Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość McIntosh

Klub Miłośników Zegarków A. Lange & Söhne

Rekomendowane odpowiedzi

w prostocie siła. Lange robi na prawdę świetnie wykończone zegarki, bez względu na linię. czy to entry level czy high end. Gratulacje.

zrób zdjęcia z dalszej perspektywy, ponieważ te powyżej sugerują że nawet model 38,5 mm byłby dla Ciebie za duży. 

już chyba z Tankiem (może Solo XL..nie pamiętam) też wrzucałeś zdjęcia i efekt był taki sam. mianowicie jakby zegarek z uchami nie mieścił ci się na nadgarstku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz swoimi fotkami zaraża do kupowania Ja niesteyy nie miałem jeszcze możliwości mierzenia tej zacnej manufaktury

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Mariusz swoimi fotkami zaraża do kupowania emoji14.png Ja niesteyy nie miałem jeszcze możliwości mierzenia tej zacnej manufaktury emoji6.png

Rusz cztery litery i przyjedź do stolicy!

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, lort napisał(-a):

w prostocie siła. Lange robi na prawdę świetnie wykończone zegarki, bez względu na linię. czy to entry level czy high end. Gratulacje.

zrób zdjęcia z dalszej perspektywy, ponieważ te powyżej sugerują że nawet model 38,5 mm byłby dla Ciebie za duży. 

już chyba z Tankiem (może Solo XL..nie pamiętam) też wrzucałeś zdjęcia i efekt był taki sam. mianowicie jakby zegarek z uchami nie mieścił ci się na nadgarstku.

Tutaj poprawka :) uważam, ze proporcje są zachowane te 40mm jest dla mnie akceptowalne i czuje go dobrze na nadgarstku w żaden sposób mnie nie przytłacza 

unnamed.jpg

2 godziny temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Kiedyś się wybiorę na pewno emoji6.png

Jak przymierzysz to już nie ma odwrotu, to będzie miłość od pierwszego wejrzenia 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi