70soul 1324 #5201 Napisano 17 Sierpnia 2019 z Iphone X 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5202 Napisano 19 Sierpnia 2019 Trochę przerobione ale fajnie wyszło 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5203 Napisano 19 Sierpnia 2019 Zdjęcia lotnicze,proszę, pokaz w Sobieniach 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #5204 Napisano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Ustka Samsung s9+ Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Piter80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5205 Napisano 19 Sierpnia 2019 Ładne, trzeba je tylko wyprostować, a na 1 krzak usunąć z prawej. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #5206 Napisano 20 Sierpnia 2019 Nie bardzo wiem jak to zrobić żeby wyprostować zdjęcia.U mnie na telefonie są ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69698 #5207 Napisano 20 Sierpnia 2019 Nie bardzo wiem jak to zrobić żeby wyprostować zdjęcia.U mnie na telefonie są ok.Na telefonie są do góry kołami 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #5208 Napisano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Na telefonie są do góry kołami Wydaje mi się, że @Master Yodze bardziej chodziło o to, że morze się wylewa ze zdjęcia. Na pierwszych dwóch w prawo, na trzecim w lewo. Pozwoliłem sobie szybko wyprostować. Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #5209 Napisano 20 Sierpnia 2019 U mnie na samsungu są ok a na iphonie są do góry nogami.Dziwna sprawa.Dziękuje za wyprostowanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #5210 Napisano 20 Sierpnia 2019 Obecnie mam s9+,ale wolałbym wrócić do iphona.Tym bardziej,że mam macbooka i fajnie to współpracuje.Czy zmieniając telefon na iphona np 8 będzie duży spadek jakości zdjęć.Który iphone ma porównywalny aparat,ekran,baterię do samsunga s9+? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5211 Napisano 20 Sierpnia 2019 Wydaje mi się, że @Master Yodze bardziej chodziło o to, że morze się wylewa ze zdjęcia. Dokładnie tak, dziękuję. Co do zdjęć które pojawiają się na forum w różnych tematach " do góry nogami"- podobna sytuacja miała miejsce na jednym z amerykańskich for zegarkowych, tam administrator wyjaśnił, że to skutek oprogramowania Iphonów które nie są "kompatybilne" z "oprogramowaniem" forum. Podobno, bo nie używam już iphona, pomaga delikatna edycja zdjęcia przed zamieszczeniem go na forum (chodzi o pion i poziom) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #5212 Napisano 20 Sierpnia 2019 Obecnie mam s9+,ale wolałbym wrócić do iphona.Tym bardziej,że mam macbooka i fajnie to współpracuje.Czy zmieniając telefon na iphona np 8 będzie duży spadek jakości zdjęć.Który iphone ma porównywalny aparat,ekran,baterię do samsunga s9+?Może to sugestia, ale zgrywając zdjęcia ze Srajfona na komputer odniosłem wrażenie że stały się one takie jakieś "nijakie".Odwrotnie nie praktykowałem !Podobno, bo nie używam już iphona, pomaga delikatna edycja zdjęcia przed zamieszczeniem go na forum (chodzi o pion i poziom)Jak mi się postawiły zdjecia z komputera "na głowie", próbowałem je obracać w fotoszopie na różne sposoby i wrzucać na forum. A one cały czas do góry nogami 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69698 #5213 Napisano 20 Sierpnia 2019 Może to sugestia, ale zgrywając zdjęcia ze Srajfona na komputer odniosłem wrażenie że stały się one takie jakieś "nijakie".Odwrotnie nie praktykowałem ! Jak mi się postawiły zdjecia z komputera "na głowie", próbowałem je obracać w fotoszopie na różne sposoby i wrzucać na forum. A one cały czas do góry nogami Tu masz odpowiedź https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fzegarkiclub%2Epl%2Fforum%2Findex%2Ephp%3F%2Ftopic%2F177530-Wstawianie-zdj%C4%99cia&share_tid=177530&share_fid=19044&share_type=t 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5214 Napisano 20 Sierpnia 2019 Tam odpowiedzi brak, jest tylko "problem" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2977 #5215 Napisano 20 Sierpnia 2019 Tam odpowiedzi brak, jest tylko "problem" Jest rozwiązanie. Co ciekawe, pionowe zdjęcia z niektórych aparatów nie są "poziomowane".P.S. Gdzie to jest? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #5216 Napisano 20 Sierpnia 2019 Dokładnie tak, dziękuję. Co do zdjęć które pojawiają się na forum w różnych tematach " do góry nogami"- podobna sytuacja miała miejsce na jednym z amerykańskich for zegarkowych, tam administrator wyjaśnił, że to skutek oprogramowania Iphonów które nie są "kompatybilne" z "oprogramowaniem" forum. Podobno, bo nie używam już iphona, pomaga delikatna edycja zdjęcia przed zamieszczeniem go na forum (chodzi o pion i poziom)Tylko,że zdjęcia były zrobione i wrzucane na forum za pomocą samsunga s9+. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5217 Napisano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) @Piter80 Nic nie poradzę , ja wstawiam od kilkunastu lat z komputerów Lenovo, Dell, i z iphona jakiś czas, teraz z Huawei i nigdy nie miałem z tym problemu.Ps Nie używam Tapatalka. Twoje zdjęcia były wstawione prosto, chodziło mi tylko o kadrowanie samej fotografii jak słusznie zauważył kolega @ajsek.Byc może używający Tapatalka widzieli je odwrotnie, ale to już ich problem Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #5218 Napisano 20 Sierpnia 2019 No to wszystko się wyjaśniło.Myślałem,że zdjęcia są obrócone,bo czasem tak mi się wrzucają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1541 #5219 Napisano 23 Sierpnia 2019 Minionej nocy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5220 Napisano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Powitoł Miało być nostalgicznie, a wyszły goryle we mgle Stalowy Roman na Lubaniu Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 937 #5221 Napisano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Coraz mniej jest pszczół,zwłaszcza tych dzikich europejskich. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez ekskalibur 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1324 #5222 Napisano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Telefony telefony... Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez 70soul 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5223 Napisano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) . Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez CIESLUT 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5224 Napisano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Taki na spacerze Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez CIESLUT 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1541 #5225 Napisano 26 Sierpnia 2019 Kołobrzeg - zachód słońca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach