Gość Gentleman_01 #23151 Napisano 7 Lutego 2016 Have a good day guys a'la Stormtrooper 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #23152 Napisano 7 Lutego 2016 Teraz dopiero zauważyłem, dlaczego to zdjęcie Ci się podoba 14:13:12 Między innymi dlatego ale ogólnie super fota. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniu10 7 #23153 Napisano 7 Lutego 2016 Ładować baterię. Pięknie świeci słońce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #23154 Napisano 7 Lutego 2016 Się robi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #23155 Napisano 7 Lutego 2016 Opalango 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #23156 Napisano 7 Lutego 2016 A u mnie nie ma się co ładować... Ale to sytuacja kryzysowa, już jutro, mam nadzieję, zostanie zażegnana 0 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #23157 Napisano 7 Lutego 2016 A u mnie nie ma się co ładować... Ale to sytuacja kryzysowa, już jutro, mam nadzieję, zostanie zażegnana Pochwal się 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84695 #23158 Napisano 7 Lutego 2016 A tak 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #23159 Napisano 7 Lutego 2016 Ją swoje zazwyczaj na żaluzjach zaczepiam jak jest okazja podładowania Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertos102 23 #23160 Napisano 7 Lutego 2016 Świeżo kupiony, raczej z ciekawości, niż z planowania. Niestety na zdjęciach wyglądał dużo lepiej i nie chodzi o stan zegarka,bo w moim odczuciu to dobre 9/10. Nie pasuje mi po prostu stylistyka....Na razie założyłem ale jakoś przekonać się nie mogę, jeżeli dalej to potrwa to zegarek wróci na bazarek pozdr.R/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84695 #23161 Napisano 7 Lutego 2016 Miałem tego Gr-8900 od razu odesłałem bo mi nie podszedł. Słaby ten niebieski kolor, wyświetlacz mały ,słabe podswietlenie. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #23162 Napisano 7 Lutego 2016 Miałem go kiedyś w pozytywie i miło wspominam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #23163 Napisano 7 Lutego 2016 Dzisiaj takie coś wpadło z ciekawości. Jak podpasuje idzie na warsztat.Ma funkcje notatek którą i to chyba z hasłem którą muszę rozpraciwać. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #23164 Napisano 7 Lutego 2016 Fajny bo bardzo czytelny lcd lubię takie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #23165 Napisano 7 Lutego 2016 (edytowane) Mam ten model ok kilku lat. Bardzo fajny jest. Ma więcej metalu w swojej budowie niż niektóre starsze MTG. Edytowane 7 Lutego 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #23166 Napisano 7 Lutego 2016 W starych mtg to bransoleta jest tylko metalowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertos102 23 #23167 Napisano 7 Lutego 2016 Miałem tego Gr-8900 od razu odesłałem bo mi nie podszedł. Słaby ten niebieski kolor, wyświetlacz mały ,słabe podswietlenie. Dokładnie mam na myśli to samo poza podświetleniem,które jest do zaakceptowania.Pomyślę i chyba sprzedam. Jak nie pójdzie to zostanie.pozdr.R/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #23168 Napisano 7 Lutego 2016 W starych mtg to bransoleta jest tylko metalowa Kiedyś miałem tego i MTG 930.Oba są do siebie bardzo podobne więc zdecydowałem jednego sprzedać i sprzedałem właśnie MTG. Nie żałuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #23169 Napisano 7 Lutego 2016 Widzę że Twój jest bardzo dobrze zachowany. Na moim tak ładnie wytarła się czerwona farba z literki podświetlenia że wygląda jaby było tak od nowości @Waldzior masz polską instrukcję do G-7100 albo umiesz obsłużyć notatki? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #23170 Napisano 7 Lutego 2016 Mój jest jak nówka Instrukcji niestety nie mam a obsługiwać notatki uczyłem się metodą prób i błędów ale z uwagi, że to było z 2 lata temu to nie potrafię tego teraz opisać co nacisnąć i kiedy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #23171 Napisano 7 Lutego 2016 Mój jest jak nówka Instrukcji niestety nie mam a obsługiwać notatki uczyłem się metodą prób i błędów ale z uwagi, że to było z 2 lata temu to nie potrafię tego teraz opisać co nacisnąć i kiedy.Już ogarnąłem Tylko jeszcze nie wiem jak zresetować/usunąć hasło.Fajny bajer. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertos102 23 #23172 Napisano 7 Lutego 2016 Fajny bo bardzo czytelny lcd lubię takie To jest to, dobra widoczność to duża wygoda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #23173 Napisano 7 Lutego 2016 (edytowane) Fajny bo bardzo czytelny lcd lubię takieWłaśnie pierwsze wrażenie to czytelny wyświetlacz, choć szkoda że sekundy są poziom niżej razem z datą oraz bardzo wygodna, "elastyczna" bransoleta z uwagi na duże odstępy między ogniwami. Ponadto bardzo wygodnie leży na ręku, jak przyklejony, bez żadntch prześwitów. Także zostaje Edytowane 7 Lutego 2016 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #23174 Napisano 7 Lutego 2016 Mi się w nim jeszcze podoba metalowy bezel i głęboko osadzone szkiełko.Fajny zegarek za małe pieniądze. Ja swojego wylicytowałem za jakieś 80 pln a dziś widziałem ten model na allegro za 200 a licytacja od 100. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #23175 Napisano 7 Lutego 2016 To trafiłeś okazje. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach