abir 8234 #5401 Napisano 14 Stycznia 2020 Wszedłes na jego teren ...to podstawowa zasada, o której trzeba pamiętać zawsze wychodząc poza miejską dżunglę. poza człowiekiem w środowisku kryje się mnóstwo bardziej inteligentnych zwierząt od nas. I nie muszą chodzić na dwóch łapach lub posiadać kciuka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5402 Napisano 18 Stycznia 2020 Co tu tak cicho. Zdjęć nie robita?Łyska, nie łyski 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16039 #5403 Napisano 18 Stycznia 2020 No to może taka zagadka 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #5404 Napisano 18 Stycznia 2020 No to może taka zagadka Żyrandol wiszący widzę. Co wygrałem? Chodzi Lisek koło drogi... Chodzi Lisek koło drogi.... U was nie ma tam tego białego paskudztwa? Przecież jest połowa stycznia!? 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5405 Napisano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Tego białego nie ma, nad czym mocno ubolewam. W styczniu mamy wiosnę. Zwierzęta są ogłupiałe. Kruki flirtują w powietrzu, a bieliki też może niedługo pomyślą o siadaniu na gniazdach. Jak zima przyjdzie w kwietniu to będzie słabo dla ptakówNo to może taka zagadka To może być tylko lampka nocna proboszcza w Świebodzinie lub Filantropa z Torunia Edytowane 19 Stycznia 2020 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #5406 Napisano 18 Stycznia 2020 To może być tylko lampka nocna proboszcza w Świebodzinie lub Filantropa z ToruniaNosz przecież własnie o tym pisałem. U nich taka lampka nocna nazywa się żyrandol. 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #5407 Napisano 19 Stycznia 2020 Taka impresja. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16039 #5408 Napisano 19 Stycznia 2020 To może być tylko lampka nocna proboszcza w Świebodzinie lub Filantropa z ToruniaNosz przecież własnie o tym pisałem. U nich taka lampka nocna nazywa się żyrandol.To lampka nocna na sklepieniu audytorium Opery Wiedeńskiej 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11500 #5409 Napisano 19 Stycznia 2020 To lampka nocna na sklepieniu audytorium Opery Wiedeńskiej A już miałem pisać, że to palnik turystycznej kuchenki gazowej 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16039 #5410 Napisano 19 Stycznia 2020 A już miałem pisać, że to palnik turystycznej kuchenki gazowej :D 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5411 Napisano 22 Stycznia 2020 tak sobie ostatnio patrzę przez okno a tu taki wróbel... /klik/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #5412 Napisano 22 Stycznia 2020 To lampka nocna na sklepieniu audytorium Opery Wiedeńskiej Wygrałem! Co dostane w nagrodę? 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #5413 Napisano 22 Stycznia 2020 tak sobie ostatnio patrzę przez okno a tu taki wróbel... /klik/ Petarda, jak zwykle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #5414 Napisano 22 Stycznia 2020 tak sobie ostatnio patrzę przez okno a tu taki wróbel... /klik/ Jaki wróbel? Panie, toż przecież nasza narodowa husaria się wzbija. Ciekawe na kogo tym razem? Już wiem skąd imć Matejko motyw skrzydła zaczerpnął do swojej malowanki. 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5415 Napisano 22 Stycznia 2020 Petarda, jak zwykle trochę mięsa i mają parcie na szkło Jaki wróbel? Panie, toż przecież nasza narodowa husaria się wzbija. Ciekawe na kogo tym razem? Już wiem skąd imć Matejko motyw skrzydła zaczerpnął do swojej malowanki.ten Matejko to mógł śnić o takich skrzydłach /tak na szybko znalazłem/ /klik/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16039 #5416 Napisano 22 Stycznia 2020 Wygrałem! Co dostane w nagrodę? Wenus Imponujące, jak zawsze 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #5417 Napisano 23 Stycznia 2020 Taki widoczek. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #5418 Napisano 23 Stycznia 2020 Wenus Chętnie, pod warunkiem, że oryginał. 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9680 #5419 Napisano 25 Stycznia 2020 Jak co miesiąc, zapraszam do oddawania głosów na zdjęcie miesiąca. Tym razem vintage Wystarczy kliknąć w baner żeby przejść do ankiety! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5420 Napisano 27 Stycznia 2020 z okazji 75 rocznicy .... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #5421 Napisano 27 Stycznia 2020 z okazji 75 rocznicy .... Oby na zawsze pozostały puste. Niestety historia pokazuje, że zawsze może być powtórka póki ludzie chodzą po ziemi. 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5422 Napisano 27 Stycznia 2020 Oby na zawsze pozostały puste... .Oby... Bardzo dobre życzenie dla potomnych 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1329 #5423 Napisano 29 Stycznia 2020 Malowane chmurami - na zdjęciu niebo w 100% 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5424 Napisano 29 Stycznia 2020 Piękny moment 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1329 #5425 Napisano 29 Stycznia 2020 Faktycznie moment, bo za chwilę układ chmur już się zmienił ... cały urok fotografii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach