Gość TigerBear #4951 Napisano 7 Czerwca 2019 Predator ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #4952 Napisano 7 Czerwca 2019 z ilu zdjęć składałeś to jedno?jest moc 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łosi3k 2176 #4953 Napisano 7 Czerwca 2019 Dzięki, to jest jedno zdjęcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69744 #4954 Napisano 7 Czerwca 2019 Modliszka liściogłowa Ta fotka rozbiła dzisiaj bank 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4955 Napisano 7 Czerwca 2019 Ale, że chciała tak ładnie pozować... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łosi3k 2176 #4956 Napisano 7 Czerwca 2019 To fakt, ładnie pozowała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4957 Napisano 7 Czerwca 2019 Ciekawe jakie miała, w stosunku do Ciebie, zamiary, bo z oczu to nic wyczytać sie nie da 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #4958 Napisano 7 Czerwca 2019 Dzięki, to jest jedno zdjęcie.Obstawiałem stack.A tło? Czarna decha, kartka? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1544 #4959 Napisano 7 Czerwca 2019 Modliszka liściogłowa Super. Możesz pokazać ją w całej okazałości? Wnoszę, że hodujesz ... napisz o tym kilka słów.Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #4960 Napisano 7 Czerwca 2019 Mazury tak, Warmia nie.Amen Dokładnie odwrotnie 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 937 #4961 Napisano 7 Czerwca 2019 dzisiaj pstryknięte 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #4962 Napisano 7 Czerwca 2019 Bardzo lubię te żuczki trzymać w garści 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4963 Napisano 7 Czerwca 2019 A ja nie mam cierpliwości do fotografowania robaczków.Strzelić fajną fotkę, na niskiej wartości przysłony, bez statywu, to dramat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8733 #4964 Napisano 7 Czerwca 2019 To ja takie sobie wrzucę 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #4965 Napisano 7 Czerwca 2019 A ja nie mam cierpliwości do fotografowania robaczków.Strzelić fajną fotkę, na niskiej wartości przysłony, bez statywu, to dramat.A czemu bez statywu? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4966 Napisano 7 Czerwca 2019 A czemu bez statywu?Zdjęcia w plenerze robie przeważnie z doskoku.To nie są planowane sesje. Więc jestem bez osprzętu Niekiedy trafi się jakiś model, ale.. tak jak wyżej pisałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #4967 Napisano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Aaa. To rozumiem. Bo jak macro na poważnie to statywy, lampy odpowiednie, sanki, MF, dykty z różnymi tłami, blendy , preparaty do robienia rosy, do schładzania robali, są wtedy ospałe i łatwiej współpracują. Dlatego robale to głównie o świcie, po prostu śpią. ChybaSprzętu więcej jak na wojnę. Edytowane 7 Czerwca 2019 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 937 #4968 Napisano 7 Czerwca 2019 Nie sztuka zrobić fotki owadom rano jak są ospale i wtedy widać rosę poranną,Sztuka zrobić jak są w naturalnym środowisku niesamowicie szybkie i wciąż zmieniające pozycje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #4969 Napisano 7 Czerwca 2019 Nie sztuka zrobić fotki owadom rano jak są ospale i wtedy widać rosę poranną,Sztuka zrobić jak są w naturalnym środowisku niesamowicie szybkie i wciąż zmieniające pozycje.To sfotografuj komara w locie, najlepiej w macro, hi, hi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4970 Napisano 7 Czerwca 2019 Aaa. To rozumiem. Bo jak macro na poważnie to statywy, lampy odpowiednie, sanki, MF, dykty z różnymi tłami, blendy , preparaty do robienia rosy, do schładzania robali, są wtedy ospałe i łatwiej współpracują. Dlatego robale to głównie o świcie, po prostu śpią. ChybaSprzętu więcej jak na wojnę. Cały arsenał Nie te lata, nie to zdrowie, żeby tarzac się, o świcie po zimnej glebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 937 #4971 Napisano 7 Czerwca 2019 Kiedyś widziałem,jak gość robił fotki owadom w locie,ale miał specjalne oprzyrządowanie.jak owad był w kadrze automatycznie wyzwalała się migawka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #4972 Napisano 7 Czerwca 2019 Cały arsenał Nie te lata, nie to zdrowie, żeby tarzac się, o świcie po zimnej glebie Też tak mam. Dlatego wolę czatownie lub siatki maskujące 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4973 Napisano 7 Czerwca 2019 Też tak mam. Dlatego wolę czatownie lub siatki maskująceJak na wojnie Kiedyś widziałem,jak gość robił fotki owadom w locie,ale miał specjalne oprzyrządowanie.jak owad był w kadrze automatycznie wyzwalała się migawka.Pułapka ostrości... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #4974 Napisano 7 Czerwca 2019 Nie sztuka zrobić fotki owadom rano jak są ospale i wtedy widać rosę poranną,Sztuka zrobić jak są w naturalnym środowisku niesamowicie szybkie i wciąż zmieniające pozycje.Te rano też są w naturalnym środowisku.Tylko światło jest milion razy lepsze niż w ciągu dnia.Uważam że to wielka sztuka robić ciekawe makro. Pora dnia nie determinuje wielkości mojego podziwu. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4975 Napisano 7 Czerwca 2019 Zrobić dobre makro żywego owada, to naprawdę wielka sztuka.Ktoś kto nie próbował pewnie nie wie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach