Krystian 2290 #1 Napisano 7 Listopada 2018 Już rok razem, a cieszy jak pierwszego dnia. Zresztą to pierwszy mój zegarek, który jak zobaczyłem w dniu premiery to już wiedziałem, że to jest to czego szukałem tyle lat W związku z tym mała galeria upamiętniająca ten pierwszy i nie ostatni rok Przepraszam, że część to zdjęcia nadgarstkowe, ale głównie takie robię.Przepraszam również, że wszystkie zdjęcia zrobione telefonem, ale nie kręci mnie bieganie z aparatem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2 Napisano 7 Listopada 2018 Świetny zegarek. Bardzo miło się oglądało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #3 Napisano 7 Listopada 2018 Krystek, chyba dziś Ci się wyjątkowo nudzi Fajna galeria, takiej zbieraniny zdjęć z dłuższego okresu 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #4 Napisano 7 Listopada 2018 Dziękuję Ps. Zdjęcia sobie segregowałem wczoraj podczas treningu córki, bo wtedy faktycznie nie miałem co robić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1815 #5 Napisano 7 Listopada 2018 Bardzo fajna galeria. Z przyjemnością ją obejrzałem.A zegarek świetny. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6 Napisano 7 Listopada 2018 Świetna ta Omega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6584 #7 Napisano 7 Listopada 2018 Świetny zegarek. Taki "New Vintage" 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 696 #8 Napisano 7 Listopada 2018 Bardzo przyjemnie się ogląda jest to jedna z nielicznych omeg ktore mi się podobają ,jesli chodzi o nowe wzornictwo Mimo zdjęć z aparatu uważam że sa nabardzo dobrym poziomie ehh z explorerem fajnie ci sie chowają te trojaczki: ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raptor 22 #9 Napisano 7 Listopada 2018 piękny zegarek i bardzo fajne zdjęcia.Gratki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #10 Napisano 7 Listopada 2018 Robi klimat na nadgarstku. Krystian brakuje tylko foty z tortem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81939 #11 Napisano 7 Listopada 2018 Jako miłośnik Omegi powiem tak: fajny ten polar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #12 Napisano 10 Listopada 2018 Fajny zegarek i zdjęcia. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #13 Napisano 11 Listopada 2018 Świetny zegarek.Jak dla mnie brak tylko daty. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #14 Napisano 11 Listopada 2018 Dziękuję wszystkim.@pawelb29 jak dla mnie zdecydowanie nie.Wręcz bym powiedział, że przy kilku zegarkach data jest wku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #15 Napisano 2 Grudnia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #16 Napisano 28 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #17 Napisano 14 Sierpnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XX81 209 #18 Napisano 6 Września 2020 Cóż można napisać.Super galeria.Piękne masz zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach