kiniol 2281 #301 Napisano 16 Grudnia 2018 To mnie uspokoiłeś... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #302 Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Spokojnie;-) mamy akurat takie same fryzury;-))No ja mam błyszczące włosy i długie, no bo smarujem grzebień, towotem.. Wy nie smarowaliście i o! :-P LES - mam do Ciebie serdeczną prośbę - dasz mi tą opinię o "ynteligencji" na piśmie? Mój Małżon jest przekonany, że świadectwa z podstawówki mam "kupione na bazarze" ;-) Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #303 Napisano 17 Grudnia 2018 A jeśli nie wiecie najlepsza fryzura na świecie długo z tyłu wąsy na przedzie;-))) No dobra bo nas pogonią z tymi wywodami;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #304 Napisano 17 Grudnia 2018 Ja uwielbiam wywody różnorakie :-)To tylko Patron nasz może nas zreprymendować :-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #305 Napisano 17 Grudnia 2018 To nic nie da ... w tym kontekście przerzuci tylko pytanie na mnie czy ja też jestem "inteligentny inaczej" niż sobie wyobraża. Poprosi o świadectwo ze szkoły, a gdybym pokazał to powie, że się ksero zacięło... No cóż koleżanko, sama wybrałaś ... cokolwiek to było . Myślę jednak, że aż tak źle nie jest skoro trenujecie życie razem już trzecią dziesiątkę ... ( i kupił ci imadło ! )Ja tam kończę czwarte dziesięciolecie i całkiem nam dobrze, mimo że początki były jak z koła fortuny 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #306 Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) LES - Racja, racja :-DTrzecia dekada się zaczęła a to powyżej to pełne miłości i szacunku małżeńskie szczypanki ;-) Kupił imadło i poszedł do garażu po towot bo loncase1 kazali ;-)Ja też nie jestem Mężu dłużna w prztyczkach więc "wesołe jest życie tych-tych po trzydziestce" :-PA wybrałam dobrze to fakt ' od pierwszego spojrzenia wiedziałam, że mój Ci on..mój! :-DZ tymi "kupionymi świadectwami z podstawówki" to usłyszałam w odpowiedzi na pytanie - "zasadniczo to kto z kim i za czym stoi/stał w wojnie Wietnamskiej?"No nie wiedziałam...zapomniałam - przespałam na lekcji chyba:-P Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #307 Napisano 17 Grudnia 2018 Longcase kazali dać smar na grzebień ale Yodek nie napisali czy lepiej, ciszej jest:-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #308 Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Chwilowo słuch mi się rozprogramował.. od ciągłego nasłuchiwania i gongania.Wydaje mi się, że chrobocze ale bardziej stłumione, bardziej głucho czyli ciszej.. Jeszcze dzień dwa i moja równowaga kwasowo - zasadowa się wyrówna to słuch będzie bardziej miarodajny.. Mąż (nie mój) do żony:- coś taka skwaszona?Ona:- brak zasad ;-) Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #309 Napisano 17 Grudnia 2018 Ciekawe co tam tak na prawdę się dzieje:-/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #310 Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) W zegarze?Może mam już "zwidy" i wcale nie jest źle :-) Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #311 Napisano 17 Grudnia 2018 Tak w zegarze:-)Niektóre są trochę głośniej pracujące i być może ten też jest z tych właśnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #312 Napisano 17 Grudnia 2018 Jak podgięłam sprężynę grzebienia to było cicho ale wtedy grzebień zgłupiał i biło nieadekwatne ...Jak nie kijem to pałką..;-)Mus się oswoić bo może jest akurat :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #313 Napisano 17 Grudnia 2018 Tak w zegarze:-)Niektóre są trochę głośniej pracujące i być może ten też jest z tych właśniew moim Willmannie tak jest. Słychać jak szykuje się do bicia ( na kilka minut przed biciem ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #314 Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) W moich trzech też to słyszę.Z tym że tu w papierniczym słyszę to szykowanie się, jak przeładowywanie pepeszy;-) Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #315 Napisano 17 Grudnia 2018 To na kilka minut przed czasem bicia to zalot, tak ma być. Być może że papierowy ma tą sprężynę ciut za mocno podgiętą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #316 Napisano 17 Grudnia 2018 to OKEJ . Trza się chować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #317 Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Dziękuję loncase1- czyli jest tu "w porzo". Sprężyny już nie tykam bo znów coś innego zepsuję:-)Carliro12 - aukcja już nieaktywna Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #318 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Dzień dobry.Jest do kupienia taki zegar. Stanęłam do licytacji ale czy wg Was warto licytować dalej?Niesygnowany, sprzedawca "sugeruje" iż może to Becker.Tarcza zmasakrowana do wymiany choć w typowym rozmiarze to predzej da się dokupić :-) Resztę może sama dała bym radę ogarnąć.Wiem że zegar nie "urywa" ale dla mnie już tak ;-) Co sądzicie?...Link do aukcji Edytowane 20 Grudnia 2018 przez tarant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #319 Napisano 20 Grudnia 2018 5:20 spać trzeba... Wskazówki fajne... To jakieś Świebodzice będą pewnie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #320 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Kinio - chciałabym ale spać nie mogę. A Ty też nie śpio? :-)O..widzę że nie tylko my z Kiniem mamy po spaniu ;-) Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #321 Napisano 20 Grudnia 2018 Do warstatu idę... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #322 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Trzeba wstawać i zegary naprawiać ludziom na święta bo nie będą wiedzieć kiedy pierwsza gwiazdka zabyłśnie;-)) Próbuj z tym zegarem... trochę brakuje przy tej skrzynce ale może być. Znając Twoje możliwości to bym się nie martwił:-) Edytowane 20 Grudnia 2018 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #323 Napisano 20 Grudnia 2018 Spoko ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #324 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) No ja do państwowej roboty wstawam o tej porze choć dziś mam wolne. I ze spania nic nie będzie. Ha! Z Mężem bezwstydnie w łóżku po Bożemu pijamy kawę już! :-)Longase1 - o taaak..zegarmistrz światła purpurowy, trza wstawać..LES- dziękuję :-D (też na nogach)..Kinio nasz Hefajstos do warstatu się wybiera o świcie młotem okrutnie będzie rodzinie ciszę zakłócać :-P Warto- to jeszcze powalczę tylko żeby nie oszaleć i nie polecieć z ceną :-) Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #325 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Hmmm, idąc taka "wariacyją" na temat korony to w tego typu skrzynkach taka "fryzurka" nada się? Czy raczej sterczynki... Wiem.. wiem- doskonała prezentacja :-D Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach