Yodek 2548 #2601 Napisano 4 Kwietnia 2019 Dzień dobry. Ładny dzień wstaje i ładny ból głowy też :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #2602 Napisano 4 Kwietnia 2019 Dzień dobry. Ładny dzień wstaje i ładny ból głowy też :-)Dzień dobry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2603 Napisano 4 Kwietnia 2019 Dzień dobry! Dzień dobry Arku. Miłego dnia. A to Ty dziś nie w pracy? :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #2604 Napisano 4 Kwietnia 2019 Dzień dobry Arku. Miłego dnia. A to Ty dziś nie w pracy? :-)Nie jestem w pracy. Wziąłem wolne, bo idę do dentystki. Zęba trzeba borować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2605 Napisano 4 Kwietnia 2019 W takim razie, przyjemnej w miarę wizyty u dentysty ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #2606 Napisano 4 Kwietnia 2019 W takim razie, przyjemnej w miarę wizyty u dentysty ☺Wróciłem było ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2607 Napisano 4 Kwietnia 2019 O, i to jest dobra wieść na dziś. Dobra pani/pan doktor to śmiało można hurtem ząbki leczyć. Teraz zasłużony relaks ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #2608 Napisano 4 Kwietnia 2019 O, i to jest dobra wieść na dziś. Dobra pani/pan doktor to śmiało można hurtem ząbki leczyć. Teraz zasłużony relaks ☺Tak ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2609 Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Niech zgadnę - relaksik na działeczce, taka pogoda ;-) Dziś, niedawno poznana znajoma, zaprezentowała mi zdjęcia biżuterii (zawieszek i naszyjników) zrobionej z części mechanizmów zegarków naręcznych, zatopionych w żywicy. Nosi je w zestawieniu z dobranymi, starymi zegarkami naręcznymi.Powiem Wam, że oczy dosłownie wywaliłam przed swoje okulary jak zobaczyłam te cacka! Zdjeć nie wstawiam bo nie mam pozwolenia na publikację, może się uda uzyskać zgodę. I już zachorowałam na "ręcznego" do noszenia na codzień, no może ze dwa.A kiedyś, kiedyś może uda mi się znajomą namówić na zrobienie takiego cacuszka dla mnie. I teraz wiem, że ja NIC nie wiem o zegarkach naręcznych, nawet tyle żeby coś zwyczajnego sobie kupić. Mąż jeszcze nic nie wie, ale jak usłyszy o kolejnym "bombowym, cudownym" pomyśle to będzie cisza na przemian z popukiwaniem się w czoło :-P Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2610 Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) To pewnie Gość ma już taką dziurę wypukaną w czole... Może powinien troszkę odpuścić i cieszyć się razem z żoną z jej zainteresowań... Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2611 Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Oj ma, ma ☺ muszę zwrócic mężu uwagę żeby nie używał tego samego miejsca, bo przekuje się przez sklepienie ;-)(Pewnie się po cichu cieszy - jak się grzebię z zegarami to ma święty spokój i żadnego gderania nie wysłuchuje, tak myślę) PS. Ta dziura w cegle to nie jest wypukana, wygląda na wycmokaną ;-) Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3480 #2612 Napisano 4 Kwietnia 2019 Panie kiniol. Czy to jest ślad po kuli (muszkiet)? 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2613 Napisano 4 Kwietnia 2019 ... po kulomiotce 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3480 #2614 Napisano 4 Kwietnia 2019 Niech zgadnę - relaksik na działeczce, taka pogoda ;-) Dziś, niedawno poznana znajoma, zaprezentowała mi zdjęcia biżuterii (zawieszek i naszyjników) zrobionej z części mechanizmów zegarków naręcznych, zatopionych w żywicy. Nosi je w zestawieniu z dobranymi, starymi zegarkami naręcznymi.Powiem Wam, że oczy dosłownie wywaliłam przed swoje okulary jak zobaczyłam te cacka! Zdjeć nie wstawiam bo nie mam pozwolenia na publikację, może się uda uzyskać zgodę.I już zachorowałam na "ręcznego" do noszenia na codzień, no może ze dwa.A kiedyś, kiedyś może uda mi się znajomą namówić na zrobienie takiego cacuszka dla mnie. I teraz wiem, że ja NIC nie wiem o zegarkach naręcznych, nawet tyle żeby coś zwyczajnego sobie kupić.Mąż jeszcze nic nie wie, ale jak usłyszy o kolejnym "bombowym, cudownym" pomyśle to będzie cisza na przemian z popukiwaniem się w czoło :-P Moja Żona powiedziała, że dla siebie wybrałaby ten ze srebrną tarczą. Lepszy żywy zegarek niźli jakiś preparat anatomiczny zatopiony w żywicy moim zdaniem... 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2615 Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Moja Żona powiedziała, że dla siebie wybrałaby ten ze srebrną tarczą. Lepszy żywy zegarek niźli jakiś preparat anatomiczny zatopiony w żywicy moim zdaniem...Vratislavia-Conceptum-Avantgarde-Series-750x400.jpgJa zdecydowanie optuję za drugim od lewej:-)Cały dowcip polega na tym że "żywiczny preparat anatomiczny" nosi się z dobranym stylistyczne prawdziwym zegarkiem mechanicznym, tak w duecie i dlatego tak mi się owe zestawy spodobały ;-)Takie pomysły realizuje dziewczyna z Koszalina :-D (oprócz tego zbiera zegarki i ciut zegarów i odnawia starocia)... Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2616 Napisano 4 Kwietnia 2019 A co się dzieje z Piotrem Tarantem?Panie kiniol. Czy to jest ślad po kuli (muszkiet)?Nie, po pukaniu się w czoło...To ślad po łuku ogniowym... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2617 Napisano 4 Kwietnia 2019 A co się dzieje z Piotrem Tarantem? Nie, po pukaniu się w czoło...To ślad po łuku ogniowym... Na zegarach z duszami rezyduje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2618 Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Jak? Nie ma go? O co chodzi? Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #2619 Napisano 4 Kwietnia 2019 Zbanowany? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2620 Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) No więc chciałbym wiedzieć o co chodzi. Bo jak Go nie ma to ja też stąd spadam... Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #2621 Napisano 4 Kwietnia 2019 Raz na wozie, raz pod wozem, ale podobno część wraca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2622 Napisano 4 Kwietnia 2019 No wraca, ale nie wszyscy się z tego cieszą... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawPi 513 #2623 Napisano 4 Kwietnia 2019 Sam się zbanował. Ale wrócił. 0 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3480 #2624 Napisano 4 Kwietnia 2019 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2625 Napisano 4 Kwietnia 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach