Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Patryk10042

Diesel dz7333

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, planuję kupić zegarek Diesel dz7333 i znalazłem go w dość atrakcyjnej cenie na stronie https://zegarkinareke.pl/ 
Pytanie czy ktoś tam kupował albo może się orientuje , czy ten sklep jest godny zaufania ? Czy mają oryginalne produkty ? 
Na ceneo mają sporo pozytywów, ale jakoś mnie to nie przekonywuje w 100 %. 

Tutaj jeszcze link do tego zegarka: https://zegarkinareke.pl/p/2426-zegarek-diesel-dz7333-dostawa-48h-kurier

Może ze zdjęć da sie coś jeszcze wywnioskować.

Pozdrawiam 

Patryk 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to musi być z tej firmy modowej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jakoś  design mi się spodobał. 

Wiem, pewnie jeśli chodzi o jakość to żadna rewelacja 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, jak bardzo się bardzo podoba to bierz, w końcu to ty będziesz go nosił, sklep ok, cegły w środku nie będzie :)  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest forum zegarkowe czy forum akcesoriów modowych? Bo po treści prezentowanej przez niektórych użytkowników nie mogę się połapać. A teksty w stylu, "przecież jemu się podoba i on to będzie nosił" to wsadźcie sobie w buty, bo brzmi to mniej więcej tak poważnie jak rodzic pozwalający dziecku jeść słodycze przed obiadem(no bo kurła chce, to mo).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa, dałbyś spokój. Rady typu kupSeSeiko i tak rzadko są brane pod uwagę, a już znudziło nam się nawracanie.

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest forum zegarkowe czy forum akcesoriów modowych? Bo po treści prezentowanej przez niektórych użytkowników nie mogę się połapać. A teksty w stylu, "przecież jemu się podoba i on to będzie nosił" to wsadźcie sobie w buty, bo brzmi to mniej więcej tak poważnie jak rodzic pozwalający dziecku jeść słodycze przed obiadem(no bo kurła chce, to mo).

To jest forum zegarkowe i udzielamy tutaj rad w sprawach zegarków zarówno modowych jak i tych bardziej zegarkowych.

Pytanie było o sklep, czy pewny a nie o zegarek bo ten już sobie wybrał.

Nie ma co na siłę przekonywać do zegarków które nam się podobają bo one mają się podobać temu konkretnemu pytającemu, co innego zapytanie typu "mam 5 stów co polecacie " wtedy tak można namawiać i przekonywać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, w sumie jeśli jest to taki badziew to dam sobie spokój z tym dieslem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Prowler

z niczym sobie nie dawaj spokoju, jak ci się podoba to kupuj. jak kolega pisał - sklep pewny.

a rady sfrustrowanych kamerdynerów po prostu sobie odpuść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, w sumie jeśli jest to taki badziew to dam sobie spokój z tym dieslem. 

Tak jak Koledzy pisali - jeśli Ci się podoba to bierz Diesel to specyficzna marka oferująca specyficzny styl w którym mieszczą się również  zegarki. Sklep pewny więc i gwarancję mieć będziesz jakby co... 

A to to akurat nie jest Diesel i masz spore szanse że część wskazówek nie działa albo jest namalowanych... a w ogóle to może idź do tematu miłośników Rolex'a i wrzuć tam link od Alpha Watches z podobnym komentarzem "po co przepłacać" :D :D się chłopaki i dziewczyny na pewno ucieszą i sporo grosza im w kieszeni zostanie, może nawet wesprą projekt budowy studni w Afryce :P - tyle że zegarki Alpha działają a to coś co w linku wrzuciłeś nie wiadomo...

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to to akurat nie jest Diesel i masz spore szanse że część wskazówek nie działa albo jest namalowanych... a w ogóle to może idź do tematu miłośników Rolex'a i wrzuć tam link od Alpha Watches z podobnym komentarzem "po co przepłacać" :D :D się chłopaki i dziewczyny na pewno ucieszą i sporo grosza im w kieszeni zostanie, może nawet wesprą projekt budowy studni w Afryce :P - tyle że zegarki Alpha działają a to coś co w linku wrzuciłeś nie wiadomo...

Różnica miedzy tym, a wrzuconym przez OP to tylko to, że na początku działają wszystkie wskazówki i jest napis Diesel. W sumie mi to wisi co kto robi z pieniędzmi. Jak OP chce to niech kupuje i się cieszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Różnica miedzy tym, a wrzuconym przez OP to tylko to, że na początku działają wszystkie wskazówki i jest napis Diesel. W sumie mi to wisi co kto robi z pieniędzmi. Jak OP chce to niech kupuje i się cieszy :)

Rozumiem że miałeś oba modele i stąd to Twoje "doświadczenie" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem że miałeś oba modele i stąd to Twoje "doświadczenie" ;)

Skoro popierasz taki wyrób i masz swoje z nim "doświadczenie" to Twoja sprawa. Zauważyłem, że od jakiegoś czasu na forum popieramy już zakupy takich "zegarków" to może otwórzmy od razu cały duży, oddzielny dział wychwalający te cuda .

Jak ludzie nie chcą mieć ocenianych swoich wyborów to niech nie piszą co chcą kupić. OP wiedział na co się pisze mówiąc co chce kupić . Mógł spytać czy tylko o sklep.

Koniec rozmowy bo już dosyć ataków z jednej i drugiej strony.

Niech moderator zamknie lepiej ten temat.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro popierasz taki wyrób i masz swoje z nim "doświadczenie" to Twoja sprawa. Zauważyłem, że od jakiegoś czasu na forum popieramy już zakupy takich "zegarków" to może otwórzmy od razu cały duży, oddzielny dział wychwalający te cuda .

Jak ludzie nie chcą mieć ocenianych swoich wyborów to niech nie piszą co chcą kupić. OP wiedział na co się pisze mówiąc co chce kupić . Mógł spytać czy tylko o sklep.

Koniec rozmowy bo już dosyć ataków z jednej i drugiej strony.

Niech moderator zamknie lepiej ten temat.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Człowieku, jeśli nie podobają Ci się takie tematy to najzwyczajniej w świecie je omijaj :) Moim zdaniem jeśłi ktoś chce kupić zegarek który mu się podoba, nie jest podróbką, marka to nie jest "firma krzak", dizajn nie jest "zerznięty z Rolex'a" to nie ma w tym niczego złego. Nawet zaryzykuje że jest to lepszy wybór niż kupno np Davos'y Ternos czy innego "markowego klona".

Diesel nie jest renomowaną marką zegarkową, baaa nawet nie jest marką zegarkową, ale ma tylko autorskie projekty i w dizajnie jest na tyle dobry że jest podrabiany - więc coś w tym pewnie jest... może się to podobać a może się podobać mniej - tylko nie rozumiem w czym Ci to przeszkadza? Nie każdy musi lubić Seiko Casio czy Orienta a w zakładanym budżecie raczej innego "prawdziwego zegarka" nie kupisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daito piąteczka, nic dodać nic ująć, strzał w dziesiątkę, lepiej bym tego nie napisał, pozdrawiam serdecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet zaryzykuje że jest to lepszy wybór niż kupno np Davos'y Ternos czy innego "markowego klona".

Diesel nie jest renomowaną marką zegarkową, baaa nawet nie jest marką zegarkową, ale ma tylko autorskie projekty i w dizajnie jest na tyle dobry że jest podrabiany

giphy.gif

Daito piąteczka, nic dodać nic ująć, strzał w dziesiątkę, lepiej bym tego nie napisał, pozdrawiam serdecznie.

giphy.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xMuss to ma kompleksy zegarkowe, ciśnienie jest ogromne oby żyłka nie strzeliła, nie wie że oprócz zegarków istnieją na świecie także inne rzeczy i sprawy, nota bene o wiele ważniejsze. Zegarek będzie zawsze tylko zegarkiem czy to się komuś podoba czy też nie. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość desmaer

xMuss to ma kompleksy zegarkowe, ciśnienie jest ogromne oby żyłka nie strzeliła, nie wie że oprócz zegarków istnieją na świecie także inne rzeczy i sprawy, nota bene o wiele ważniejsze. Zegarek będzie zawsze tylko zegarkiem czy to się komuś podoba czy też nie. Pozdrawiam

Skoro tak, to po co się pytać o czyjeś zdanie na profesjonalnym forum. Kup co chcesz i sie ciesz, nie szukając poklasku tutaj. To tak jak na fotum diy zawsze ktos sie znajdzie kto potwierdzi, ze wiertarka za 3 dychy wywiercil juz milion dziur i nadal dziala. Ok, nie zmienia to faktu, ze to kupa a nie wiertarka, mimo,ze dziury wierci.

Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego wróć do początku, pytanie było o sklep a nie zegarek, a moralizatorstwa większość ma już dosyć, także nie ma co dzielić włosa, o gustach nie dyskutuję, pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale suma sumaru właśnie przez takich ludzi jak xMuss to aż strach tu na tym forum cokolwiek jako nowy napisać o tym jaki się ma zegarek itp. Bo już zauważyłem, że jak się ma inny zegarek niż SEIKO, Citizen, Orient czy coś innego z tych co górują na forum to już można zostać wyśmiany... Trochę nie fajnie....

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat zamykam. Kolega Prowler przegiął zdecydowanie, ale znaczna w tym była zasługa łatwego do wskazania trolla.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.