longcase1 聽聽 481 #5651 Napisano 11 Stycznia 2020 Masa jednej to 1357gr.Sprawiaj膮 wra偶enie 偶e du偶o wi臋cej wa偶膮. Pewnie maj膮 wk艂ad z 偶eliwa 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
PM1122 聽聽 1787 #5652 Napisano 11 Stycznia 2020 Masa jednej to 1357gr.To zwa偶 jeszcze drug膮 ! Czy ma mniej , czy wi臋cej ! 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6204 #5653 Napisano 11 Stycznia 2020 No to..聽tylko posk艂adam dzisiaj jedn膮 kieszonk臋 odwiesz臋 na moje "drzewo kieszonek", zrobi臋 troch臋 miejsca na stoliku i ..do roboty.. To zwa偶 jeszcze drug膮 ! Czy ma mniej , czy wi臋cej !15 gram wi臋cej, bo hak jest "grubszy" .. 0 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
LESKOS 聽聽 3470 #5654 Napisano 11 Stycznia 2020 M贸j pracuje na wagach oryginalnych 1230g i 1210g. a chodziki na wagach i 850g. W sumie 5 zegar贸w.聽 No to koniecznie trzeba poczyta膰 o braciach RESCH .聽Tu nie kwestionowanym specjalist膮 od tej firmy jest kolega Mariusz . Polecam jego informacje na temat tej firmy i zegar贸w. To jedyne takie kompendium wiedzy o tych zegarach.Mkl1 - sporo zaleg艂o艣ci do nadrobienia ...聽 聽 0 Czasem lepiej powiedzie膰 co艣, nie m贸wi膮c NIC!聽聽馃 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
longcase1 聽聽 481 #5655 Napisano 11 Stycznia 2020 To Resch idzie do naprawy gruntownej?? 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
PM1122 聽聽 1787 #5656 Napisano 11 Stycznia 2020 No to..聽tylko posk艂adam dzisiaj jedn膮 kieszonk臋 odwiesz臋 na moje "drzewo kieszonek", zrobi臋 troch臋 miejsca na stoliku i ..do roboty.. 15 gram wi臋cej, bo hak jest "grubszy" .. A to ciekawe jakie ,,haki ,,聽 聽Jak ju偶 si臋 za niego we藕miesz , to z pomoc膮 koleg贸w dojdziemy co i jak powinien mie膰 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6204 #5657 Napisano 11 Stycznia 2020 Hak wkr臋cony w wag臋.. jest dorobiony z grubego drutu, tak,偶e trudno zdj膮膰 ko艂o zawieszkowe.. 0 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #5658 Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) No to.. tylko posk艂adam dzisiaj jedn膮 kieszonk臋 odwiesz臋 na moje "drzewo kieszonek", zrobi臋 troch臋 miejsca na stoliku i ..do roboty.. 聽15 gram wi臋cej, bo hak jest "grubszy" ..Super! Mkl1 - b臋dziemy kibicowa膰 i wspiera膰! (odezwa艂a si臋 偶aba do s艂onia.. )Hak wkr臋cony w wag臋.. jest dorobiony z grubego drutu, tak,偶e trudno zdj膮膰 ko艂o zawieszkowe..Pr贸bowa艂am tak膮 wag臋 "rozbroi膰" i skutek by艂 op艂akany - zepsu艂am zaczep (wlutowany drut), a waga ani drgn臋艂a Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Yodek 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6204 #5659 Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Musze zakupic d艂u偶szy blat do stolika warsztatowego ( bo mia艂 by膰 TYLKO do elaboracji i czyszczenia broni =prasa do elaboracji , waga, i inne przybora s膮 zamocowane na stale... )a...nie ...do napraw zegar贸w.wisz膮cych..Jad臋, mo偶e mi dotn膮.. Edytowane 11 Stycznia 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #5660 Napisano 11 Stycznia 2020 Musze zakupic d艂u偶szy blat do stolika warsztatowego ( bo mia艂 by膰 TYLKO do elboracji i czyszczenia broni.... nie do napraw zegar贸w.wisz膮cych..Jad臋, mo偶e mi dotn膮..Co tam blat - ja robi臋 swoje wszystkie na biurku z blatem d艂. 90 cm.Da si臋 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6204 #5661 Napisano 11 Stycznia 2020 M贸j blat... ma70 cm i jeszcze r贸偶no艣ci pomocowaneprzestrze艅 "robocza to 50x40聽Nie kupi艂em nowego聽w soboty nie tn膮 na wymiar.. mog臋 kupi膰 2,5m 0 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #5662 Napisano 11 Stycznia 2020 Mo偶e warto i艣膰 na ca艂o艣膰 i jak jest miejsce to montowa膰 2,5 m.Obci膮膰 zawsze si臋 da, a kto wie - mo偶e b臋dzie jeszcze wygodniej i miejsce na "r贸偶no艣ci" 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6204 #5663 Napisano 11 Stycznia 2020 Mo偶e warto i艣膰 na ca艂o艣膰 i jak jest miejsce to montowa膰 2,5 m.Obci膮膰 zawsze si臋 da, a kto wie - mo偶e b臋dzie jeszcze wygodniej i miejsce na "r贸偶no艣ci" Fajnie by艂oby mie膰 kawa艂ek swojego sto艂u o s膮siadki 聽zawsze pretekst 聽musz臋 co艣 zrobi膰 na drugim ko艅cu blatu i ...sru do s膮siadki 0 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #5664 Napisano 11 Stycznia 2020 Nie radz臋 Jak Waszmo艣ci Po艂owica si臋 rozsierdzi to kl臋kajcie narody Zegar renowacji nie doczeka, a 偶e szable s膮 na podor臋dziu to spadn膮 g艂owy 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6204 #5665 Napisano 11 Stycznia 2020 泻芯薪械褔薪芯 0 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
tarant 聽聽 2972 #5666 Napisano 11 Stycznia 2020 Co s膮dzicie o Oplach? Chcieliby艣cie naby膰 pi臋kny, zabytkowy model? 0 Pozdrawiam Piotr 聽 Tolerancja musi by膰 nietolerancyjna wobec nietolerancji. N臎mec z Kr谩lovce 聽 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
LESKOS 聽聽 3470 #5667 Napisano 11 Stycznia 2020 聽 聽 聽 kupi艂e艣 , masz ?聽 0 Czasem lepiej powiedzie膰 co艣, nie m贸wi膮c NIC!聽聽馃 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
old time 聽聽 456 #5668 Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) To zalezy jak zabytkowy bo zabytkiem moze byc 30 letni i zabytkiem jest Opel Olimpia z 1953 rokuJa jakbym mial wybierac to wybralbym WARSZAWE M20-jak ja tesknie za swoja :mellow:聽Chyba ze sa jakies zegary o mazwie OPEL? Edytowane 11 Stycznia 2020 przez old time 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
tarant 聽聽 2972 #5669 Napisano 11 Stycznia 2020 聽 聽 聽 kupi艂e艣 , masz ?聽 Nie kupi艂em , nie mam, ale sprzedaj臋. Nie zauwa偶y艂e艣 na forum? To zalezy jak zabytkowy bo zabytkiem moze byc 30 letni i zabytkiem jest Opel Olimpia z 1953 rokuJa jakbym mial wybierac to wybralbym WARSZAWE M20-jak ja tesknie za swoja :mellow:聽Chyba ze sa jakies zegary o mazwie OPEL?Pi臋kny... Garbata Warszawa by艂a pierwszym autem, kt贸re prowadzi艂em przez kilka metr贸w jako kilkuletni 艂epek (tak ko艂o 1970). Na podw贸rku i pod nadzorem rzecz jasna. Nadal pami臋tam ten op贸r kierownicy. 0 Pozdrawiam Piotr 聽 Tolerancja musi by膰 nietolerancyjna wobec nietolerancji. N臎mec z Kr谩lovce 聽 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6204 #5670 Napisano 11 Stycznia 2020 No to STRACH SI臉 BA膯聽聽ZACZYNAMYsesja rozbierana:聽Wahad艂o i wagi:聽SkrzyniaTarcza:no i serducho:聽znakowanie聽uszkodzenia atrczy, po usuni臋ciu cementu portlandzkiego 聽聽聽聽聽 0 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
longcase1 聽聽 481 #5671 Napisano 11 Stycznia 2020 Delikatnie m贸wi膮c du偶o przeszed艂 ten zegar:-(Mostek kotwicy powala.... Czeka Ci臋 sporo pracy 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
tarant 聽聽 2972 #5672 Napisano 11 Stycznia 2020 Ciekawe, czy mostek dorabiany, czy rozklepany...No i wagi z turbodo艂adowaniem.Ale da si臋. 0 Pozdrawiam Piotr 聽 Tolerancja musi by膰 nietolerancyjna wobec nietolerancji. N臎mec z Kr谩lovce 聽 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6204 #5673 Napisano 11 Stycznia 2020 co to za firma?i jeden brak ju偶 znalz艂em 0 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
longcase1 聽聽 481 #5674 Napisano 11 Stycznia 2020 co to za firma?i jeden brak ju偶 znalz艂em聽IMG_0433brak.jpgTu powinien by膰 oryginalny podbierak. Kto艣 co艣 dorobi艂 by膰 mo偶e nawet to dzia艂a. Ciekaw jestem stanu kotwicy 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #5675 Napisano 11 Stycznia 2020 No Reszowy Numer zbli偶ony do tego co mam 88xxx 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach