tak jak lubię Kiedyś "G" to jednak była inna bajka i widać za co się płaciło Kupiony na aledrogo, pierwszy właściciel zegarka kupionego w TT. Już zamówiłem bezel i kpl. śrubek z zibi i o dziwo mieli na stanie Paska nie zamawiałem bo muszą ściągać a nie będę czekał miesiąc czasu, są też na alle. a w ogóle to pasek jest w stanie superowym, był wymieniany przez poprzedniego właściciela a bezel nie .bezel tzn 2 protektory masz w krainie czasu za 26 zł. Śrubki też. Czyżby w Zibi mieli taniej? Tapnięte z fona. Edytowane 17 Października 2015 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #19654 Napisano 17 Października 2015 wyjdzie na to samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #19655 Napisano 17 Października 2015 Ale przesyłka o połowe tańsza Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #19656 Napisano 17 Października 2015 ale sie namnozylo zegarkow w stali panowie,macie swietne te czasoodmierzacze to co czekam na mala sesje GIEZ'a I na wymiane bateri w tym z francuskiego euro -data memory to fajna rzecz..na codzien jej nie potrzebujesz,ale jak juz masz ta krytyczna sytuacje to moze to strasznie ulatwic zycie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #19657 Napisano 17 Października 2015 wyjdzie na to samo Czemu zamowiles sruby, czyżby gniazda były zjechane od wymiany paska? Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #19658 Napisano 17 Października 2015 Ale przesyłka o połowe tańsza Tapnięte z fona.Ja tam widzę przesyłkę w krainie za 16 zeta a w TT za 17 zeta, to chyba nie za połowę co nie? Czemu zamowiles sruby, czyżby gniazda były zjechane od wymiany paska? Tapnięte z fona.Tak, są bardzo delikatne i jak Ktoś ma za dużo siły lub nie taki krzyżak to łatwo je uszkodzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #19659 Napisano 17 Października 2015 Taki przylazł Jaki taki mały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #19660 Napisano 17 Października 2015 Graty Gieza, jak wrażenia? Gdzie zanabyty?Czemu?Czy to oznacza koniec z G-Shockami a przynajmniej plastikowymi? Tapnięte z fona.Szukam cały czas szukam fajnego G, Frogman, myślę, że zaspokoi moje oczekiwania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #19661 Napisano 17 Października 2015 Tomaliusz, najtańsza wysyłka w krainie czasu to 9pln. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #19662 Napisano 17 Października 2015 (edytowane) Tomaliusz, najtańsza wysyłka w krainie czasu to 9pln. No OK to przepłaciłem 8 zeta A śrubki koszt w krainie za 4 zł./szt a w TT napisała że ok. 3,5 zeta a jak Kolega zamawiał (też mu tyle napisała) a przyszły po 1,5 zł. To może jeszcze zarobię Edytowane 17 Października 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #19663 Napisano 17 Października 2015 Też wrócę do gieza ale poluję tym razem na czarnego czyli na GS-1200B 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #19664 Napisano 17 Października 2015 (edytowane) Właśnie odebrałem od kuriera części do GS-a Zamawiałem w czwartek i jak wczoraj nie dojechał to nastawiłem się na poniedziałek a tu taka niespodzianka Edytowane 17 Października 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #19665 Napisano 17 Października 2015 (edytowane) Edytowane 17 Października 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #19666 Napisano 17 Października 2015 (edytowane) Tomaliusz miałem takiego gieza 6 lat super zegar. Cały w stali, gwinty się nie zrywaja, dekel zakrecany. Troszke żałuje że sprzedałem. Niech się nosi... gratulacje. Edytowane 17 Października 2015 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #19667 Napisano 17 Października 2015 (edytowane) Który z giezów ma timer, GS-1100?Tomaliusz gratki Edytowane 17 Października 2015 przez dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #19668 Napisano 17 Października 2015 tomaliusz,kliknij jeszcze zdjecie dekla do kompletu I moim zdaniem bardzo przyjemny ma pasek. /GW5000 ma chyba wrecz taka sama elastycznosc/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #19669 Napisano 17 Października 2015 (edytowane) szuwar1978, dzięki Który z giezów ma timer, GS-1100?Tomaliusz gratki Timera brak w GS-1100, jest w GS-1150 i wyższych modelachI dzięki tomaliusz,kliknij jeszcze zdjecie dekla do kompletu I moim zdaniem bardzo przyjemny ma pasek. /GW5000 ma chyba wrecz taka sama elastycznosc/Proszę bardzo A pasek jest bardzo przyjemny, elastyczny i miękki, najlepszy jaki miałem w jakimkolwiek G, poza bransami I reszta: Edytowane 17 Października 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #19670 Napisano 17 Października 2015 Który z giezów ma timer, GS-1100? GS-1150 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Widmoo #19671 Napisano 17 Października 2015 Gdzie można kupić Gieza? Idealny zegarek - http://www.worldwatchreview.com/wp-content/uploads/2009/12/casio-g-shock-giez-gs1300b-1a-quartz-chronograph-watch.jpg Wiecie może gdzie w Polsce można kupić pasek z paracordu do G? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #19672 Napisano 17 Października 2015 (edytowane) Gdzie można kupić Gieza? Idealny zegarek ...Jeśli myślisz o nowym to już chyba nigdzie Szukaj używki na all.,olx Edytowane 17 Października 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #19673 Napisano 17 Października 2015 I moim zdaniem bardzo przyjemny ma pasek. /GW5000 ma chyba wrecz taka sama elastycznosc/ Wg mnie w GW-5000 pasek jest jeszcze lepszy, bardziej elastyczny. Gdzie można kupić Gieza? Idealny zegarek - http://www.worldwatchreview.com/wp-content/uploads/2009/12/casio-g-shock-giez-gs1300b-1a-quartz-chronograph-watch.jpg Jeśli myślisz o nowym to już chyba nigdzie Szukaj używki na all.,olx Proszę http://www.watchshop.com/mens-casio-g-shock-giez-alarm-chronograph-solar-powered-watch-gs-1150-1aer-p99937046.html 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #19674 Napisano 17 Października 2015 Tak, są bardzo delikatne i jak Ktoś ma za dużo siły lub nie taki krzyżak to łatwo je uszkodzić Ja próbowałem kiedyś z ciekawości odkręcić ale troszkę zjechałem gniazdo jednej śrubki i już nie próbowałem z pozostałymi. Są bardzo mocno zakręcone. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #19675 Napisano 17 Października 2015 Tomaliusz, na Twojej "łapie" Giezik wygląda super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach