Gość Pagaj #776 Napisano 4 Września 2006 44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #777 Napisano 4 Września 2006 moje były zachodnie (południowe?) - zdjęcia z Alhambry w hiszpańskiej grenadzie. piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #778 Napisano 5 Września 2006 moje były zachodnie (południowe?) - zdjęcia z Alhambry w hiszpańskiej grenadzie. piotrek Wiesz tak sobie pomyślałem oglądając Twoje zdjęcia, że po cholerę ta Iza Kastylijska wygoniła tych Maurów w z Półwyspu Iberyjskiego. 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 #779 Napisano 5 Września 2006 Nowy nabytek i ciepłe fotki prosze oceńce sami :arrow: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #780 Napisano 5 Września 2006 Fajny nabytek a fotki... też fajne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #781 Napisano 5 Września 2006 44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_mada 3 #782 Napisano 5 Września 2006 śliczna Omega i fotki również 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #783 Napisano 7 Września 2006 Postanowiłem sfotografować niebo nocą... Na tej fotce udało mi się uchwycić samolot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #784 Napisano 7 Września 2006 A to jestem ja ...z lustrzanką w lustrze 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #785 Napisano 7 Września 2006 Te efekty nieba lekko niepokojące, taka wampiryczna atmosfera Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #786 Napisano 8 Września 2006 A to jestem ja ...z lustrzanką w lustrze 8) nareszcie aparat -gratuluję- ale teraz od zdjęć już się nie wywiniesz piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #787 Napisano 8 Września 2006 nareszcie aparat -gratuluję- ale teraz od zdjęć już się nie wywiniesz Wiem 8). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #788 Napisano 8 Września 2006 A to jestem ja ...z lustrzanką w lustrze 8) Jaki to model Nikona? :] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #789 Napisano 8 Września 2006 Jaki to model Nikona? :] D50. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #790 Napisano 8 Września 2006 ...i po urlopie Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #791 Napisano 8 Września 2006 Byłeś w wyroczni w Delfach (pierwsze zdjęcie, MF)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #792 Napisano 8 Września 2006 Nie, to Hieropolis Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #793 Napisano 8 Września 2006 wpadłem na chwileczkę zapodać mały portrecik Marcin fajne klimaty 8) galeryjki, szczególnie Zbyszka, odwiedzę w miarę możliwościzapowiadają się świetnie pozdrawiam wszystkich maniaków :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #794 Napisano 9 Września 2006 Te efekty nieba lekko niepokojące, taka wampiryczna atmosfera To teraz coś dla odmiany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #795 Napisano 9 Września 2006 Kiedyś też będę robił "ambitne zdjęcia" A oto jak: -przestaw cyfraka na zdjęcia czarno-białe -fotografuj bezdomnych -fotografuj ruiny -fotografuj kaleki Szczególnym rarytasem są kalecy staruszkowie mieszkający w ruderach. Za taką fotkę to i nagrodę można zgarnąć! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #796 Napisano 9 Września 2006 Taka szuflada 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #797 Napisano 9 Września 2006 I mój zamyślony piesio... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #798 Napisano 9 Września 2006 I mój zamyślony piesio... Niestety ... zrobiles z psa kaleke obcinajac mu sporo tylnej czesci. 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #799 Napisano 9 Września 2006 Kekacz - Twoja 'szuflada' jest świetna! Lubisz ziarno na fotkach?Ja nie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #800 Napisano 9 Września 2006 Niestety ... zrobiles z psa kaleke obcinajac mu sporo tylnej czesci. Gdzieżbym śmiał, to efekt zamierzony. Tutaj ta sama fotka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach