Yodek 2548 #1701 Napisano 5 Lutego 2019 Dzień dobry. Arek miałeś mnie obudzić! :-DTeraz będę musiała biegiem do pracy ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #1702 Napisano 5 Lutego 2019 Dzień dobry.Arek miałeś mnie obudzić! :-DTeraz będę musiała biegiem do pracy ;-)Byłem tutaj ok. 4:30 rano 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1703 Napisano 5 Lutego 2019 Przypomniał mi się stary kawał (broda do ziemii...) Małżeństwo się pokłóciło i przestało ze sobą rozmawiać ... zaczęli pisać do siebie na kartkach. Mąż napisał na kartce :- Proszę obudź mnie rano o 6:00 jak wstaniesz ... o 7:00 znalazł kartkę z odpowiedzią :- WSTAWAJ! 6:00 !!! , bo się spóźnisz ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1704 Napisano 5 Lutego 2019 Byłem tutaj ok. 4:30 rano Arek! Od samego "bycia" trudno się obudzić :-DPowinieneś dużymi literami napisać- POBUDKAAA!!O, wtedy bym usłyszała;-) Dowcip stareńki ale jareńki. Czyż nie wyczerpuje "znamion" pożycia małżeńskiego? ;-)Sama czasem go stosuję choć niekoniecznie do pobudki męża :-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1705 Napisano 5 Lutego 2019 A pamiętacie Kota z Signoret i Gabin? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #1706 Napisano 5 Lutego 2019 Arek! Od samego "bycia" trudno się obudzić :-DPowinieneś dużymi literami napisać- POBUDKAAA!!O, wtedy bym usłyszała;-) OOO Że też nie pomyślałem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1707 Napisano 5 Lutego 2019 A pamiętacie Kota z Signoret i Gabin?Ja nie pamiętam.. OOO Że też nie pomyślałem... Nonono.. tylko pobudek nie robić mi o 3 czy 4 nad ranem :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #1708 Napisano 5 Lutego 2019 (edytowane) Ja nie pamiętam.. Nonono.. tylko pobudek nie robić mi o 3 czy 4 nad ranem :-D Jutro napiszę , że byłem. W sieci jest informacja o tym filmie... już znalazłem https://pl.wikipedia.org/wiki/Kot_(film_1971) Edytowane 5 Lutego 2019 przez Arek_Win 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom777 11 #1709 Napisano 5 Lutego 2019 0 Pozdrawiam Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1710 Napisano 5 Lutego 2019 Jutro napiszę , że byłem. W sieci jest informacja o tym filmie... już znalazłem https://pl.wikipedia.org/wiki/Kot_(film_1971)Ale czy TO budzi? ;-) Tom777 - święta racja..W rzeczy samej, heh :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #1711 Napisano 6 Lutego 2019 Dzień dobry! Jak widać tutaj byłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1712 Napisano 6 Lutego 2019 (edytowane) Dzień dobry!Wstaję, już wstaję...Dziękuję za pobudkę i miłego dnia wszystkim :-) :-) PS. Ale ból głowy dziś, opss...chyba za karę ;-) Edytowane 6 Lutego 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1713 Napisano 6 Lutego 2019 Moja mama mówiła że to z nieuczciwego życia ... choć ja myślę że nie zawsze ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1714 Napisano 6 Lutego 2019 Moja mama mówiła że to z nieuczciwego życia ... choć ja myślę że nie zawsze ... Z nieuczciwego życia? No fajnie tak się podbudować z rana ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1715 Napisano 6 Lutego 2019 To było stwierdzenie skierowane do mojej starszej siostry w niedzielny poranek, jak ją głowa bolała po sobotniej imprezie ... I tak już nam zostało ... takie powiedzonko - "wszystko z nieuczciwego życia ..." 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1716 Napisano 6 Lutego 2019 A, to trochę w innym kontekście było ;-)Po gorączce sobotniej nocy, ból głowy jest usprawiedliwiony. Po mimo takich reperkusji, balety i tak się ponawia pomimo syndromu dnia następnego.Chyba było warto? ;-)Parę domowych tricków i ból głowy można opanować a wspomnienia- bezcenne :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1717 Napisano 6 Lutego 2019 Zapraszam do głosowania ! http://zegarkiclub.p...czny-część-iii/ 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1718 Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) A można nie głosować? Sorry, ale żadne z tych zdjęć nie jest dobre... Edytowane 7 Lutego 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1719 Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) I to ja podobno jestem "zgredek" ... Ty to byś chciał od razu Kraków zbudować ... Edytowane 7 Lutego 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1720 Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) A można wyrażać swoja opinię? O, wstrzymuję się od głosu... Tak będzie lepiej... Edytowane 7 Lutego 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1721 Napisano 7 Lutego 2019 No jeśli żadne nie jest dobre to jedna sprawa. Ale chyba da się określić, które z nich jest lepsze od pozostałych. To jest zabawa, a nie wybór mistrzowskiego zdjęcia ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1722 Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) No jeśli żadne nie jest dobre to jedna sprawa. Ale chyba da się określić, które z nich jest lepsze od pozostałych. To jest zabawa, a nie wybór mistrzowskiego zdjęcia ☺Tak , tak ... ale tam same maciupkie zegary . Może ktoś doda do konkursu ,,drewniaka ,, w plenerze !!! Np. wśród worków z rozsypaną mąką , albo z świeżo wylęgniętymi pisklakami ... powiew wiosenny Że też ja kiedyś nie pomyślałem i mam tylko takie zdjęcie ... raczej odpadnie ... brak kur !!! Edytowane 7 Lutego 2019 przez PM1122 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1723 Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) O i już rusza dyskusja... Może być też zdjęcie latarni w jadalni... Edytowane 7 Lutego 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1724 Napisano 7 Lutego 2019 O i już rusza dyskusja... Może być też zdjęcie latarni w jadalni... SUPER !!!!Mój głos pewny !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1725 Napisano 7 Lutego 2019 PM a wiesz ze o tym samym pomyślałam! Że nasze "drewna" nie maja końkursu! ;-)Tylko ciężko byłoby zaaranżować zdjęcie pełnowrymiarowego linkowca pomiędzy kiełbasą albo w golonce z kapustą ☺W naturze też ciężko, a w namiocie bezcieniowym tym bardziej ;-)Eweentualnie zastanawiam się nad tematem pt, "Concordia ze mną pod prysznicem"? (Zegar na pierwszym planie, żeby nie było!!) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach