Gość TigerBear #3526 Napisano 10 Września 2018 Może się wstydzą ludzie? A nie ma czego, ważne, żeby się bawić fotografią. Tigerku, zmień hosting zdjęć, bo po paru dniach ich nie widać na forum A ja wstawię takie moje dzisiejsze "zabawy" Może, tylko czego mieliby sie wstydzić. Przecież to nie konkurs na najlepszą fotkę. Nie wiem, Gienek, o co biega. Raz znikają, raz nie...Dobre foty I jeszcze taka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3527 Napisano 10 Września 2018 Ładnie tu Panowie. Aż mnie naszło, żeby jakieś swoje starocie odgrzebać. Może by się tak przeprosić ze zdjęciami na stare lata i za jakimś aparatem się porozglądać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #3528 Napisano 10 Września 2018 A pewnie, będzie pogoda w twoich rejonach (aura bardziej jesienna), sam przyjadę pofocić 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #3529 Napisano 10 Września 2018 Ładnie tu Panowie. Aż mnie naszło, żeby jakieś swoje starocie odgrzebać. Może by się tak przeprosić ze zdjęciami na stare lata i za jakimś aparatem się porozglądać Kolorowo dosyć jest Choć Twoje czarno białe zdjęcie tak samo urokliwe Tylko uważaj jak kupisz aparat. W zależności jak silny jesteś wsiąkniesz w nałóg Ja tak miałem. Został i zegarkowy i fotograficzny nałóg Tiger : A czy Ty przypadkiem od ostatniej naszej rozmowy nie przeprosiłeś się z aparatem? Przypomniało mi się, że mam coś jeszcze z ostatnich czasów. 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3530 Napisano 10 Września 2018 A pewnie, będzie pogoda w twoich rejonach (aura bardziej jesienna), sam przyjadę pofocić Jeszcze przez jakieś półtora tygodnia będę uziemiony w domu, ale Marku serdecznie zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #3531 Napisano 10 Września 2018 Nie omieszkam się przypomnieć 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3532 Napisano 10 Września 2018 Tiger : A czy Ty przypadkiem od ostatniej naszej rozmowy nie przeprosiłeś się z aparatem? Może nie tyle przeprosiłem, bo sprzedałem cały system, ale pożyczyłem od kumpla. Oczywiście Pentaxa Maciek, dawaj więcej fotek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3533 Napisano 10 Września 2018 Może nie tyle przeprosiłem, bo sprzedałem cały system, ale pożyczyłem od kumpla. Oczywiście Pentaxa Maciek, dawaj więcej fotek...Myślisz, że łatwo odnaleźć jakieś zdjęcia sprzed 12 lat? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3534 Napisano 10 Września 2018 Myślisz, że łatwo odnaleźć jakieś zdjęcia sprzed 12 lat? No to teraz masz czas... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3535 Napisano 10 Września 2018 Nie mam pojęcia gdzie mogą być. Kilka tylko znalazłem na jakimś pendrivie ;/Ale za to z przyjemnością przeleciałem sobie ten wątek wstecz. Bardzo ładnie tu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3536 Napisano 11 Września 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #3537 Napisano 11 Września 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3538 Napisano 12 Września 2018 Robert makrówkę dorwałeś?Marek, a masz tego rupiecia całego na zdjęciu? Fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #3539 Napisano 12 Września 2018 Marek, a masz tego rupiecia całego na zdjęciu? Fajny Niestety gdzieś mi się zapodziały i mam na serwerze jeszcze takie ten złomek to "wiedeńczyk" z ciekawą historią: http://www.wiedenczyk.pl/upload/201410/WZ1982_tlumaczenie.pdf w bonusie balon: i podniebny walc: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3540 Napisano 12 Września 2018 Dzięki, uwielbiam stare samoloty. Szkoda, że na ostatnim się nie gonią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1129 #3541 Napisano 12 Września 2018 (edytowane) Jeśli chodzi o temat samolotów to w zeszły weekend był piknik lotniczy w Szczecinie Filharmonia w Szczecinie Edytowane 12 Września 2018 przez Zolw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3542 Napisano 12 Września 2018 Uwielbiam klimat tych starych latadeł! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3543 Napisano 12 Września 2018 Robert makrówkę dorwałeś? Kumpel wyjechał na dłuższy czas za granicę i zostawił mi, pod opiekę, aparat wraz z kilkoma słoiczkami I tak sobie pyknę, od czasu, do czasu Panowie, ładne, lotnicze fotki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #3544 Napisano 12 Września 2018 kszyk /klikać/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3545 Napisano 13 Września 2018 (edytowane) Takie cudo rosło na drzewach URL=http://s1100.photobucket.com/user/irek1/media/20180817_125150_zpsnpqk1ljx.jpg.html][/url Edytowane 13 Września 2018 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11500 #3546 Napisano 14 Września 2018 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3547 Napisano 14 Września 2018 (edytowane) Edytowane 14 Września 2018 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #3548 Napisano 14 Września 2018 Wow i jeszcze raz WOW! Piękne zdjęcie! Moja narzeczona uwielbia koty Tylko szkoda, że po kliknięciu w zdjęcie nie można go powiększyć 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3549 Napisano 14 Września 2018 (edytowane) Dzięki Pozdrów narzeczoną i powiedz, że ja też. A to dla Niej: Edytowane 14 Września 2018 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #3550 Napisano 14 Września 2018 Pozdrowię, dziękuję! I z przyjemnością pokażę jej (jak się domyślam) Twojego pupila 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach