PM1122 1786 #1601 Napisano 29 Stycznia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #1602 Napisano 29 Stycznia 2019 Tutaj powstał kącik porad i rozmów. W krótkim czasie zapisaliśmy 80 stron . Dobranoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1603 Napisano 29 Stycznia 2019 Na razie , nic nie możemy poradzić , bo nikt porady nie potrzebuje Więc czekamy !!!! Może komuś przytrafi się jakieś cudo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1604 Napisano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Taki "kącik" dla niesfornych pierwszaków;-) Stało (i klęczało) mi się parę razy w szkole ;-) Arek - miłych snów! Niech Ci się przyśni co tam chcesz, a może jakiś mega-giga cudny okaz zegara o jakim marzysz:-DA tak po prawdzie to nawet nie wiem jakie zegary najbardziej Ci się podobają i jakie byś chciał zdobyć.O priorytetach PM trochę wiem (i trzymam kciuki za udaną szansę).Taka firma Państwa Poroszewskich to kto wie czy nie byłaby w stanie dorobić jakiejś najbardziej szalonej korony .. :-)PM kupuj, no kupuj bo nie ma czego "rozkładać" na atomy ;-)Ja nie mogę bo mam za "gorącą" głowę - muszę ostygnąć:-P Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1605 Napisano 29 Stycznia 2019 Taki "kącik" dla niesfornych pierwszaków;-) Stało (i klęczało) mi się parę razy w szkole ;-) Arek - miłych snów! Niech Ci się przyśni co tam chcesz, a może jakiś mega-giga cudny okaz zegara o jakim marzysz:-DA tak po prawdzie to nawet nie wiem jakie zegary najbardziej Ci się podobają i jakie byś chciał zdobyć.O priorytetach PM trochę wiem (i trzymam kciuki za udaną szansę).Taka firma Państwa Poroszewskich to kto wie czy nie byłaby w stanie dorobić jakiejś najbardziej szalonej korony .. :-)PM kupuj, no kupuj bo nie ma czego "rozkładać" na atomy ;-)Ja nie mogę bo mam za "gorącą" głowę - muszę ostygnąć:-PAle ja też studzę głowę !!!Jak wytrzymam i jak wytrzyma jeszcze ten GB ( co ma taką inszą budowę ) to za parę dni pogadam o cenie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1606 Napisano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Szczerze ? patrzę na tę tarczę po "renowacji" i .... Teraz ja mam taką minę ... Edytowane 29 Stycznia 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1607 Napisano 29 Stycznia 2019 A ja taką. Taka piękna tekturka poszła się... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1608 Napisano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Piękna tektura będzie odpoczywać w książce..heh. Teraz "rzondzi" blaszany tymczas, może i środek, a jak Pan pozwoli to porcelana zagości.Jak Wam się ta "dykta" podoba to mogę Wam ją sprezentować. Poważnie mówię :-D Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1609 Napisano 29 Stycznia 2019 A ja myślałem że Ty pełnoletnia jesteś ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1610 Napisano 29 Stycznia 2019 A ja myślałem że Ty pełnoletnia jesteś ... Mój mąż też tak myślał ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1611 Napisano 29 Stycznia 2019 No tak, część przynajmniej mężów tak myśli , jak nie są jeszcze mężami ... No gdzieś jest/musi być słaby punkt w tej konstrukcji ... pozdrów serdecznie Twojego męża ode mnie !V;-) 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1612 Napisano 29 Stycznia 2019 (edytowane) No tak, część przynajmniej mężów tak myśli , jak nie są jeszcze mężami ... No gdzieś jest/musi być słaby punkt w tej konstrukcji ... pozdrów serdecznie Twojego męża ode mnie !V;-)Jasne :-P Gdzieś mi się obiło o uszy, że z wiekiem się "dziecinnieje" :-) Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1613 Napisano 29 Stycznia 2019 Film oglądałaś .... ;-) I oni tam prawdę mówią ... w tej telewizji . 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1614 Napisano 29 Stycznia 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1615 Napisano 29 Stycznia 2019 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #1616 Napisano 29 Stycznia 2019 Już napisałem wcześniej dosyć, więc nie będę przekraczał planu. Z pewną taką nieśmiałością gratuluję wytrwałości i twórczego uporu.Tekturkę miłośnie przygarnę, ale raczej po zrealizowaniu przez Ciebie planu maximum, czyli w komplecie ze środkiem. Z podziwem i niedowierzaniem ślę ukłony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1617 Napisano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Mój Sajmon się "uśmial" ;-) PS. Nie bądźmy tacy "muzealni" jak nasze zegary ;-) Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1618 Napisano 30 Stycznia 2019 On ziewa... nudno mu... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1619 Napisano 30 Stycznia 2019 (edytowane) On ziewa... nudno mu...Oj Kinio - no kto może się tak znać na kocich "gestach" jak nie Ty?Ciii - nie trza mówić głośno, nich będzie, że to "śmiech" ;-) Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1620 Napisano 30 Stycznia 2019 Tylko nie to ... nudny kot ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1621 Napisano 30 Stycznia 2019 Zawsze trafi swój na swego ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1622 Napisano 30 Stycznia 2019 No nie, z zezem ... czarny .... i kot ... Trzeba trzy razy przez lewe ramię ... albo 33 (za zeza druga trójka) 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1623 Napisano 30 Stycznia 2019 Z tym-tym przez lewe ramię proszę ostrożnie! Najpierw należy się upewnić czy z tyłu nie stoi dyrektor/sekretarka/prezes.Odczynianie może przynieść tragiczne konsekwencje!! :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1624 Napisano 30 Stycznia 2019 Ja tam tylko sprzątam w piwnicy, nie grozi ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1625 Napisano 30 Stycznia 2019 Szydzenie z kota prezesa może być groźne.. :-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach