Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mitek1122

G-SHOCK do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepszy g-shock do 500PLN to GW-M5610.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio zamawiałem z poniższej strony. Wejdź tu i przejrzyj G-Shocki, które Ci się podobają w cenie do 100 funtów, myślę, że coś wybierzesz, na niektóre może działać kod rabatowy -10%.

https://www.watches2u.com/watches/casio/range/g-shock.html?sorting=price-ASC

Wysłane z mojego OnePlus6 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio zamawiałem z poniższej strony. Wejdź tu i przejrzyj G-Shocki, które Ci się podobają w cenie do 100 funtów, myślę, że coś wybierzesz, na niektóre może działać kod rabatowy -10%.

https://www.watches2u.com/watches/casio/range/g-shock.html?sorting=price-ASC

Czym i jak długo idzie paczka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym i jak długo idzie paczka?

Ja wybrałem darmową przesyłkę, paczka szła z Niemiec przez Deutsche Post, na śledzeniu Poczty Polskiej pokazała się jako Global Expres.

Wysłane 17.12, u mnie była 24.12.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszy g-shock do 500PLN to GW-M5610.

Wytłumacz dla czego akurat ten model jest najlepszy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo, że "każda sroka swój ogon chwali", ale ja poleciłbym Ci GW-7900 :-) Ma wszystko, co potrzeba - solar, multiband, auto el i wszystkie podstawowe funkcje zegarka, które powinny być (stoper, timer, alarm snooze). Dodatkowo fazy księżyca i pływy, gdyby ktoś potrzebował i wygodny przycisk podświetlenia.

GW-M5610 jest naprawdę spoko, ale niektórzy wolą mieć G-Shocka nieco bardziej masywnego (w końcu ta stylistyka wielu się podoba), a taki jest w porównaniu do małej kostki GW-7900. Dodatkowo ma wygodne "skrzydełka" pod paskiem i m. in. świetnie leży nawet na wąskich nadgarstkach. 

Ponadto (nie jestem pewien, jak to jest w GW-M5610) ale miałem przez jakiś czas biedniejszego DW-5600 i jedna rzecz mnie zirytowała - wiem, że sytuacja mega skrajna i w sumie nawet śmieszna, ale raz po ciemku próbowałem dokonać pewnych ustawień po wciśnięciu ADJUST i nic z tego nie wyszło, bo przycisk, który odpowiada za podświetlenie, w trybie ustawień zyskuje inna funkcję i podświetlenia nie sposób uruchomić.

Domyślam się, że GW-M5610, który wyposażony jest w automatyczne podświetlenie jest jednocześnie pozbawiony tej "wady", ale chciałem wspomnieć, że czasem mało istotne rzeczy potrafią zniechęcić do zegarka.

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-M5610 jest fajny bo:

- kosztuje 90 euro na amazonie

- ma synchronizację z radiem

- jest stosunkowo mały i nie wygląda komicznie na mniejszych nadgarstkach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.