Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
Rekomendowane odpowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez ledr
Tudor Black Bay (wersja burgundowa – 2 generacja, na mechanizmie MT), Ref. 79230R. Komplet dokumentów i pudeł.
Zegarek w stanie 8/10, raczej na średni lub duży nadgarstek, na pasku skórzanym – dołożę gumę (no name, wyprofilowaną do koperty) i dopasowaną bransoletę produkcji Uncle Seiko (też z maskownicami, jak na zdjęciu).
Cena: 11,5K.
Odbiór osobisty w Katowicach lub okolicach; możliwa wysyłka kurierem.
Bez zamian. Proszę o kontakt na PW.
-
Przez Stan_101
Sprzedam Tag Heuer Carrera CAR2014.BA0799 bardzo mało używany.
Zegarek kupiony w styczniu 2020 r. Sprzedaję z całym kompletem, tj. kartonik, pudełko, książeczki, ogniwa do bransolety.
Carrere nosiłem sporadycznie, tylko w weekendy na zmianę z 2 innymi automatami.
Stan oceniam na 8,5/10. Posiada bardzo delikatne ślady użytkowania, jedynie jakieś włoskowate mikroryski na gładkich powierzchniach. Szkło czyste, bransoleta w super stanie, starałem się wszystko pokazać na zdjęciach. Antyrefleks w tym zegarku jest świetny. Zegarek na żywo robi "robotę"
Cena: 8 500 zł.
Nowa cena: 8300 zł
-
Przez Antec
Witam,
Zamierzam kupić zegarek Christopher Ward c65 Dune Bronze COSC. Jest to mój pierwszy tak drogi zegarek, dlatego przed zakupem chciałbym zasięgnąć Waszej porady.
Najbardziej zależy mi na tym modelu ze względu na materiał wykonania czyli brąz. Boję się sytuacji, kiedy bransoleta straciłaby swój piękny, jasny, brązowy odcień.
Nie chciałbym, żeby po kilku latach zegarek wyglądał jak wybrudzony i zniszczony. Pytanie czy w takim razie brązowa bransoleta jest dla mnie?
Mam jeden zegarek z brązową koronką, po kilku latach osadził się na niej jakiś zielony osad, z pewnością nie chciałbym czegoś takiego na bransolecie.
Pozdrawiam,
Antec
-
Przez SPS
Sprzedam
__
TAG Heuer Carrera Heuer 01
Ref. CAR201V.FT6046
Full set jak ze sklepu. (Pudełka, dokumenty, karta, przywieszki, pudełko serwisowe)
Polska dystrybucja - Jubitom w Katowicach
__
O Zegarku;
- caliber automat Heuer 01 / 39 kamieni/ 4Hz/ rezerwa chodu 50 godzin
- chronograf
- wodoszczelność 100M (330 Ft),
- koperta stal 43 mm, szafir dwustronny, bezel czarna ceramika
- pasek czarna guma,
- zapięcie składany motylek na dwa przyciski,
__
Stan – 9 /10 jak nowy, ani jednej rysy.
__