sanik 81293 #301 Napisano 16 Lutego 2020 Takiej Lizbony nie ma w przewodnikach, a turystów tu nie uświadczysz. Ja i mój zegarek (oraz żona) właśnie to sobie cenimy w naszych wycieczkach po europejskich miastach - iść tam gdzie nogi poniosą i poznawać to co prawdziwe.To rejony Alfamy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #302 Napisano 16 Lutego 2020 To rejony Alfamy?Nie, zdjęcie zrobione z ulicy Calcada da Picheleira, na takim charakterystycznym zygzaku przed torami kolejowymi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #303 Napisano 18 Lutego 2020 Zdjęcie z pchlego targu w Lizbonie. Może trochę budujące dla tych, co lubią wstawać z kolan. A propos zegarka - Zenith był na ręku, a poza tym widziałem parę retro Omeg, ale nawet nie pytałem o cenę, bo się nie znam i nie liczyłem na okazję, choć podobne były do tych prezentowanych przez Kolegów z forum.Kupiłem za to fajny zszywacz biurowy EL CASCO i jestem zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81293 #304 Napisano 20 Lutego 2020 Zdjęcie z pchlego targu w Lizbonie. Może trochę budujące dla tych, co lubią wstawać z kolan. A propos zegarka - Zenith był na ręku, a poza tym widziałem parę retro Omeg, ale nawet nie pytałem o cenę, bo się nie znam i nie liczyłem na okazję, choć podobne były do tych prezentowanych przez Kolegów z forum.Kupiłem za to fajny zszywacz biurowy EL CASCO i jestem zadowolony Latem w niedzielę pod klasztorem hieronimitów był spory targ, z dużą ilością zegarków, ale ceny nie były "okazyjne" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #305 Napisano 20 Lutego 2020 Latem w niedzielę pod klasztorem hieronimitów był spory targ, z dużą ilością zegarków, ale ceny nie były "okazyjne" O, byliśmy dziś w pobliżu miejsca o którym wspominasz, tylko że odwiedzaliśmy muzeum sztuki współczesnej. Wybraliśmy się jak zwykle na piechotę z naszego lokum - tam i z powrotem, w sumie prawie 23 km. Parę zdjęć, i żeby nie było, zegarek ciągle był na ręku . Wiadomo jaki to zegarek, nie ma co pokazywać. I na tym chyba powinienem zakończyć moją aktywność w tym wątku. Przynajmniej na jakiś czas... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41601 #306 Napisano 20 Lutego 2020 Most zrobił na mnie duże wrażenie. Wysokość jego. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #307 Napisano 20 Lutego 2020 Most zrobił na mnie duże wrażenie. Wysokość jego.Ale most czy akwedukt? Oba są spektakularne. Choć wg mnie most chyba bardziej. Wczoraj jechaliśmy nim pociągiem do Setubal. Nawet nagrałem filmik, ale nie da się załączyć, zresztą kiepski jest, bo ze mnie żaden filmowiec. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41601 #308 Napisano 20 Lutego 2020 Most. Choć tak jak piszesz. Oba są spektakularne. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81293 #309 Napisano 20 Lutego 2020 Ale most czy akwedukt? Oba są spektakularne. Choć wg mnie most chyba bardziej. Wczoraj jechaliśmy nim pociągiem do Setubal. Nawet nagrałem filmik, ale nie da się załączyć, zresztą kiepski jest, bo ze mnie żaden filmowiec.A w Porto byliście?Można tanio PKSem pojechać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41601 #310 Napisano 20 Lutego 2020 W Porto jeszcze nie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #311 Napisano 20 Lutego 2020 Most. Choć tak jak piszesz. Oba są spektakularne.Niewiele mniejszy od Golden Gate, podobno.A w Porto byliście?Można tanio PKSem pojechać.Nie, nie byliśmy, z Lizbony za daleko dla nas. Ale też myślimy o Porto, jako o alternatywie dla Madrytu w przyszłym roku. Lubimy Portugalię, fajny kraj. Madryt jest podobno ogromny, byłoby gdzie człapać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41601 #312 Napisano 20 Lutego 2020 ... Madryt jest podobno ogromny, byłoby gdzie człapać Ale wszędzie blisko. My tylko raz (nie licząc z lotniska i z powrotem) metrem jechaliśmy. Cały czas z buta. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67299 #313 Napisano 20 Lutego 2020 Hubex, fajnie się tak powłóczyć... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #314 Napisano 20 Lutego 2020 O, fajnie. W grę wchodzi tylko zima, bo unikamy słońca i upałów. Do ciepłych rejonów jeździmy tylko wtedy, gdy jest tam "zimno". Jak teraz, w Lizbonie na przykład. Poza tym nie ma takich tłumów i można mieszkanie taniej wynająć. Tylko że w Madrycie rzeczywiście o tej porze może być naprawdę zimno. Pewnie około 0, więc w lekkiej kurteczce czy marynarce nie pochodzisz. Bierzemy to pod uwagę, dzięki @Dorian06. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41601 #315 Napisano 20 Lutego 2020 hubex w lecie Madryt odpada. Mieszkańcy nas przestrzegali. Upał niemiłosierny. Kwiecień, maj najpóźniej. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #316 Napisano 20 Lutego 2020 Więc potwierdzasz nasze obawy. Dzięki, Dorianie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41601 #317 Napisano 20 Lutego 2020 W sierpniu jest jakieś święto (nie pamietam jakie). Podobno czad. Ale sierpień. Więc odpada. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22064 #318 Napisano 7 Lipca 2020 😎 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81293 #319 Napisano 7 Lipca 2020 Bałtyk 🌊☀️ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26778 #320 Napisano 12 Lipca 2020 (edytowane) Sudety Edytowane 12 Lipca 2020 przez Pit83 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7097 #321 Napisano 23 Lipca 2020 Polska, świętokrzyskie Glycinka, rowerowy kompan:) 1 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7097 #322 Napisano 27 Lipca 2020 (edytowane) Dolina Nidy Edytowane 27 Lipca 2020 przez pk_kamil 3 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #323 Napisano 31 Lipca 2020 Wakacyjny kompan: 4 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tbn #324 Napisano 31 Lipca 2020 50 minut temu, eye_lip napisał: Wakacyjny kompan: Fajna fotka, gdzie jeśli można spytać? Bardzo podobny widok pamiętam z Masca na Teneryfie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #325 Napisano 31 Lipca 2020 I słusznie:) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach